קופרמן בהמה חסרת רגישות

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • קופרמן בהמה חסרת רגישות עדי
  • 22/07/2014 11:28
  • צפיות247
חיילים נהרגים, חייל נעדר וכנראה נחטף, טילים והפגזות, והמזבלה של קופרמן ממשיכה כאילו אין מחר, הדבר הכי חשוב היום איך אליאב הארור יגיב לצעקות, איך נופר ואיך דנית תגיב, השתגעתם??????!!!!! התרוץ של ניקוי ראש לעם הוא אבסורדי ונוראי, לאור התנהגות הבהמות הכלואות בבית הפח ההרגשה היא שיש מדינה במלחמה ויש מדינת פח שממשיכה כרגיל וזה צורם, תחשבו רגע על המשפחות שחווים מוות ואבל, לא הגיע הזמן להפסיק את הקרקס?????_??????????????????????????!???????????

• תגובה מהירה
  • נכון ב100% רועי
  • 22/07/2014 12:36
  • צפיות130
אולי די כבר עם כל נסיון השגת הרייטינג, זה לא מעניין כרגע!!!!!

• תגובה מהירה
  • o
  • כ ס ף זה שם המשחק רועי... לא ידעת? רינת
  • 22/07/2014 16:46
  • צפיות130
  • תגובה מהירה
  • העיקר שאלדד שומר עלינו מהאח הגדול.... ליבי
  • 22/07/2014 13:15
  • צפיות164
איזה מלח הארץ ואיזה בתיך.אם הוא היה שונה מכולם הוא היה צריך לבקש לצאת ולהתגייס.הוא לא שונה בכלום מהאחרים.רודף בצע ותהילה כמו כולם.

• תגובה מהירה
  • o
  • בלון נפוחו ורברבן גל
  • 22/07/2014 13:27
  • צפיות149
  • תגובה מהירה
  • מה את מאשימה את אלדד????? עדי
  • 22/07/2014 15:45
  • צפיות139
נראה לך שמישהו מידע אותו???? הוא נתון לחסדי ההפקה הזבל, שרוצה להמשיך כאילו כלום , הבנו שאת שייכת למשפחת אחד המתמודדים וזה לא אלדד, ולכן ממש לא שמענו אותך קוראת להפקה לסגור את הבושה שאנחנו רואים בתוך האזעקות והחיילים ההרוגים.

• תגובה מהירה
  • עדי אני לא מהמפחה של אפחד מי הדיירים גל
  • 22/07/2014 16:11
  • צפיות118
לידיעתך הרבה קראתי יותר ממך להפקה שיורידו את הזבל הזה מהמרקע ולפי תגובתך נירא לי שאת באמת מהמשפחה של אלדד השחקן מספר אחד בתוך הבית.ואל תעשי מאלדד כל כך נאור וטוב לב כי הוא מזויף לא פחות מכל החבורה ב תוך הבית הלוחם העמיץ.את אלדד מעניין רק הכסף ולא שום דבר אחר ואם האדון חושב שאחת כמו קארין מחכה לו אז הוא חולם כי כוא היה משחק בשבילה

• תגובה מהירה
  • לגל ,אלדד ממש לא מעניין אותי,מה יש לי איתו???? עדי
  • 22/07/2014 18:33
  • צפיות125
הכסף לא מעניין עכשיו,יש מלחמה והרוגים, מישהו קולט או שכולם אטומים, אתה מבין כמה לוויות יש? וחייל אחד שנעדר??? ופה מתעסקים בנופר גו'רה, אליאב זבל אלדד שמעניין את הת....,או צחי האדיוט.אני באזור של אזעקות והילדים מבוהלים וקופרמן וההפקה משתמשת בדיירים לטנף ולצווח ,שנופר אליאב צחי וכל השאר יצעקו לחמאס ,שם המקום שלהם שילחמו ויבינו מה קורה במדינה.

• תגובה מהירה
  • עדי ערב טוב גל
  • 22/07/2014 23:44
  • צפיות95
תאמיני לי שאני יודע מה זה לרוץ בזמן האזעקות עם הילדים למקלט. כי באזור שאני גר חטפנו די הרבה טילים מי חולדה בשם נסראלה ובבית שאנחנו גרים אין לא מקלט ולא חדרים אטומים ורק לרדת ארבע קומות והמקלט הקרוב מאה מטר מהבית
ושלושה ילדים קטנים.עדי תאמיני לי שליבי יוצא אליכם וכואב לי על כל חייל שרק נסרט שלא נידבר על הפצויים וההרוגים. ותאמיני אפעם הייתי פוגש את הזבל הזה בשם קופרמן הייתי יורק לו בפנים ושילך הוא ויורם זק הסוטה כפרה על כל חייל צהל.שיהיה לכם לילה שקט ושלא נשמע יותר בשורות רעות. כל טוב ותהיו חזקים

• תגובה מהירה
  • לגל זה בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו,לחזק אחד יעל
  • 22/07/2014 23:57
  • צפיות114
את השני,אנחנו במלחמה ולא צריכים "להילחם "אחד בשני בפורום.אתה בסדר אבל יש אילו שמנבלים את הפה ומקללים,וזה דוחה ומגעיל

• תגובה מהירה
  • o
  • צחי כולו דאווין אחד גדול מול המצלמות יעל
  • 23/07/2014 00:12
  • צפיות136
  • תגובה מהירה
  • עדי,אלף כל, אני לא חדשה בפורום, ליבי
  • 22/07/2014 20:24
  • צפיות93
אז תביני שלא כל עונה יכול אח או אחות שלי להיות באח לא? שנית האח כן יידע אותם. עובדה שעינב שרצתה לצאת אמרו לה שההורים באילת ואף נתנו לה לדבר עם אביה.[זאת יכלה לתת לו אינדיקציה מספיק אמינה על מה שקורה.]שלישית,ההורים של אלדד גרים בעוטף עזה והוא יודע שאם יש מבצע היישובים האלה חוטפים הכי הרבה.רביעית,הוא מתאר לעצמו שאם היו אזעקות בירושלים.אז יש סיבה רצינית שזה קורה.חמישית,ביום הראשון שהם נכנסו לחדר המוגן הוא ישר אמר בקול רם וברור שאם יש מלחמה הוא רוצה לצאת.אנשים יכולים לצאת, האח לא תופס אף בן אדם בכוח.כבר היו תקדימים אנשים יצאו מהאח בגלל כל מיני סיבות.האח לא היה עוצר בעדו אם היה מבקש.אלדד שחקן ראשי באח הגדול 6.

• תגובה מהירה
  • ועוד משהו אם אלדד היה יוצא מהאח ליבי
  • 22/07/2014 20:29
  • צפיות126
הוא באמת היה נחשב לפטריוט והיה זוכה לכבוד גדול לכל חייו.רק היה יוצא בלי המליון.....

• תגובה מהירה
  • o
  • לליבי,ומה עם צחי מגבעתי, ומה אליאב ה עדי
  • 22/07/2014 21:09
  • צפיות127
  • תגובה מהירה
  • לליבי המשך עדי
  • 22/07/2014 21:15
  • צפיות96
ומה עם אליזבל ,ואחי השפן הלוחם, אולי תודיעי לאומה משהו בקשר לאי בקשתם להתגייס??? חס וחלילה שהסיבה תהייה המיליון, הכל חוץ מכסף, פטריוטים של הפח הגדול כולם, כולל ההפקה ושות'.אז לנוח מלהצביע רק על אלדד למרות שגם הוא לא מעניין אותי במיוחד כמו שאר האפסים.אגב, העידכונים שלהם מאד מינוריים אז אל תתפלאי שהם שם.

• תגובה מהירה
  • o
  • מה זה מליון לעומת אדם בעל עמדות שפויות אזרח שפוי
  • 23/07/2014 10:25
  • צפיות98
  • תגובה מהירה
  • o
  • בושה לערוץ ממשיך להפיק חתונות קופרמן פשוט חלאת אדם אזרח שפוי
  • 23/07/2014 10:21
  • צפיות108
  • תגובה מהירה
  • o