17:00 – אליאב מטיח האשמות קשות בדנית והבית כולו עומד על הרגליים
הוויכוח בין צחי למרטין ממשיך, ומרטין מבקשת מצחי: "אם אתה מתווכח, תשמור על תרבות דיון", וצחי ממשיך לטעון שאלדד שקרן ורמאי: "הוא כל היום מרכל עם הבנות. קלטתי מי הוא, לא מאמין לשום דבר שיוצא לו מהפה". אליאב מצטרף לשיחה ואומר למרטין: "אלדד ניסה לסכסך ביני לבינך. אני מספיק חכם כדי להבין שאלדד לא מספיק מבריק כדי לסכסך בנינו", הוא אומר ומדגיש: "אני איתו סיימתי". צחי מבקש ממרטין לא להתערב בריב בינו לבין אלדד, ומרטין מתפרצת: "אתה נותן כרטיס לגמר לאלדד וגם לטל כשאתה מלכלך עליהם ככה".
בחזרה לחדר השינה, צחי מאשים את אלדד שהתקרב למרטין מכיוון שיש לה כסף, ואורטל ומרטין פורצות בצחוק. אליאב טוען שאלדד עמד לצידה של דנית בשביל לזכות באהדת הקהל, ומרטין חולקת עליו, והוא פונה לדנית ומטיח בה האשמות קשות: "את נוכלת, רואים את הלכלוכים שלך. נכנסת לנישת האנדרדוג, שיחקת אותה מסכנה ופתחת את הפה שלך בכל מקום שהתיישבת", הוא אומר וממשיך: "אני אצא עם האף למעלה ואת תצאי עם האף למטה". דנית שומרת על קור רוח לנוכח האשמות של אליאב, ומרטין יוצאת להגנתה: "היא היתה מאוהבת, ופתאום הכל התהפך בשנייה. היא פעלה מהלב שלה". בזמן שאורטל מעדכנת את אלדד במתרחש: "אליאב ודנית יורדים לרמות ממש נמוכות בחדר", דנית נשברת ופורצת בבכי.