כל הכבוד הודיה!!!!!

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 21:41 מנרה
התראה חדשה היום 21:06 מלכיה
התראה חדשה היום 20:29 שניר
התראה חדשה היום 20:21 חיפה - קריית חיים ושמואל, קריית ים

• כל הכבוד הודיה!!!!!
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 1,243
    ותק: שנה ו-8 חודשים
  • היום 05:25
  • צפיות82
באסיפת דיירים הודיה מנסה להגיד שלא משנה איזו ״קבוצה״ כל אחד נמצא (ושזה לא באמת הפורמט) - כל אחד יכול להיות חבר של דייר או דיירת למרות ״הקבוצה שלו/ה״
כמובן שלגל יש מה להגיד ובא נגיד שהטונים עולים… אבל הקטע הכי טובה זה כאשר הודיה מתפוצצת על השטויות של גל ואומרת לה ״אני לא מאמינה לך, מבחינתי את צבועה ברמות, מבחינתי את חולת תשומת לב. ואני לא אוהבת את האנרגיה שלך ולא מעוניינת שתפני אלי". ישששששששש״! כל הכבוד הודיה!
ואם זה לא מספיק, יש כתבה בשמוע בידור על משתתף מי השרדות בעונה של גל רובין שכתב ״היא בחורה שתעשה הכל בשביל תשומת לב ופרסום, תמכור את כולם בדרך ולא רואה אף אחד מלבד האינטרס והמשחק שלה".
זה פשוט כל כך שקוף לראות את זה כאשר צופים בא בבית אח הגדול ואני מאוד מקווה שהצופים ישימו לב מי באמת גל רובין!

• תגובה מהירה
  • מה הכבוד להודיה? וולגרית, סוגרת חשבונות מבחוץ עם גל,
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 4,016
    ותק: 6 שנים ו-24 ימים
  • היום 11:25
  • צפיות19
מלבינה את פניה בפני כולם. לא אוהבת את האנרגיה שלה. שומר נפשו ירחק ולא רק בהקשר של גל. עודף ביטחון ויהירות על כלום ושום דבר. ואסיים כמוך, אני מאוד מקווה שהצופים ישימו לב מי זו הודיה.

דנה א.
  • תגובה מהירה
  • תשמעי הודיה בקצב הזה תביא לגל את המליון על מגש של כסף
    בתאל בתאל
    בתאל בתאל
    מספר הודעות: 5,559
    ותק: 3 שנים ו-9 חודשים
  • היום 12:16
  • צפיות15
גם אני לא אהבתי את גל בגלל דברים שאמרו עליה, ומבחינתי מרגע שדייר נכנס אני נותנת לו הזדמנות.
גל לא עשתה שום דבר , ומרגע שנכנסה הודיה לא מפסיקה להתנכל אליה,
אז כרגע אני בצד של גל.
ואגב אם טל והודיה ימשיכו ככה זה רק יעשה טוב לגל, כי הרבה שעד עכשיו לא התיברו מתחילים להתחבר ובסקרים היא רק עולה ,
אז ככה שבסוף גל רק תרוויח מזה.
והודיה - חד משמעית הורסת לעצמה,
היא מנסה להוביל חרם שקט על גל ובגיל שלה זה בושה.

נערך ע"י בתאל בתאל היום 12:18
  • תגובה מהירה
  • מקווה שזה לא יהיה כך
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 1,243
    ותק: שנה ו-8 חודשים
  • היום 13:00
  • צפיות12
ודרך הגב זאת גל שהכניסה לעצמה בשיחה מול כולם, הודיה דיברה לכולם על נושא חברתי בצורה הכי מכובדת שיש וגל התחילה עם השטויות שלה כדי לקבל תשומת לב!
בנושא של טל, היא קיבלה כפה לפנים מי כולם על הגישה שלה ודפקה נראה לי שזה מאוד יעזור לה.
טל קיבלה את זה כמו גדולה, לקחה אחריות מלאה ואמרה שהיא מודעת שיש לה בעיה עם הגישה שלה.
היא לוקחת לתשומת לב מה שאמרו לה והכי חשוב, התנצלה מול כולם!
אז בא נראה אם באמת טל תנסה להשתנות, יש כאלה כמו אלירן שדיברו ג׳יבריש וכזה שטויות…. והוא לא לוקח שום אחריות על זה שהוא לא תורם שום דבר לבית…. בכיין כזה לא ראיתי מזמן!

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה