ליבי,לינור בתקציב שעבר הייתה עם אוכלי הבשר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 14:00 כפר עזה, סעד
התראה חדשה אתמול 10:44 מטווח ניר עם, מפלסים
התראה חדשה שלשום 01:13 פטיש

• כדאי לכם לצפות בקטעים מבית האח הגדול, שרון
  • 16/07/2014 23:22
  • צפיות226
בזמן השידור,לינור מרטין ומיקי מלכלכים על אלדד.לינור החצופה טוענת שאלדד התחבר לטל בגלל קולות הטבעונים,כאילו שאלדד לא מספיק חזק,הוא מוביל בכל הסקרים.ואני אומרת עם חברים כאלה מי צריך אויבים.אלדד חי בקן צרעות,אין לו על מי לסמוך אפילו חבריו הקרובים בוגדים בו.מסכן שלי נלחם את מלחמתם,הגן עליהם,הסתכסך עם אחרים בגללם ותראו איזה כפיות טובה.

• תגובה מהירה
  • o
  • אפרת, אנשים פה לא מאמינים שלינור רכלנית וצבועה 132436
  • 17/07/2014 00:07
  • צפיות185
  • תגובה מהירה
  • דולי את ממש עיקבית בשנאתך. רק לינור רכלנית וצבועה ? שימי
  • 17/07/2014 01:57
  • צפיות143
רק ללינור אסור להביע דעה על אחרים ? היא אומנם חוננה ביופי ואינטלגנציה מעל לממוצע,אבל זה לא הופך אותה למלאך.גם לה יש רגשות כמו לכולם גם לה מותר להביע דעה על אחרים.בעיקר מותר לה להעביר ביקורת על מי שאיכזב אותה בתור חבר.ובעיקר האם גילית מישהו מבין הדיירים שלא מרכל על אחרים אשמח לדעת מי ? חוץ מזה מפליא אותי שלא נטפלת לנופר האגואיסטית שממוקדת רק בתוך עצמה ולא שמה על אף אחד ? לא מענין אותה סבל שהיא גורמת לאחרים ולא מתחשבת באף אחד.

• תגובה מהירה
  • נופר עדי
  • 17/07/2014 11:36
  • צפיות133
בראש היא עדיין בעונה שהיא היתה,של זבל וטינופים שהיו עם פרידה ודנה וליהיא,חבל שהעונה הפכה למטורפת יותר אחרי הכניסה של נופר ועינה,נהייתה אווירה עכורה ומסריחה .הסגנון שלהן אלים מילולית ונמוך.יש הרגשה של מטינופת באוויר שלא היתה קודם.היא מפזרת איומים כמו עבריין צעצוע..................

• תגובה מהירה
  • o
  • נופר דומה לכל זונה מצויה בשוק פשוט דרגה נמוכה כיטחעאט
  • 17/07/2014 15:06
  • צפיות228
  • תגובה מהירה
  • o
  • נופר לא שונה מדנית.רק יותר חכמה ממנה. ליבי
  • 17/07/2014 21:11
  • צפיות128
  • תגובה מהירה
  • נופר בוגרת יותר,מתאימה לאליאב,נראים יפה ביחד יעל
  • 17/07/2014 22:21
  • צפיות149
מאחלת להם רק טוב

• תגובה מהירה
  • o
  • אם הייה לה סכל לא הייתה מקלקלת לאלאיב את המיליון השרלילה... מתנה
  • 17/07/2014 22:47
  • צפיות155
  • תגובה מהירה
  • מתנה גל
  • 18/07/2014 18:24
  • צפיות105
לפי הדיבור שלך את בטוח או אמא של אליאב או סבתא שלו אכשו אפשר להבין למה הוא סמרטוט וזבל כי התפוח לא נופל רחוק מהעץ

• תגובה מהירה
  • o
  • גל גל אני לא אמא שלא ולא סבתה שלך ותלך אלף כפרות עליי מתנה
  • 18/07/2014 22:55
  • צפיות145
  • תגובה מהירה
  • שימי,כולם מרכלים על כולם,אין אפילו צדיק יעל
  • 17/07/2014 15:46
  • צפיות114
אחד בסדום,אבל אנחנו מסתכלים מיהו הרע במיעוטו,וזה ייאמר לזכותה של לינור,אין ברירה לפעמים צריך לשלוף ציפורניים

• תגובה מהירה
  • o
  • יעל כולי הערכה אלייך את כל הזמן דנה כל אחדלכף זכות שימי
  • 17/07/2014 18:15
  • צפיות191
  • תגובה מהירה
  • יעל המשך,היכולת שלך ממש נעלה הלואי על כולנו. שימי
  • 17/07/2014 18:32
  • צפיות103
רק שיש להבדיל בין לדון את האדם עצמו לבין לדון אותו לפי מעשיו ודיבורו.

• תגובה מהירה
  • o
  • שימי,תודה על מילותייך היפות,מעריכה יעל
  • 17/07/2014 22:25
  • צפיות101
  • תגובה מהירה
  • o
  • שימי אני משתדלת,רק לא התלהמות ,זה לא בא לי טוב יעל
  • 17/07/2014 22:23
  • צפיות111
  • תגובה מהירה
  • o
  • נראה שאין מה להתייחס לאפרת-אינה אובקטיבית בכלל לשרון-
  • 18/07/2014 20:40
  • צפיות112
  • תגובה מהירה
  • לינור אירנה
  • 17/07/2014 06:49
  • צפיות134
רכלנית שחצנית ואין בה כלום

• תגובה מהירה
  • o
  • במי מצאת שיש יותר במישהו או מישהי באח,שתפי יעל
  • 17/07/2014 07:50
  • צפיות133
  • תגובה מהירה
  • o
  • אהבתי נכון קלתתי אותה מהיום הראשון כול היום במראה מתנה
  • 17/07/2014 21:13
  • צפיות134
  • תגובה מהירה
  • דולי את נעולה עד הסוף על לינור,אפילו אם היא יעל
  • 17/07/2014 07:49
  • צפיות114
תעשה את הדבר הכי יפה באח את תישארי בעמדתך,אני מבינה ששנאה קשה לשנות,אבל דחילק האדם יותר טוב מכמה אנשים אחרים שם באח,תרדי קצת מהעץ הזה והביטי סביבך היטב אולי תשתנה גם געתך,היא לא כליל השלימות אבל יש בה צדדים חיוביים בהחלט,סליחה על "המגילה"

• תגובה מהירה
  • o
  • תיקון-דעתך יעל
  • 17/07/2014 07:50
  • צפיות99
  • תגובה מהירה
  • ליעל ושימי 132436
  • 17/07/2014 09:08
  • צפיות120
אני לא שונאת , שונאת זה מילה חזקה , אני לא מתחברת אליה .כמו שכבר אמרתי בעבר - כל אחד מפרש אחרת את הדיירים, אני פשוט חושבת שלינור משדרת לי סנוביות ושחצנות ותמיד היא הצודקת וגם היא יודעת שעינב חזקה אז היא התחברה איתה מיד (גם דיירי הבית אמרו שמאז שהחדשים באו , היא השתנתה)
חוץ מזה גם אתם לא מתחברים עם טל ואפילו אם היא תעשה את הדבר הכי יפה- לא תודו בזה.

• תגובה מהירה
  • וכן לדעתי היא צבועה - 132436
  • 17/07/2014 09:14
  • צפיות127
יש אנשים בבית שהיא צוחקת ומדברת איתם , ומאחורי הגב מרכלת עליהם עם מיקי ומרטין , עובדה שהיא ממשיכה לצחוק עם צחי ולפני זה אמרה למרטין שהוא סיים אצלה את הקריירה

• תגובה מהירה
  • את יודעת כמה שמעתי באח את המשפט הזה יעל
  • 17/07/2014 10:16
  • צפיות97
אני סיימתי קריירה עם זה או עם זה,ולא שמעתי הערות מסוג זה באח,אפילו את טל שמעתי שהיא סיימה עם מנחם לגמרי,ומדברת איתו בלי סוף,נראה לי שהיא הפייבוריט שלך,אבל לא שמעתי אותך מעירה על זה,רק על מי שלא סובלים מעירים,קחי לתשומת ליבך,בבקשה

• תגובה מהירה
  • אין מה להשוות בין טל ללינור,וחוץ מזה כל אחד יעל
  • 17/07/2014 09:14
  • צפיות136
יכול להתחבר למי שרק רוצה,רק לפעמים זה מרגיש שמישהו נעול על מישהו ולא מוכן לראות בו גם צדדים חיוביים,הקול שלה הוא כזה ויש אנשים שמפריע להם ה-ר' שלה,מה רוצים שבדיוק תעשה עם זה

• תגובה מהירה
  • o
  • מי לא מרכל בבית? תגידו שם אחד. ליבי
  • 17/07/2014 13:30
  • צפיות100
  • תגובה מהירה
  • o
  • לינור לא לבד.אין צדיק אחד בבית.כולם מרכלים... ליבי
  • 17/07/2014 21:09
  • צפיות134
  • תגובה מהירה
  • o
  • לינור חמודה היא רק מגנה על עצמה טל שטן רינת
  • 18/07/2014 14:56
  • צפיות187
  • תגובה מהירה
  • o
  • נחששששאפילו הנחשים צרכים לפחד מתנה
  • 17/07/2014 21:16
  • צפיות95
  • תגובה מהירה
  • אפרת.... דבי
  • 17/07/2014 01:06
  • צפיות99
הי, את כנראה לא קולטת את השינוי שחל באלדד, הוא באמת עבר לצד השני כדי שלא ישימו אותו להדחה, ראיתי אתמול בזמן התקציב איך שאלדד התייחס ללינור בזלזול, ובחוסר הבנה
וגם מרטין רבה עם אלדד על כך שהוא תפס צד עם אחי וטל ודנית שתמיד שמו אותו להדחה!!! אז מה קרה פתאום שהוא החבר הכי טוב שלהם? ודואג להם יותר מאשר החברים שלו שהיו איתו כל הזמן ותמכו בו,מרטין מיקי ולינור,
לילה טוב:)

• תגובה מהירה
  • דבי בוקר טוב,אני לא מבינה למה לאלדד שרון
  • 17/07/2014 11:01
  • צפיות120
אסור להתחבר לאחרים.לינור כל העת מנסה להתחנחן לאליאב ואל קבוצתו.מי שהסית נגד אלדד זה אליאב,הוא עשה סבב אצל כל הדיירים ומלכלך בלי סוף על אלדד.אלדד אנושי ולכן דואג לדנית,מרטין מיקי ולינור לא עשו אותו הדבר וניסו לעודד את דנית .בקיצור דעתי היא שהם מקנאים בו ובטוחני שהדיירים החדשים סיפרו שאלדד חזר בחוץ ומנסים לשים לו רגל.אלדד לעולם לא יבגוד בחבריו גם אם הוא התחבר עם טל ודנית.הדינמיקה משתנה בבית וכל הזמן יש התחברויות.מרטין יפת הנפש ואליאב לא סבלו האחד את השניה,והוא גם העמידה להדחה ודיבר כל הזמן בגנותה,תראי היום כמה הם חברים,למה על זה אתם לא מדברים.לצערי אלדד מושך אש וכל תנועה שלו בבית מסוקרת.

• תגובה מהירה
  • אפרת גל
  • 17/07/2014 11:27
  • צפיות98
היתי מת לראות עם אלדד היה מתחבר לטל השטן עם שונטל היתה בבית או הוא היה ממשיך לאכול בשר. נכון הוא נאמן למרטין ולמיקי ולדעתי הוא פוחד מהמפלצת.
ולפעמים שהמפלצת לא תוכל אותך עדיף להתחבר אליה. וגם אלדד באמת שהוא בחור חכם הוא יודע שהרבה מאד צופים בדעות שלו אז למה לא להיות גם טבעוני זה הרי עוד כולות אז המיליון אצלו כמעט בתוח

• תגובה מהירה
  • לאפרת,נראה שאלדד משמש כשק חבטות לכמה יעל
  • 17/07/2014 15:52
  • צפיות129
אנשים,וחבל,יש רעים יותר

• תגובה מהירה
  • אלדד טיפוס מעצבן.כבר לא נשאר לו עם מי לריב ליבי
  • 17/07/2014 21:20
  • צפיות129
הוא רב עם כולם כולל האח הגדול.עכשיו הוא חבר של המיליטנטית שבבית- עם טל.יקח עוד שבוע שבועיים וגם איתה הוא יריב,כבר היו לו איתה כמה עימותים,ואפילו לפני כמה ימים בשיא ה"רומן" היו להם זריקת עקיצות הדדית.האידיליה לא תחזיק מעמד כי שניהם חמומי מוח.לשניהם יש אגו בשמיים וזה יהיה בעוכריהם.נחיה ונראה.

• תגובה מהירה
  • הקטע שאלדד אמר ללינור לחכות היה מגעיל. ליבי
  • 17/07/2014 13:34
  • צפיות113
זאת השפלה.מה זה תחכי לסוף,מה היא צריכה לחכות שהאציל יגמור למלא את בטנו ויתן לה פירורים? היא מביאה להם את התקציב שלה ללא סגריות והוא עוד עושה עליה דעווינים כדי למצוא חן בעיניי טל? סתום אחד.

• תגובה מהירה
  • ליבי,לינור בתקציב שעבר הייתה עם אוכלי הבשר שרון
  • 17/07/2014 13:53
  • צפיות89
מדוע בתקציה הזה החליטה להצטרף לטבעונים.אלדד אמר לה לחכות לסוף התקציב,עובדה שנשאר כסף והייתה מקבלת בשר,אבל היא מיד עברה לקבוצה השניה.את לא מבינה שלינור אוהבת לראות דם,מזה היא ניזונה,היא לא מעניינת מאוד שטחית ומכניסה את אפה לכל ויכוח גם אם הוא לא קשור אליה,העיקר שקולה יישמע.לא מפליא שהיא לא אהובה על כל הדיירים.שאלה לי אליך,מיקי חברה הטוב,אמר עליה שהיא מתחנפת לעינב ומלקקת לה,למה לינור סתמה את פיה,אני אגיד לך למה היא מכפישה את אלדד,היא זקוקה לאהבה מצד אליאב וחבריו,היא יודעת שישמחו כל עוד מדובר באלדד.

• תגובה מהירה
  • אפרת, זה נכון שלינור לא מרתקת אבל.... ליבי
  • 17/07/2014 15:57
  • צפיות109
אבל היא רצתה להיות בתפריט עם חבריה מיקי מרטין ואלדד.אלדד פחד מטל שלא מסכימה שיהיו אוכלי בשר בתקציב שלהם ולכן לדעתי הוא סירב.הם הרי קנו השבוע סגריות והיא לא מעשנת [כל הכבוד לה] ובמצב אחר היו "חוטפים" אותה.אני עדיין חושבת שלהתווכח על אוכל זה מגעיל.ואגב קראתי המון על טבעונות בחודשיים האחרונים וגיליתי המון דברים לא נכונים על מה שטל אומרת.אין מספיק מקום לפרט אבל אם תהייה הזדמנות מתאימה, אכתוב על זה.

• תגובה מהירה
  • לא לעוות את התמונה-תחשבו קצת לעומק ובאובקטיביות לשרון-
  • 18/07/2014 22:55
  • צפיות146
אלדד דאג קודם כל לסיגריות של דנית. וכן לשאר התפריט שלהם.
כאשר ביקשה לקנות מתקציבה בשר, אמר לה לחכות בסוף. זה מראה על יחס לא הוגן ומעליב, דהיינו רק אם ישאר כסף אז נוסיף זאת.
אני במקומה גם הייי נעלבת ועוברת לצד השני מבחינת המאכלים (לא קבוצה). מה היה קורה באם היית מבקשת דבר מה מחבר שתמכת בו לאורך תקופה, פתאום מעדיף אחרת שהיית נגדו ולמעשה גם דואג לה למה שרוצה. ואילו ללינור אומר לחכות בסוף רק אם ישאר, תחשבי קצת יותר לעומק. ומה שמיקי אומר, אמר גם דברים על אלדד, למען האובקטיביות תצטטי אותם, אז אומרים אז מה..אפרת את מנסה להאחז בכל דבר שיהיה כביכול נגד לינור. את יודעת יפה מאוד שלינור לא מתחנפת לאף אחד מתחילת התכנית ונאמנה לחבריה - בגלל זה גם עשו עליה חרם-הסתה לשנאה וכו, מה שאת גם מנסה לעשות.
כאחת שלמדה חוק ומשפט אני אומרת לך, כדי לקבל אמיתות של עניין צריכים לדבר לחבר את כל הפזל עם כל חלקיו ולא להסתכל על חלק אחד כדי לעוות את התמונה. מעניין מאוד כאשר אלדד-טל נכנסת לוויכוח זה בסדר וכשלינור מביעה דיעה זה לא בסדר - נראה לי על פניו שאת מושפעת מדברי ההסתה של דיירי הבית כי משוםן מה זה נוח לך. אך לא יעזור לך. אנשים מבינים באמת רואים את התמונה. שהיה לך כל טוב.

• תגובה מהירה
  • ליבי עם כל הכבוד יותר מגעיל שלינור שיודעת כל כך טוב להסתדר בחיים שימי
  • 17/07/2014 18:13
  • צפיות134
מצפה שמישהו אחר ידאג לה במקום שתדאג לעצמה.לא מספיק להגיד חשוב לי לאכול בשר.אפשר להגיד בתקציב שלי אני רוצה בשר.וזאת זכותה בעיקר שהיא לא מעשנת.אבל היתה שקועה יותר בלא להחליט עם איזה קבוצה היא הולכת.

• תגובה מהירה
  • דבי,אלדד יודע שיעמוד להדחה בכל מקרה שרון
  • 17/07/2014 13:56
  • צפיות118
זה ממש לא המניע.בזכות אלדד מרטין ולינור קיבלו קולות,לא עוד פרצופם הצבוע התגלה.כולם מתחברים עם כולם ורק לאלדד אסור,איזו מחשבה שגויה.

• תגובה מהירה
  • אלדד בטוח שמיקי מרטין ולינור בכיס שלו. ליבי
  • 17/07/2014 15:44
  • צפיות151
הוא עבר למחנה השני כי הם אלה שמעמידים אותו להדחה.יכול להיות גם שהוא חושב שהם יעופו ולא תשאר לו תמיכה.הוא לא עבר אליהם כי עשו לו משהו רע אלא משיקולים טקטיים.זגזגן כבר אמרתי?

• תגובה מהירה
  • ליבי ,דנית העמידה אותו להדחה,ותיראי איזה יעל
  • 17/07/2014 15:57
  • צפיות102
צומי הוא מרעיף עליה,אני לא הייתי שמה עליה,אבל כנראה שנמצאים סגורים כמו בסיר לחץ כ"כ הרבה ימים ולילות הכל משתנה ומתהפך

• תגובה מהירה
  • אלדד לא אהב את דנית והיא לא אהבה אותו.... ליבי
  • 17/07/2014 21:36
  • צפיות108
הקירבה ביניהם היא אינטרס משותף והוא להכעיס את אליאב.דנית נחש לא קטן והיות ואלדד שנוא על אליאב היא נמרחה עליו בתקווה שהוא יחזור אליה על ארבע.הכל טקטיקה שקופה וזולה.

• תגובה מהירה
  • מההתחלה היה שקוף,דנית נזרקת ולא מוותרת יעל
  • 17/07/2014 22:28
  • צפיות114
זה לא הגיוני,

• תגובה מהירה
  • ליבי אבחנה מדויקת.עם הזמן כולם מפתחים אסטרטגיה שימי
  • 17/07/2014 19:01
  • צפיות117
ומשקיעים במשחק. בסופו של דבר כל יום הוא יום עבודה שמשולמת עליו משכורת. ונשאר לנו להחליט בתור צופים במעבדה הזאת מה מבדר אותנו ואולי גם להרויח שיעורים בפסיכולוגיה :איך מתנהגים אנשים שסגורים 24 שעות בבית מנותקים לגמרי מהמציאות היומיומית
ומונהגים ע''י רודף בצע שמפעיל אותם ומשחק בהם והם משחקים לידיו כי חתמו והתחייבו בחוזה.ולעיתים גם מתעללים אחד בשני כמו שהוא האח הגדול מתעלל בהם.

• תגובה מהירה
  • o
  • שימי גם אתה מדייק... ליבי
  • 17/07/2014 23:45
  • צפיות130
  • תגובה מהירה
  • אפרת איך את מסבירה את ההתחברות של אלדד לטל ? שימי
  • 17/07/2014 01:44
  • צפיות139
לינור מרטין ומיקי מרגישים נבגדים על ידו.שופכים את ליבם על האכזבה שלהם מאלדד שבחר להתמקד בקשר שלו עם טל ולהתרחק מהם. באמת מה הסיבה שהוא החליט פתאום להתחבר לטל ולהתרחק מהם ?
לא זכור לי שטל הגנה על אלדד מההכפשות ששפכו עליו דורון,אורטל בן דיין ורק מרטין מיקי ולינור תמכו בו אז.גם עכשיו הם עומדים לצידו אבל כבר מאוכזבים ממנו.בעיקר מרטין מפסיקה להגן עליו מפני מנחם.כי היא חושבת שהוא נוהג בטיפשות.

• תגובה מהירה
  • אלדד בחור לב זהב אירנה
  • 17/07/2014 06:53
  • צפיות137
הוא. לא עושה רע לאף אחד לא מרכל על החברים שלו ואף אוהב אותם במיוחד את. מיקי ומרטין ומה הם עושים? רק מרכלים עליו חבל שהוא לא יודע מה החברים שלו מרכלים עליו בניצוחה של לינור גם אליאב כל כך שונא ומקנה באלדד ומעולם אלדד לא העמיד אותו להדחה ולא דיבר עליו רע כשאליאב יצא ומקווה במהרה יתבייש בכל מה שאמר על אלדד ושמכל מה שאמר כלום לא נכון

• תגובה מהירה
  • o
  • לכוכבית,רק הקנאה מדברת מגרונם,בדוק יעל
  • 17/07/2014 10:20
  • צפיות124
  • תגובה מהירה
  • אלדד לב הזהב אירנה
  • 17/07/2014 20:25
  • צפיות112
ראו את זה היום את הקינאה של אליזבל באלדד

• תגובה מהירה
  • שימי ,אלדד תמיד העריך את היושרה של טל שרון
  • 17/07/2014 12:22
  • צפיות103
תמיד אמר זאת בריש גלי.שוב אני חוזרת ואומרת כולם מתחברים שם ונתתי דוגמא למעלה,אנחנו שופטים רק אותו וכולם עושים זאת.מרטין אוהבת לשלוט עליו כך היה עם קארין ועכשיו עם טל,אני מבטיחה לך שאילו הייתה אוהבת את טל זה לא היה מפריע לה.למה לאלדד לא מפריע שהפכה לחברת נפש של אליאב,לא יעלה על דעתו לומר לה להתרחק ממנו.אני מאוכזבת ממנה שבתור אישה מבוגרת היא לא מבינה ללבה של דנית,חבל שדנית לא יכולה לספר מה היה בינה לבין אליאב (לא סתם הוא פוחד וממורמר)מרטין אומרת שדנית הופכת את עצמה למסכנה ומחפשת רחמים,כמה אפשר להתנהג כך,מאישה הייתי מצפה שתגן עליה ולא על מעשיו של אליאב ולתת לו גיבוי,הרי כולנו יודעים שאם הדבר היה נעשה עליה היינו רואים איך הייתה מתנהגת בתור נבגדת.

• תגובה מהירה
  • אם אלדד כזה נאמן למה הוא זונח את חבריו? ליבי
  • 17/07/2014 13:25
  • צפיות106
מרטין הגנה עליו המון פעמים,טל הייתה נגדו עם אורטל בן דיין ודורון ועכשיו זגזג אליה? את דנית הוא בחר כדיירת הכי משעממת והעמיד אותה להדחה.עכשיו הוא המציל שלה? הכל צביעות וטקטיקה.הוא מתחבר לאויבים של צחי ואלדד ומתעלם מאנשי שלומו-לינור מיקי ומרטין.איך שגלגל מסתובב לו.....אלדד מקובל אצל רוב הציבור לא בגלל מי שהוא[טיפוס חלקלק וזגזגן,מעצבן,חוכמולוג,] אלא בגלל הדיעות שלו שהן מייצגות את רוב הציבור הישראלי,במיוחד בעקבות המצב הבטחוני.הוא צריך להודות לאורטל בן-דיין על הזכייה כי הכל התחיל משם.[המריבות הפוליטיות.]

• תגובה מהירה
  • ליבי את טועה אלדד ממש לא זנח את חבריו שרון
  • 17/07/2014 13:48
  • צפיות105
גם מרטין נמצאת בחברתם של אלה שאלדד לא אוהב אותם,וכך גם מיקי.הוא בנגוד אליהם לא מפקיר אותם בשעת מריבה.זה ברור לי שאת לא אוהבת אותו אבל לפחות נסי להיות אובייקטיבית.כולם שם מסתובבים עם כולם ורק מסתכלים על אלדד,הוא חי בתוך הבית והדנמיקה משתנה שם כל הזמן.אלדד תמיד אמר שהיחידים שהוא סומך עליהם זו מרטין ומיקי.לינור הדו פרצופית לא עוברת מדייר לדייר,גם כאלה שלא אוהבים אותה ומתחנחנת בפניהם,כשבני הגיע היא הזניחה את חבריה והייתה רק איתו.ליבי את נוהגת באיפה ואיפה ואת יודעת למה,כי את חוששת שאלדד הולך לזכות וקשה לך לשאת זאת.להבא אם את רוצה שנאמין לך לפחות תהייה הוגנת ותסתכלי על כל הדיירים והתנהגותם.

• תגובה מהירה
  • אלדד אדם קר,מחושב ואכזרי. ליבי
  • 17/07/2014 13:37
  • צפיות113
אין לו נאמנות לחברים הוא קופץ מאחד לשני כדי שלא ידיחו אותו זה מה שמנחה אותו.לא אוהבת את הטיפוס המגעיל והמכוער הזה.

• תגובה מהירה
  • ליבי קשה לך לתפוס שאלדד לא בונה על כך שרון
  • 17/07/2014 15:50
  • צפיות111
שלא יעמוד להדחה,את כנראה שומעת רק מה שאת בוחרת לשמוע.אותו את שופטת לחומרה.אלדד מנסה לדבר עם מרטין והיא זורקת מילים ולא מדברת.אותה מרטין שרק לפני שבוע דיברה ללא לאות על אליאב,היא הבינה שהוא שיקר בכך שאמר שאורטל נעלבה ממנה כי אמרה שהיא שמנה,ואם זכור לך הריב עם אורטל בן דיין עם מרטין בקשר לכך.גם לינור הבינה שאליאב הוא שהסית את חבריו עליה והנה תראה שתי הנשים האלו לא זזות ממנו,אז מה רצית שאלדד יצטרף אליהם.את לא אובייקטיבית ולכן דעתך לא חשובה לי.

• תגובה מהירה
  • לאפרת,אלדד הפך לכמה נחמדים פה לשק חבטות יעל
  • 17/07/2014 16:04
  • צפיות150
וחבל,יש מספיק אנשים להתעסק בהם ושיניחו לו כבר

• תגובה מהירה
  • אפרת,אין לי טינה לאנשים שאוהבים את אלדד ליבי
  • 17/07/2014 16:16
  • צפיות125
אני יודעת שיש לו סיכוי גדול לזכות.זה ממש לא כואב לי.בפורום מביעים דיעה זה הכל.אגב גם בבחירות לכנסת אני במיעוט.כבר אמרתי המון פעמים שלא תמיד העדר צודק.לפעמים המיעוט הוא שצודק אבל הרוב הוא שקובע ואני יודעת לקבל זאת.את לא מכירה אותי ואת תגובותיי לכן אל תמהרי לשפוט אותי.אני לא מתיפייפת אלא אומרת בצורה ישירה מה שאני חושבת.זה לא צריך להכאיב לך .אני לא באה לפגוע באנשים אישית אלא רק להביע את התרשמותי.אני אגיד שוב כדי שתביני, אם אלדד יזכה שיהיה לו לבריאות.אני לא אבכה אבל גם לא אשמח בשבילו, כי בעיניי הוא לא מיוחד.

• תגובה מהירה
  • o
  • יש כאן מעריצי אורטל בן דיין.??
    מור מור
    מור מור
    שם: מור
    מספר הודעות: 9,694
    ותק: 12 שנים ו-5 חודשים
  • 17/07/2014 16:30
  • צפיות125
  • תגובה מהירה
  • מור מור סוף סוף כיוונת נכון.לפי השפה של כמה שימי
  • 17/07/2014 17:51
  • צפיות130
מהכותבים כאן נראה שהם לא רק מעריצי אורטל בן דיין אלא היא בעצמה כותבת. יש גם שלוחים של דורון מירן הקרתני לפי שפתם או דורון בעצמו.לא ברור לי מה מושך לענות להם בכלל.

• תגובה מהירה
  • מור מור - חחחחח אני מקווה שאין פה בילבי
  • 18/07/2014 16:22
  • צפיות112
עד שהתפטרנו ממנה במסך..

• תגובה מהירה
  • o
  • לליבי,בין אלדד לאליאב כמובן שאלדד אדם מדהים בהשוואה. עדי
  • 17/07/2014 17:32
  • צפיות138
  • תגובה מהירה
  • o
  • אני ממש לא מתה עליו אבל הוא אכי ישר ונאמן בבית מתנה
  • 17/07/2014 21:15
  • צפיות128
  • תגובה מהירה
  • o
  • צודקת מאה אחוז לינור היא זבל קלייר
  • 17/07/2014 02:49
  • צפיות115
  • תגובה מהירה
  • לינור לא זבל,ואל תכפישו סתם,כנראה לא יעל
  • 17/07/2014 07:54
  • צפיות118
צפית מהתחלה,כי ללינור עלו מים עד נפש ופתחה את הפה וטוב שכך,היא משחררת מה שכואב לה ומותר לה גם,אבל היא לא בעמדת הרכלית שעושה את זה כל היום כמו אחרים שטוחנים וכותשים כל הזמן

• תגובה מהירה
  • o
  • הרכלנית-תיקון יעל
  • 17/07/2014 07:55
  • צפיות95
  • תגובה מהירה
  • יעל בוקר טוב גל
  • 17/07/2014 11:55
  • צפיות102
את מבינה שכל אלא שכותבים שלינור זבל זה רק בגלל שכואב להם שהיא בחורה עם עמוד שידרה ולא תיתן לאף אחד לדרוך אליה והיא בחורה שיש לה ראש על הקטפיים ויש כאלא שמפחינת האינטלגנציה היא לא מתאימה להם עז מה הם יכולים להגיד.רק להשמיץ. וכל אלא שכותבים שהיא זבל זה רק מקנאה

• תגובה מהירה
  • תפסיקו לעשות מלינור בחורה אמיתית להזיכרכם שרון
  • 17/07/2014 14:06
  • צפיות158
את משימת האלים,היא לא כזו מתוקה מונעת מאינטרסים.היה מצופה ממנה וממיקי לבחור באלדד,הרי אלדד חברם הקרוב,הם בחרו באליאב כי ללינור הייתה סיבה ,רצתה שייתקרב אליה ולאחר מכן הצטרפה לדעתו של אליאב לא ממניעים טהורים והכניסה את דנית שוב כמדי למצוא חן בעיני אליאב,שכולנו יודעים שזה לא עזר לה הוא לא סולד ממנה.הגברת נעלבה מאלדד בגלל התקציב כשבעצם היא תמיד מצטרפת לקבוצת אוכלי הבשר.אז די עם המשחקים הנלוזים שלה,אני גם מתפוצצת ממנה,שימו לב היא חייבת לשרבב מילים באנגלית בכל שיחה,הבנו שחיית בארה"ב.

• תגובה מהירה
  • o
  • את מכירה אותה. יעלה
  • 17/07/2014 17:47
  • צפיות134
  • תגובה מהירה
  • o
  • אף אחד לא בגד בו-תביני את ההרגשה שנטש את מרטין לטובת טל לשרון-
  • 18/07/2014 20:39
  • צפיות130
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים