מעניין מי אלה האנשים שראו אתמול בפרק ובכלל את הלינצ׳ים שגל עוברת מהעדר הצולע ומוצא דרך להצדיק גם אם גל הכי נוראית והיא לא בעולם אי אפשר לקבל עליהום מתלהם מבזה ומתעלל כמו שעושים לה אין תירוץ שיכול להצדיק התנהגות כזאת
אף אחד לא מושלם אף על פי שלא ראיתי יריקה לגבי שלי יכול להבין מה את אומרת ועדיין (ואני לא עיוור לגל)לא חושב שהתכוונה למה שאת מכוונת בכל מקרה לא רואה הרבה אנשים עומדים בתופת כזאת בלי לטעות ועדיין לא מבין איך אפשר להשוות לשנאה והרוע שיוצא מולה
אף אחד לא מושלם אף על פי שלא ראיתי יריקה לגבי שלי יכול להבין מה את אומרת ועדיין (ואני לא עיוור לגל)לא חושב שהתכוונה למה שאת מכוונת בכל מקרה לא רואה הרבה אנשים עומדים בתופת כזאת בלי לטעות ועדיין לא מבין איך אפשר להשוות לשנאה והרוע שיוצא מולה
שנים נלחמים בדבר הזה שנים מנסים לעלות מודעות בנות התאבדו בגלל הזבל הזה
ובאה בחורה אמא ל-6 (מי יתן שאלוהים או אללה יעזור להם ) שאין לה כלום בחיים
מרוב מרדף אחרי פרסום ושערוריות ולועגת לבחורה שבעבר הייתה שמנה ומאוד
בעטה בה בנקודה הרגישה
ופה אנשים מכבסים מילים תתקדמו יא גיבורי מקלדת נערות רואות את זה
אני אוהבת את קורן גם אם לדעתכם הוא אנמי וחסר יחוד בעיני ההתנהלות שלו סופר מיוחדת אבל אני במיעוט בבית כולם אוהבים את עומר בטירוף
בחיים לא הייתי אפילו שוקלת להצביע לאחת כמו גל כי זה בעיקר עדר סושייל שהיא מחזיקה
ורק לבאר הכותבת אישה רזה מתחת לממוצע וזה עדיין חורה לי
מה לעשות הודיה היה מגיע לה לזכות כבר ב2025 היא הייתה מעניינת וטובה יותר מדומיניק
הודיה לא יכלה לשאת יותר את היצור החנפני הזה שהצופים והצופות בעטו החוצה בגועל נפש
ולא את הסולטאנה שלו את שמעת שהוא רוצה לקחת אותה לים עם יין?
אמר אתמול המסכן אממה אם היה לו כמה מיליונים אולי זה היה יוצא לפועל
אבל כולה מה גרוש+1 שחיפש תהילה וקיבל ... ימשיך כבודוווו
מה איכפת לך מי ומה אני הלו משתמש בן יום וחצי מה שלא קוראים לך
אתה רוצה לראות רק מה שבא לך סבבה מי אני ומה אני שאכתיב לך אני חושבת שגל מרמרת להם את החיים והיא אישה מכוערת מאוד מבפנים היא אישה שמקנאת בנשים צעירות ממנה וזה יוצא על שלי על רפאלה ועל אור ועל טל ועל כל אישה צעירה שדרכה שם בבית האח הגדול העונה ,
הקנאה יוצאת למראה זוגיות כזו או אחרת בבית ומה שקורה בפנים קורה גם בחוץ
אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו וחלק מהבפנוכו מקולקל בשביל רבים מבני ישראל היהודים.
קמה בבוקר ושואלת מה יש לאכול
אוכלת (מה שאחרים הכינו, למה שהיא תתאמץ להכין לאחרים)
ואז רובצת, מעשנת וכו'
זה תיאור מדויק לפרזיטית, מפונקת, טפילה על הקבוצה, וכו' וממילא היא לא שמנה ככה שהטיעון הזה נופל.
ואז מגייסים מילים שלא קשורות לעסק "לפגוע באישה צעירה" מה משנה הגיל שלה?
ונא לזכור גם מי התחיל , גל לא הלכה לריב עם שלי אלא שלי הצטרפה להתקפות על גל
"מי שסובל מהחום שלא יכנס למטבח "