לאדוארד

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • לאדוארד דול
  • 31/01/2016 23:35
  • צפיות153
אין לי מושג מדוע אתה כל כך מתאמץ להקטין את תניה. מעניין שאני רואה בדיוק הפוך ממך. בחורה צעירה עם בגרות נפש ותעצומות רגשיות כל כך. בעלת חכמת חיים, טקטיקה ומה לא?!
סליחה, אין מצוה להקטין אותה.
תנסה להתנער מכל התכונות המכוערות שהדבקת לה!
תבדוק ותגיע למסקנה בדיוק כמוני.
שורה תחתונה- אחלה של בחורה. ובפרט אם אתה שם אותה בין כל הרי קניות שסביבה- זה מעצים אותה יותר.

• תגובה מהירה
  • דול אני קצת עייף כי עבדתי כל היום ומעדיף לא
    אדוארד
    אדוארד
    מספר הודעות: 3,507
    ותק: 7 שנים ו-8 חודשים
  • 31/01/2016 23:55
  • צפיות88
להשיב עכשיו כי אני גמור. פשוט לא רוצה שתצפי לתשובה בלי שתגיע אז אנסה לענות בקיצור אבל קחי בחשבון שאני לא בשיאי. אם בת הזוג שלי היתה חווה את שחי חווה בבית האח והייתי רואה הכל במצלמות, הייתי נכנס לבית האח עם בזוקה. ולא המסטיק. למרות שאני לא זוכר כרגע, אני חושב שכל או רב הביקורת שלי לגביה גובתה בדוגמאות או לפחות הסבר. עם זאת, מכבד את דעתך ומסכים שיש לה תכונות טובות בהשוואה לשאר דיירות הבית אך דובק בכל שהערתי לגביה עד שתוכיח לי אחרת. חוץ מזה, אני עוד הייתי רך איתה וניסיתי להסביר את דבריי בהשוואה לכמה אחרים בפורום כך שאני לא בטוח למה הנושא הוא "לאדוארד." הבהלת אותי :).

• תגובה מהירה
  • לאדוארד השופט
  • 01/02/2016 00:07
  • צפיות62
אתה לא מתבייש להגיד שלפלורי יש כפות רגליים סקסיות דוחה אחד חולה רק היא סקסית חחח

• תגובה מהירה
  • חחח נא להפסיק עם ה"לאדוארד"
    אדוארד
    אדוארד
    מספר הודעות: 3,507
  • 01/02/2016 00:13
  • צפיות78
חוץ מזה, לא חוזר בי. יש לה כפות רגליים סקסיות. חוץ מזה יש בה אש שיכולה לשרוף את המיטה :). לדעתי היא זיווג לא רע לחירש בשנות ה-40 לחייו.

• תגובה מהירה
  • חירש וסומא, אחרת זה לא ילך.
    השופט
    השופט
    שם: יעקב
    מספר הודעות: 5,643
  • 01/02/2016 00:19
  • צפיות89
בשנות ה-40 כמובן

לא אוהד של זה או אחר (שקר שקוף),
יש כאלו שקצת פחות ויש אחת מ_תוקה שיותר,
העיקר שתיבחר הטובה ביותר.
  • תגובה מהירה
  • לא מדוייק!! תניה לא טלית שכולה תכלת.
    ליבי
    ליבי
    מספר הודעות: 2,361
    ותק: 9 שנים וחודשיים
  • 01/02/2016 00:37
  • צפיות88
היא משחקת ורואים את זה בהתפרצויות הזעם שלה.היא משתדלת להראות פאסון אבל פתאום ה"מרוקאית" נפלטת לה ואז היא מתבהמת עם מילים שבחיים לא אומרים כמו נאצי.נאצי זה החלאה הכי גדולה שיש ואדם נחמד בחיים לא ישתמש במילה כזאת כנגד אהוב ובטח שלא לפני מליון צופים!!! הבחורה נכנסה רק כי היא התחילה לפחד עליו ולקנאות לו ולא כדי להיות לצידו.אם הוא לא היה כזה פופולארי היא לא הייתה ממהרת להיכנס!!!

• תגובה מהירה
  • לאדוארד
    אפ-רת
    אפ-רת
    מספר הודעות: 656
  • 01/02/2016 09:53
  • צפיות60
.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה