אחרי ההתפרצות של טל על מאור השידור נקטע וחזר בסביבות 4 בבוקר,
הדיירים היו בחוץ והורגשה אווירה כבדה שאולי גם קשורה לעייפות.
מאי נצפתה קמה בעצבים מהשולחן וצועקת משהו כמו "אני אתפוס את מי שמטפטף ואני אהרוג אותו בספר תורה !" ויצאה החוצה שם ניהלה רבע שיחה עם חן תחת עינו הפקוחה של טל.
חן אמר לה שהוא יתנצל באופן פומבי בשולחן.
הסיפור הוא שמישהו אמר לחן שמאי אמרה דברים לא טובים על אבא שלו ז"ל. חן התנצל,
מאי הוסיפה שהיא הראשונה שדיברה איתו ב7-10
והייתה שם אבל חן הוא זה שלא נתן לה להתקרב (הסיבה כמובן ידועה) .
בנוסף מאי וטל נצפו בשיחה קצרה בחוץ שבה טל אומר למאי שלא תוציא אותו מטומטם מול מדינה שלמה , מאי בתגובה: מה פתאום אני לא כזו.
כשנכנסו לחדר השינה הזוג הערסי של העונה שני ויובל נצפו על המיטה עדיין מדברים על מאור, היא לא יוצאת להם מהפה.
ברקע שמעו מישהי בוכה אבל לא ידוע מי זו. (לדעתי זו שלי הגינגית)
סוף סוף שמענו את נתנאל מנהל שיחה והפעם עם שלקה.
דרורה על שלי: "היא לא עוברת לי בגרון"
במריבה בין מאור לטל, מאור אמרה לו שהוא צריך לטפל בעצמו (זה כולנו די מסכימים) ועוד אמרה לו שהוא לא מכבד נשים, אני מניחה שאנחנו נראה את זה בעצמנו.
טל: אם היא לא הייתה לא היינו רבים בכלל.
בקיצור מאור היא נושא השיחה בכל מקום בבית, כמה נוח לעשות עליהום על אישה אחת עם פה גדול, כמה נוח לדבר אחרי הגב ללכלך ולשכנע אחד את השני כמה מאור רעה,
עוד מעט נראה פה חרם בלייב.
הדיירים היו בחוץ והורגשה אווירה כבדה שאולי גם קשורה לעייפות.
מאי נצפתה קמה בעצבים מהשולחן וצועקת משהו כמו "אני אתפוס את מי שמטפטף ואני אהרוג אותו בספר תורה !" ויצאה החוצה שם ניהלה רבע שיחה עם חן תחת עינו הפקוחה של טל.
חן אמר לה שהוא יתנצל באופן פומבי בשולחן.
הסיפור הוא שמישהו אמר לחן שמאי אמרה דברים לא טובים על אבא שלו ז"ל. חן התנצל,
מאי הוסיפה שהיא הראשונה שדיברה איתו ב7-10
והייתה שם אבל חן הוא זה שלא נתן לה להתקרב (הסיבה כמובן ידועה) .
בנוסף מאי וטל נצפו בשיחה קצרה בחוץ שבה טל אומר למאי שלא תוציא אותו מטומטם מול מדינה שלמה , מאי בתגובה: מה פתאום אני לא כזו.
כשנכנסו לחדר השינה הזוג הערסי של העונה שני ויובל נצפו על המיטה עדיין מדברים על מאור, היא לא יוצאת להם מהפה.
ברקע שמעו מישהי בוכה אבל לא ידוע מי זו. (לדעתי זו שלי הגינגית)
סוף סוף שמענו את נתנאל מנהל שיחה והפעם עם שלקה.
דרורה על שלי: "היא לא עוברת לי בגרון"
במריבה בין מאור לטל, מאור אמרה לו שהוא צריך לטפל בעצמו (זה כולנו די מסכימים) ועוד אמרה לו שהוא לא מכבד נשים, אני מניחה שאנחנו נראה את זה בעצמנו.
טל: אם היא לא הייתה לא היינו רבים בכלל.
בקיצור מאור היא נושא השיחה בכל מקום בבית, כמה נוח לעשות עליהום על אישה אחת עם פה גדול, כמה נוח לדבר אחרי הגב ללכלך ולשכנע אחד את השני כמה מאור רעה,
עוד מעט נראה פה חרם בלייב.
נערך ע"י ליעד 01/06/2025 06:19
2022

חזרה לפורום
הרשמה
172
הוספת תגובה
תמונה
וידאו