לינור

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • לינור שוני
  • 24/08/2014 10:41
  • צפיות129
הרסו לה את החיים כל העונה הזו משום שיש לה הרבה מה להציע. טל מנסה לעשות לנופש רצח אופי ולהציג אותה כריקנית וחלולה. הקנאה מוציאה את האדם מן העולם.

• תגובה מהירה
  • מה יש ללינור להציע? דוידי
  • 24/08/2014 10:53
  • צפיות112
מה יש ללינור להציע בדיוק? את גופה? אנחנו רוצים ללמוד על פנימיותה על האיכויות שלה. ואנחנו עדיין מחפשים. צפו עכשיו באתר ותראו איך היא עושה עיניים לאתר. בושה. זולה ומנותקת מהמציאות

• תגובה מהירה
  • דוידי, אולי לא צפית בשיחות של מיקי, מרטין, לינור פלפלת
  • 24/08/2014 12:18
  • צפיות122
אלדד, בני, מנחם בן, עינב וכו'. כנראה שלא צפית בשיחות סביב שולחן האוכל, סביב הסלון בזמן הדחות, בחדר הארונות.
לא צפית בלינור אדיבה כלפי כל הדיירים בבית, מציעה להם מכל דבר שהיא הכינה, חתכה לעצמה או לקחה ביד (מלבד קרם גוף שהזמינה לעצמה וגם אותו שיתפה עם אחרים),
אולי לא ראית את לינור מנחמת ומציעה עזרה לכל מי שהיה זקוק לזה והיתה לו נפילה רגשית,
כנראה שלא ראית את לינור צוהלת ושמחה, מתלהבת ומתרגשת מהדברים הקטנים שקרו בבית ומהמסרים מהבית,
כנראה שלא ראית איך לינור עשתה את המשימות מבלי להתבכיין ולקטר ועם מלא הנחישות והריכוז והביאה תוצאות מדליקות בכל המשימות, כמו למשל זרי הפרחים המושקעים לקישוט השולחנות בחתונה.
כנראה שלא שמעת את לינור מספרת על עצמה על אורח חייה, על התייחסותה לקרוביה ולחבריה, לא שמעתה על הרוח המנצחת שלה למרות הטלטלות שהיא עברה, על היחס הנעים לסביבתה והתרומה שלה לעמותת שונות.
כנראה שלא שמעת על השאיפות שלה ועל הדרך שהיא עושה על מנת לזכות במטרותיה, היא חרוצה ועובדת קשה מאוד וגם יודעת להנות מהפירות של עבודתה הקשה וגם נותנת לאחרים.

• תגובה מהירה
  • פלפלת דוידי
  • 24/08/2014 12:26
  • צפיות122
דברייך לא יכולים להסביר למה היא לא יצרה קשר רציני עם אף דייר. היא בעצמה הצהירה שאין לה גם בחוץ חברים מלבד אחת או שתיים. בכל רגע היא מסתכלת על המצלמות וכל ילד יוכל לראות עד כמה היא עושה הכל עבור המצלמות. לצערי פלפלת, היא לא ראויה, היא צבועה ומתחסדת

• תגובה מהירה
  • o
  • הסבירה שניתה להתקרב מבקרים/שופטים אותה ותוקפים אותה וזו עובדה
    מאיה
    מאיה
    מספר הודעות: 0
    ותק: 9 שנים ו-22 ימים
  • 24/08/2014 12:31
  • צפיות112
  • תגובה מהירה
  • o
  • ל-לדודי, נכון מאוד. בחירה מושכלת לא להתקרב לאש! פלפלת
  • 24/08/2014 12:52
  • צפיות98
  • תגובה מהירה
  • היו ויש לה חברים בבית, בינהם: אלדד, מרטין, בני גולדשטיין, פלפלת
  • 24/08/2014 12:38
  • צפיות114
מיקי ומנחם בן.
בתחרות הזאת זה הרבה ויותר. הרי מדובר שם בקן צרעות, כל אחד שם יעשה הרבה בשביל לזכות ויש שם אנשים שנותרו הגונים וחברים אחד כלפי השני, בינהם לינור!
מדובר באישיות אינדיוודואליסטית, על הבמות מגיל 3 בלימודי ריקוד, ובן אדם טוב והוגן! היא מלאת ייחוד! משפחתית ואוהבת, בוגרת פנימיה צבאית ושירות מבצעי, ציונית, מצליחה בחו"ל, תורמת ומביאה עולים לארץ ועושה שירות טוב לישראל בחו"ל.

• תגובה מהירה
  • ולא פחות חשוב גם מה שלא נאמר. לינור לאורך העונה פלפלת
  • 24/08/2014 12:30
  • צפיות97
היתה חיובית, עהם הרבה רוח במפרשים ונעימה. כמעט ולא דיברה לשון הרע, לא הקטינה והשפילה אחרים, אלא רוממה.
היא חברה טובה, עם חוש הומור ואנרגיה חביבה.
עכשיו בשבועיים האחרונים יורדים לחייה בבית. הקינאה וההסתה נגדה הוציאה רעות מאנשים כלפיה ושטפו אותה עם המון אנרגיה שלילית, מאחורי הגב הוסביבה כל הזמן.
--- השבוע כמובן, שבוע אחרון הם ינסו לתקן את הנזק שעשו ולשחק אותה טובים ורחומים וישירים--- כולנו יודעים שזה בולשיט כי ראינו את הפרצופים הכעורים שלהם (מלבד אלדד שנשאר ישר, הגון וחבר לאורך הדרך).
לאורך העונה ראינו ושמענו על היושר של לינור, היא בן אדם הוגן וחברה טובה.
עכשיו זה כבר שיקולך במי לתמוך.
אין ספק בכלל שלינור יפה ויפהפיה מבפנים!!!!! ומבחוץ!!!!

• תגובה מהירה
  • o
  • שוב להדגיש: מדובר באישה ואישיות מאוד ישירה ואמיתית. פלפלת
  • 24/08/2014 12:41
  • צפיות114
  • תגובה מהירה
  • כל מילה בסלע - כנסי ואסביר ואשמח להגיב בהמשך
    מאיה
    מאיה
  • 24/08/2014 12:52
  • צפיות107
הנני יצאתי לגימלאות ממשטרת ישראל לאחר שירות ארוך.
הייתי חוקרת בכירה, עסקתי בכל תחום החקירות. טיפלתי בתיקים רבים, הכרתי כמובן במהלך עבודתי, אנשים רבים בעלי דתות שנות, תרבויות.
המטרה של החקירה - האמת תצא לאור - מה שהיה חשוב לי בכל תיק, להכיר ולשמוע בעצמי כל נחקר ולא משנה באם מדובר בעד או חשוד וכו'.
לאחר צפיה ממושכת העונה, אני חייבת לציין שלמרות שטיפלתי באירועים קשים, לא חוויתי כמו בצפייה העונה, כיוון שראיתי במו עיניי, היו ימים במהלך הצפייה שממש בכיתי, כאשר ראיתי את הלעג והרוע כלפי לינור, שבמקרים לא מעטים הייתה גם ישנה. ההסתה והחרם החברתי שנעשה לה, כאב לי מאוד, חייבת לציין שיש נערים שעברו דברים דומים, ומצבם הנפשי הדרדר עד כדי הגרוע מכל. אני מפרגנת לה איך יכלה לשרוד שהרי הרגישה שקיימת שנאה כלפיה, כאשר ניסתה להתקרב תקפו אותה , לעגו לה, אחי ביקש גם שיגידו לה שלא רוצה שתגיד לו בוקר טוב - זו דוגמא. המשדר המרכזי לא הראה אף פעם את ביטויי שנאת חינם כלפיה/חרם/הלעג, כמו לאחרונה במקלחת בהשתתפות טל ונופר כשאחי צחצח שיניו. ההפקה פשוט התעלמה ממנה. פשוט לא הראו באמת את התמונה האמיתית.
נכון שלינור אינה בחורה עממית, אז מה בגלל זה צריך כך להתייחס לאדם. אפשר לא להתחבר לאדם זה לגיטימי, אך לא לגיטימי ללעוג/להחרים/להסית לרוע/שנאת חינם. אין לי ספק באם היה מדובר בבחורה אתיופית או ערבייה, מייד כולם היו אומרים שזו גזענות -
באם היו עושים כך ליהודיה בדינה אחרת. היינו מכנים זאת - אנטישמיות -.לפני שאתם שופטים אדם - תסתכלו על כל התמונה -
אדם שאינו מזיק לחברה, עוול שמזיקים לו.

• תגובה מהירה
  • כן ההרגשה לא טובה בכלל, הלב נחמץ על הוצאת הדיבה פלפלת
  • 24/08/2014 13:07
  • צפיות115
ההפקה שלא מציגה ו"חבורת הרוע" בבית. הם בדימיונות כלפיה.
זה נורא במיוחד מאמא לנערות וילדות צעירות שעושה דבר כזה ובעצם משמשת דוגמה רעה לכל מי שצופה בה.
התנהגויות כאלה מובילים אנשים למקומות קשים ביותר, במיוחד ילדים ובני נוער ואפילו בני 20.
השפלה, חרם וביזוי ברמה כזאת, יכולים לפגוע ממש בנפש האדם, פגיעה אמיתית, אצל 2 הצדדים, אצל הפוגע ואצל הקורבן לפגיעה.

• תגובה מהירה
  • o
  • תודה על התייחסותך - אשמח שתכנסי לפייסבוק של האח ולהגיב
    מאיה
    מאיה
  • 24/08/2014 13:28
  • צפיות123
  • תגובה מהירה
  • יש לה יום הולדת,וצריך להרים אותה קצת יעל
  • 24/08/2014 15:55
  • צפיות131
נראה אם האח יעשה משהו בנידון

• תגובה מהירה
  • דודי,אחרי שהכרתי את טל,אני מעדיפה את
    ליבי
    ליבי
    מספר הודעות: 2,361
    ותק: 9 שנים וחודשיים
  • 24/08/2014 15:17
  • צפיות102
לינור ואפילו את אלדד.כל אחד עדיף מטל המגעילה!!! כבר אין לי סבלנות לתאר את כיעורה החיצוני והפנימי.[האגנדה שלה כבר לא נחשבת] אין בינה ובין טל כלום.אין לה חמלה ולא אהבה,רק רשעות ואכזריות לבני אדם!!!

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה