את שופטת אנשים שנמצאים במקום סגור רק בגלל שלא אוהבים את גילי את לא יותר טובה מהם אותם אפשאר להבין איך שהם מתנהגי כיהם נמצאים במקום רחוק מהבית מהחברים שהם מכירים את האמא של כול המילים שכול הדיירים אומרים אני אומרת לך שטהונה גם תתבע שהיא תצאה מאחה הגדול את רוני איך שהוא דיבר עליי יש הרבה אנשים שכבר התאספו כדאי להפגן נגד גיא פניס את פשוט הלכת רחוק לא לשכוח שיש רק משחק אני יודעת שאת עובדת בשביל משפחת מיילי אבל לפעמים הכסף לא הכול בחיים
אפילו לא קראתי רק תהתחלה זה ככ לא מעניין מה אתה כותב רק דבר אחד יגיד שאם היית אלכס בבית האח היית מתחבר ככל הנראה לטהוניה לביז'ו וכ'ו אבל זכותך ונראה לי גם שאתה סתם מגיב לי וליסמין שאתה נגד דעתינו למרות שאתה יודע שאנחנו צודקים פשוט משיעמום.
טעונרע נאשם,הובא לבית משפט, אחותו טעונרע מסרה מה שמסרה והפילה אותו בשעות,וביהמש יחליט,מהכאן לא בסדר בגיא פינס? הם דיווחו אמת.ולזכור זה ממש לא היה משחק מה שהוא הואשם,במידה והכל יתברר כנכון.אז עכשיו שששששששששש
טעונרע נאשם,הובא לבית משפט, אחותו טעונרע מסרה מה שמסרה והפילה אותו בשעות,וביהמש יחליט,מהכאן לא בסדר בגיא פינס? הם דיווחו אמת.ולזכור זה ממש לא היה משחק מה שהוא הואשם,במידה והכל יתברר כנכון.אז עכשיו שששששששששש
ואולי ביחד עם דורין ויקנו להם עם 560 שקל מלא עופות... ירקות ופריות אבטיח ומלון וכל מה שבא להם וישימו פס על כולם. שאף אחד לא יסתכל בצלחת של גילי יותר. ב 560 שקל אפשר לקנות המון לשני אנשים שכולל עופות לכל השבוע.