לא הבנתי למה כותבים כאן נגד שני

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 10:44 מטווח ניר עם, מפלסים
התראה חדשה אתמול 01:13 פטיש

• משחק מלוכלך
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 1,160
    ותק: שנה ו-5 חודשים
  • 05/09/2025 00:14
  • צפיות218
יש כתבה לגבי תומכי שון.
ההבנה הינה זה כאשר הוא אמר שהוא לא רוצה את יוכי בגמר זה היה סימן לאנשים שתומכים בא שהוא רוצה להגיע לגמר עם איסקוב ותרצה
ושהם צריכים להצביע למקומות אחרונים שאינם יוכי…(הוא כנראה באמת מפחד מיוכי)... במקרה הזה לשירז.
זה כנראה גרם לתומכי יוכי לנסות לגייס עוד קולות כדי שהיא תשרוד ההדחה.
למה הגענו?
אני מתחילה לראות איך שון פועל… נראה לי שאם הוא היה נכנס בכניסה הראשונה הוא יכל לקחת את זה…
הוא אסטרטג גדול שמנסה לכסות את זה תחת ״דייר חמוד שמסתדר עם כולם״ או לפחות כך זה היה.
כבר בימים אחרונים הוא לא מסתיר שבחר מחנה איסקוב ותרצה… ולא ממש מעניין אותו הדיירים האחרים.

נערך ע"י קרולינה 05/09/2025 00:17
  • תגובה מהירה
  • לא הבנתי למה כותבים כאן נגד שני
    בן השרון
    בן השרון
    שם: בן שרון
    מספר הודעות: 1,070
    ותק: שנה ו-3 חודשים
  • 05/09/2025 05:13
  • צפיות44
היא קשה, לא קל לחיות איתה לא קל להיו תבן זוג שלה אבל היא לא זוממת או מתכננת תוכניות נגד אחרים. מכשפה היא לא.

שון היה ונשאר ילד חביב, אולי ההתקרבות לגמר גמרה לו להתבלבל ולהוציא ממנו גם צדדים לא נחמדים אך בבסיס הוא אדם טוב.

• תגובה מהירה
  • אני מסכימה איתך לגבי שני
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 1,160
    ותק: שנה ו-5 חודשים
  • 05/09/2025 11:53
  • צפיות30
אף חד שנשאר בבית לא לפייבוריט.
לשני יש הבעיות שלה כמו כולם ולפחות היא היחידה שעמדה מול כול החבורה ללא פחד… (עד שיוכי הגיע כי גם היא לא מפחדת מהם).
כואב לי שמנסים להוציא אותה בכול דרך ולה מגיע להגיע לגמר פי 10 יותר מיובל!
לגבי שון, אני בטוחה שהוא בחור טוב, אבל אני צפיתי הרבה בימים אחרונים והוא השתנה לרעה… הוא מתווכח יותר, הוא לוקח הצד של איסקוב די הרבה וזה לא השון שנכנס.
אני מעריכה משהוא חזק שלא מפחד ללכת נגד משהוא חזק…. לא כך עם שון ולא כך עם איסקוב.

נערך ע"י קרולינה 05/09/2025 11:55
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה