מהפך בבית - פלורי הולכת וחושפת את פרצופה האמיתי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • מהפך בבית - פלורי הולכת וחושפת את פרצופה האמיתי דנה א.
  • 20/01/2016 08:48
  • צפיות167
כשרק נכנסה לבית, השתלטה על המטבח (טקטיקה ידועה בבית ״האח הגדול״) חשבה שזה יביא לה את השליטה בבית ותצבור לה עדת מעריצים מבית ומחוץ. עם הזמן, הבינה שרק שליטה במטבח לא תספיק, החליטה ״לשבור את הכלים״. היא הבינה שבזמן שהיא טורחת במטבח, מתחת לאפה קורים דברים והיא מחוץ לעניינים. לא סתם אמרה על חלק מהדיירים שכל היום יושבים בחוץ על הספסל ורוקמים מזימות. (אני לא בטוחה בציטוט, משהו כזה...) . כשהבינה שאת בן טיפוחיה עמרי, היא מפסידה לטובת קסניה התחילה להכפיש את קסניה על לא עוול בכפה. אני לא חושבת שהיו לה ציפיות לאיזשהו חיבור רומנטי לגביו, (אם כן, זה פאתטי לגמרי....) אבל הרגישה שהיא מאבדת אותו וקסניה חטפה את כל האש. הקנאה העבירה אותה על דעתה. וכמו אנשים שנמצאים על סף יאוש ו״שורפים את כל הגשרים״ היא עשתה חיסול חשבונות עם רוב בני הבית. המהלך האחרון שלה, אם בכוונה או לא - להתחבר לשי חי (כשהיא יודעת כמה שי חי מזלזל בעומרי, ואני לא ממעריצי שי חי). היא לא מבינה ששי חי מנצל אותה על מנת להעביר אותה ״לכוחותיו״ ולהחליש את עמרי. ההתנהגות שלה מעידה על אדם שהחברות שלו היא בערבון מוגבל. למען האמת אנשים מסוגה די מרתיעים אותי. אלו מסוג האנשים שאתה אף פעם לא יודע מתי ״יתהפכו״ עליך!!

• תגובה מהירה
  • דווקא פלורי היא מסוג האנשים כשצריך לומר משהו
    פולי
    פולי
    מספר הודעות: 1,371
    ותק: 9 שנים וחודשיים
  • 20/01/2016 09:06
  • צפיות109
היא אומרת בפנים, זוכרים שהתפרצה על טניה ואמרה לה דברים קשים מאוד לפני שבוע, אור ותמר התחילו לצעוק עליה "למה את צועקת עליה" ודברים בסגנון והיא אמרה להם במפורש אל תתערבו זה ביני לבינה.
היא לא מפחדת להגיד מה שהיא חושבת, גם אם בדרך היא מאבדת אנשים.
חברות לא בכל מחיר.

קסניה וארבל מרעילות אחת את השנייה על פלורי. קסניה צריכה להגיד לפלורי וגילי תודה רבה על מה שעשו בשבילה בערב השנה החדשה.

בנושא המטבח רק שתדעו אור סיונוב מבשלת מגעיל, טועמת ומחזירה כף בקביעות, אתמול נגעה בפרורים שעשו לעוגה עם ידיים רטובות ישר מהכלים .
עושה קובה עם לק, זה כבר קטע בריאותי אפילו . יש המון מקרים שראיתי .
עדיף פלורי במטבח ולא אור (אור מזכירה לי קצת את גברת מלמד במטבח מהעונה שעברה)

האח הגדול עבר זמנו?
  • תגובה מהירה
  • זה בדיוק הענין. דברים צריכים להיאמר ולהישמע! אבל דנה א.
  • 20/01/2016 09:41
  • צפיות90
כצופה אתה יכול לבחון כמה אמיתיים הם. וזה שאת מציינת שעדיף שפלורי תהיה במטבח, את נופלת בדיוק למקום של ראייה צרה מאוד. כמו שציינתי השליטה במטבח מביאה עמה שליטה בבית. אני לא נכנסת לעניין ההיגיינה, או כישורי הבישול של דיירת זו או אחרת. אני מתייחסת לאופיו של הדייר גריידא. למה קסניה צריכה להודות על מה שעשו בשבילה בערב השנה החדשה? בבית האח הגדול בדרך כלל לכל מעשה/ מחווה ישנה סיבה. לפעמים נסתרת ולפעמים ממקום אמיתי (וזה תפקיד הצופה לנסות לזהות מהי) להזכירך, פלורי השמיצה את קסניה וזרקה ״את התינוק עם המיים״.....

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה