למה שאשלים עם אדם שעשה לי את המוות (בין אם אחרים חושבים שזה היה מוצדק או לא) במשך כמעט שלושה חודשים, שכינה אותי בכינויי גנאי שאפילו תפסו בחוץ (יש למישהו ספק שכשאור תצא מהבית, ילדים יראו אותה ברחוב ויקראו לה מכשפה?), שאני יודע שימשיך לדבר מאחרי גבי (וגם אני אמשיך לדבר עליו מאחרי גבו), ושאני יודע שהפיוס יהיה מזויף משני הצדדים? ולמה שלמעשה אגיש את מפתחות הדירה למישהו שאני חושב שאינו ראוי ממש לפני קו הסיום? מה כבר יש לי להפסיד אם לא אתפייס? אלה מספר סיבות אפשריות הגיוניות לאי הסכמתה, וזה שהיו לה סיבות מסוימות בעבר לא מעיד על דבר כי הנסיבות שונות.
נניח ואת צודקת ואור חייבת את החיכוך עם חי לצורך העצמה עצמית. חי הוא זה שיזם את רב החיכוכים במשך העונה והוא בכלל לא היה צריך העצמה - כולם ידעו שהוא מוביל בהפרש ניכר בחוץ לאחר בערך חודש/חודש וחצי. אז מה גרוע יותר, מישהו שמתחכך כדי לשרוד או מישהו שעושה זאת בגלל ריכולים (כי הוא הרי אף פעם לא מרכל), "עקרונות," כי הוא לא אוהב שאומרים לו לעשות, ועוד מספר סיבות ילדותיות ותמוהות?
בקשר למשחק למצלמות ומניפולציות, כולם שם מניפולטיבים ויודעים איך להשתמש במצלמות. היו להם מעל חדשיים ללמוד, שלא לדבר על כך ששי לא יכול ללכת מקצה אחד לשני של הבית בלי לסדר את התסרוקת. ד"א, שי קם מדונדש הבוקר. כולם עם קפוצ'ונים והוא לבוש במלוא הדרו. מה הארוע? מזכיר במעט את השימוש המתוזמן של קסניה בביקיני, ובדומה אליה, הוא אדם ריק מתוכן שמודע לכך שבתרבות הבידור של היום, אישיות ולבוש מלאכותיים יכולים לקחת אותו רחוק.
נערך ע"י אדוארד 03/03/2016 21:16