אני חדשה מעכשיו בפורום

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • אני חדשה מעכשיו בפורום
    rur
    rur
    מספר הודעות: 1
    ותק: 7 שנים ו-9 חודשים
  • 12/01/2016 23:56
  • צפיות148
כבר לא הייתי מסוגלת לראות יותר בלי להגיב.
לדעתי כל דבר שעומרי רוצה לעשות או יעשה נגד שי חי יהיה מוצדק. הבן אדם השפיל אותו בצורה נוראית מול כל עם ישראל לא משנה אם זה היה מוצדק או לא. וגם אם הדברים היו נכונים אין לו שום זכות לומר דברים כאלה אני אישית לא מסוגלת לראות יותר את שי כל קטע שלו אני מעבירה הלאה או משתיקה. נפשית לא מסוגלת לראות אדם כל כך פגוע וטראומתי שלכן הוא לא מפסיק לפגוע באחרים
אני פשוט לא מבינה איך מסוגלים לראות אדם כל כך שחצן מגעיל ובלתי נסבל ובענין טניה היא פשוט הסמרטוט שלו אני לא מבינה איך היא נמצאת עם הבן אדם הזה דקה היא פשוט מלקקת לו את התחת ואומרת כל הזמן אני מבינה מה אתה רוצה מעומרי או כל מיני כאלה פשוט זוג בלתי נסבל וחי בהצגה כל הזמן אפילו הנשיקות שלהם מזויפות אני פשוט המומה שיש משהיא בעולם שמסוגלת לחיות עם כזה אדם זה פשוט לט הגיוני
בענין עומרי לדעתי הוא מתנהג ברחמים לשי חי ויכול היה להתנהג יותר גרוע אליו מה שכן חבל שלא מספיק מגלים אותו כי הוא עסוק במה נראה מי אוהבים בחוץ ופחות בעצמו
חבל עליו הוא מותק של בחור
ושי הבת תינוקת בצורה לא רגילה אני לא מבינה איך אפשר להיות ברמה כל כך נמוכה
בקיצור זה רק התחלה אני יציק לכם הרבה

• תגובה מהירה
  • שי מיקה הבת היא באמת תינוקת
    פולי
    פולי
    מספר הודעות: 1,371
    ותק: 9 שנים וחודשיים
  • 13/01/2016 00:12
  • צפיות125
וככזאת היא מגיבה אימפולסיבית זה עדיין לא מצדיק את הדברים ששי חי אמר. היא תינוקת שצריכה חיזוק ולא שידרכו עליה. היה יכול להגיד את עניין הפסטיגלים, את הצחוק המעצבן את זה שלא התחבר אליה , אבל לדעתי על עניין "המשולש הרומנטי" אפשר היה לוותר וגם על "הברכה " שבירך אותה בסוף.

האח הגדול עבר זמנו?
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה