הנני יצאתי לגימלאות ממשטרת ישראל לאחר שירות ארוך.
הייתי חוקרת בכירה, עסקתי בכל תחום החקירות. טיפלתי בתיקים רבים, הכרתי כמובן במהלך עבודתי, אנשים רבים בעלי דתות שנות, תרבויות.
המטרה של החקירה - האמת תצא לאור - מה שהיה חשוב לי בכל תיק, להכיר ולשמוע בעצמי כל נחקר ולא משנה באם מדובר בעד או חשוד וכו'.
לאחר צפיה ממושכת העונה, אני חייבת לציין שלמרות שטיפלתי באירועים קשים, לא חוויתי כמו בצפייה העונה, כיוון שראיתי במו עיניי, היו ימים במהלך הצפייה שממש בכיתי, כאשר ראיתי את הלעג והרוע כלפי לינור, שבמקרים לא מעטים הייתה גם ישנה. ההסתה והחרם החברתי שנעשה לה, כאב לי מאוד, חייבת לציין שיש נערים שעברו דברים דומים, ומצבם הנפשי הדרדר עד כדי הגרוע מכל. אני מפרגנת לה איך יכלה לשרוד שהרי הרגישה שקיימת שנאה כלפיה, כאשר ניסתה להתקרב תקפו אותה , לעגו לה, אחי ביקש גם שיגידו לה שלא רוצה שתגיד לו בוקר טוב - זו דוגמא. המשדר המרכזי לא הראה אף פעם את ביטויי שנאת חינם כלפיה/חרם/הלעג, כמו לאחרונה במקלחת בהשתתפות טל ונופר כשאחי צחצח שיניו. ההפקה פשוט התעלמה ממנה. פשוט לא הראו באמת את התמונה האמיתית.
נכון שלינור אינה בחורה עממית, אז מה בגלל זה צריך כך להתייחס לאדם. אפשר לא להתחבר לאדם זה לגיטימי, אך לא לגיטימי ללעוג/להחרים/להסית לרוע/שנאת חינם. אין לי ספק באם היה מדובר בבחורה אתיופית או ערבייה, מייד כולם היו אומרים שזו גזענות -
באם היו עושים כך ליהודיה בדינה אחרת. היינו מכנים זאת - אנטישמיות -.לפני שאתם שופטים אדם - תסתכלו על כל התמונה -
אדם שאינו מזיק לחברה, עוול שמזיקים לו.