תצפו הלילה משעה 0320-כשאליאב-עינב-דנית-נופר ואחילשרון-
04/08/2014 03:49
270
הלילה לאחר מהסיבה עם זיגי, שנתן תשומת לב ללינור.
נכנסו אליאב - עינב - דנית - נופר וכמובן אחי לאח הגדול יותר משעה. בזמן זה זיגי היה בחדר עם מרטין ולינור - דיברו וצחקו.
ובדרך חזרה של זיגי יצאו הנל מחדר האח הגדול אחרי שהיו כשעה וחצי. כאשר פניהם נופלים ואחי היה בהלם.
אמר אחי חשבתי שאם אנחנו שמחים גם בבית שמחים וכו', אמרה לו לינור עכשיו אתה מבין מה קורה בחוץ וכ... "וזה לא מאהבת מרדכי אלא משינאת המן". אחי גם אמר שצריך עכשיו לשנות טקטיקה וכו.
בקיצור האח ועינב נתנו לו להבין שההסתה שלו ושנאת החינם שלו ללינור, מכעיסה אנשים וכו. אם האח משתף אותם או רומז להם, זה לא הוגן בכלל.
אנחנו אוהבים את לינור בזכות מה שהיא, בחורה אצילית ואיכותית.
העקיצה גם שזרק לה אליאב דרך זיגי לא הייתה במקום. כל זה מצביע על קינאה ורוע.
כמה אפשר לשנוא בן-אדם - כמה.
מאוד מקווה שהמודח הבא ראש הנחש אליאב או הנחשה המסוכנת עינב.
אחרי שהסתומה מרטין נכשלה בהבנת המצב שנמסר לה ע"י "העיתונאית", האח עידכן אותם.לינור הרגישה מה קורה [היא מבינה קצת צרפתית.] אבל לא אמרה כלום,אז אחרי שהאח עדכן אותם והם היו המומים היא אמרה לו "עכשיו אתה מבין מה קורה בחוץ?"
לזיגי נגמר הכוח להגשמת משאלות ונופר ואלדד לא קיבלו את ההפתעה שלהם. כל כך לא הוגן. נופר רק חודש בבית האח אבל אלדד כבר חודשיים וחצי. כל כך חשוב לו מסר קטן שיחזק אותו ויתן לו כוח ואנרגיה להמשיך.
אלדד מאד התאכזב אבל התאפק לא בכה ולא הוציא עצבים. ראו בעיניים שלו שהוא ממש מאוכזב. זה כל כך לא הוגן. האח רע.
מרטין ודנית מתנהגות באובססיה.דנית לאליאב ומרטין לאלדד.שתיהן מראות קנאה אם מישהי מתקרבת אליהם.כעונש הן עושות להם פרצופים ולא מדברות איתם.תמיד יושבות איפה שגבר נמצא.ההבדל היחיד הוא שמרטין משמשת לאלדד כבלדרית.מעבירה לו עדכונים על מצב הבית והדיירים.היא רכלנית רעה.היא לעומת דנית טיפשה [ראינו אותה במשחק צלילים...] דנית מטומטמת אבל עם אייקיו גבוה.מרטין גם טיפשה וגם מטומטמת.
איך תוכלי לעשות השוואה בינה לבין דנית ובחרת דווקא את משימת הצלילים כדי להשמיץ אותה ולוואי ובגילה תוכלי לזכור ולו חצי ממה שהיא עשתה אני מוריד בפניה את הכובע על הצלחתה במשימה היא עמדה בה בכבוד רב ואני מאחל לך מכל הלב שתוכלי לנהוג כמותה ובעניין אלדד היא התחברה לאדם הכי אמיתי בבית וחוששת לגורלו היא כמו אם המגינה על בנה וכך צריך לנהוג אני מוריד בפניה את הכובע
יש 2 הבדלים ביניהן.הבדל ראשון הוא שדנית לומדת במכללה עם אייקיו גבוה,ומרטין טיפשה.ההבדל השני הוא שדנית צעירה וחיננית ומרטין זקנה מכוערת ופאטתית שהיא רודפת ונעלבת מאלדד.
חבל שאת לא מכירה אותי מספיק כדי להבין מה אני כותבת ובאיזה הקשרים.כתבתי את מה שנכון לגבי דנית.זה עדיין לא אומר שאני אוהבת אותה.היות ואין לי פייבוריט ואני לא מעורבת רגשית,אין לי בעייה לציין עובדות גם אם הם לטובת מישהו או לרעתו.
אני רגישה ולפעמים קצת רגשנית.העונה לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מהדיירים.אני לא מרגישה "שאיבדתי" את זה....אני כן חושבת שאלדד כנראה יזכה וזה לא מטריד אותי.אני גם מבינה את ה"סלחנות" של מעריצים כלפי הפייבוריט שלהם...זה קרה לי עם שיפרה.לא עניין אותי מה אחרים חושבים עליה.אני לא ראיתי בה שום פגם.[שאני בטוחה שיש לה...]היא הייתה מושלמת בעיניי.כנראה שלא יהיה לי פייבוריט יותר כי מאז שאנשים הבינו את הפורמט, האיכותיים לא יסכימו להיכנס. אני מרגישה שאנשים בפורום מתפשרים על מועמד כזה או אחר רק כדי לחוות את הריגוש של הערצת מישהו ולצהול איתו כשהוא זוכה.זה נותן להם הרגשה שהם "בצד הנכון"...אני לא מכריחה את עצמי להעריץ מישהו.אני תליתי תקוות [לא גבוהות מדי] בלינור אבל גיליתי שהיא בחורה פשוטה ורגילה.
לא משהו ואין לי פייבוריט אבל מכלל הדיירים אני מוצא שאלדד הוא פחות או יותר הדייר שרצוי שיזכה ולו מהסיבה שחווה טראומה בחייו כאשר גירשו אותן מביתו ולא מבחירה כשאר האנשים שמחליטים לעזוב מקום
מאד,והיום מהבתים האילו יוצאים מחבלים וחופרים מנהרות ויורים טילים,הוא יהיה בשוק שיראה את המצב שייצא,זה טראומה לכל החיים,אני חושבת שקשה לשחרר דבר כזה אי פעם,לא נשכח לא נסלח,זה המצב
אבל אני לא אנפנף בזה,אבל עד היום שום פיצוי לא מכסה את החלק הנפשי בגוף,ותתפלאי עד היום יש אנשים שעוד אין להם בית,אני לא מצדדת באף אחד באח,ואת ליבי בטוח יודעת את זה ,אבל מישהו כבב שלאלדד מגיע אז עניתי לו,בכלל לא אכפת לי מהאח העונה הזאת
שרכוש יש סיכוי להחזיר ואילו חיי אדם אי אפשר.אני לא מרחמת על אלדד. הוא לא מסכן בעיניי.הוא מעצים את החוויה הלא נעימה כדי לקנות קולות.גם הוא לא היה צריך לנפנף בזה.דברים קשים עוברים על אנשים אז מה? אני אמורה לאהוב אותו ורק אותו בגלל זה? הוא לא היחיד שעבר טראומה במדינה שלנו.[מי כמוך יודעת] אני לא אוהבת את אלדד כי הוא חוכמולוג ונודניק שאוהב להרגיז.
לא מדובר על מסכנות ליבי אלא על כך שמלבד זה שהוא גורש מביתו יש בו הרבה צדדים חיוביי שלא קיימים בדיירי הבית בעונה הנוכחית וכל זה יחד דוחף אותי לתמוך באלדד
ועשו עלי"לינץ"-עליהום,הבן אדם קם כל בוקר ראשון אם מרטין לא מקדימה אותו,מסדר מדיח כלים ומסדר את הסלון והחצר,מה שלאף אחד לא אכפת,כאילו מישהו עובד אצלהם,יש לו נקודות זכות גם,זאת האמת,בחור מאד רגיש גם כן
האם זה הוגן מצידכם לתת טיפים לחלק מדיירי הבית?!לשרון-
04/08/2014 04:28
165
לפנות בוקר צפינו מה שקרה אחרי שאחי-אליאב-נופר-עינב ודנית =יצאו מהאח הגדול- לאחר המסיבה.
עינב אמרה לאחי שהיה בשוק - בקשר ללינור - זה לא מאהבת מרדכי אלא משינאת המן וכו, הלכו לחדר עישון ודיברו ברמזים בלבד.
לאחר מכן המצלמה עברה לחדר רק שמעו לחשושים שהעירו להם על-כך.
אחי גם אמר כשישב בחדר עישון יום רביעי אנחנו על טיל - המבין יבין ציטוט מדוייק.
נראה שהייתה התרחשות בתוך האח הגדול שישנו התנהגותם -
הדבר לא נראה לי הוגן - מי שיצפה במאורעות יבין.
אני מבקשת שתעברו בלייב באתר ותראו - וזה החל בערך משעה 0320 לפנות בוקר ועד שאני כותבת לכם את הנאמר.
מי שיכול להקליט ולפרסם בפורום תפוז יהיה משובח - אף אצל עומרי חיון
אתמול ראיתי אצל גאי פינס איך הזבל יורם זק ואסי בכו והתוכנית מפסידה כסף ושהם היו צריכים לחתוך במשכורות.
מסכנים ליבי יוצא אליהם שאין להם כסף לגמור את החודש.יורם זק גם אמר ש התוכנית יותר מעניינת מ המלחמה שילך כפרה על החיילים הזבל המהלך הזה
התנהלותו בגיא פינס.הזמינו להם משטרה תושבי האזור שזעמו ואז הם הוכנסו לבית.צריך משטרה כדי שהביזיונר יבין שבימים כאלה לא עושים מסיבות אלכוהול ומוסיקה בקולי קולות בחוץ???!!!!