הדיירים מסובבים בקבוק והדייר שהבקבוק פונה אליו צריך לבחור
קאזם בחר חובה והפך לשוקולטה
דינה כרטיסנית ונותנת לדיירים כרטיס כניסה לחדרים בבית
מרינה בחרה חובה וכל פעם שיושמע השיר "בוא נרקוד עד אור הבוקר" עליה להגיע לחדר ולשיר
אילנה מתניידת על מכונית צעצוע יו יו
מקווה שהאח הגדול, יעשה משימה כלשהי או תחרות שירה, יש לו מה לתרום בתחום הזה. כנראה, מאז היותו בעבר בחור דתי והיה מבבקר בבית כנסת. גם לדניאל יש קול יפה. הלוואי ותהיה משימה שתשלב את השירה שלהם.
גברת טליה החסודה שלכם כרגע אמרה לאופק שהיא לא יציבה משהו כזה שכחתי בדיוק את המילה לא אכפת לו מהרומטיקה אכפת לו מהמשחק שלה ב אמר לה את אומרת א חושבת ב מבצעת ג בקשה מנוולת שחקנית צבועה ערמומית נחש מתחת לקש לא סתם אליאב אמר היא לא טובה כמו שאתם חושבים בחורה מתוסבכת הזויה
מראה את נתנאל ודיאן תמיד אדיבים וחמודים. בדיוק ההפך ממה שהם. הם לכלכו על טליה ואליאב בגועל וברוע שאין כמותו,ומלאו את בר בספקות לגבי אליאב,
וההפקה פשוט מדלגת על כל הרוע ועל הסכסוך שגרמו בין אליאב לטליה. וההפקה פשוט הסתירה הכל. שומרים על דיאן ומתנאל האלימים מכל משמר. ומזלזלים בנן הצופים.
גם בחדר הארונות איזה עליהום על טליה,ואיך האח לא קרא לבר להזהיר אותה על זה שכינתה את טליה פרחה,שכונתית.וואי אם הייתי שם הייתי יורקת על אליאב ,על כל העליהום.משפילה אותו שהוא היה שם את הראש עם הפרצוף שלו בין הרגליים,מגעיל,דבר אחד לא ברור איך האח עובר לסדר היום.?וואיי.בגדול כואב לי שעושים עליהום.בורא עולם יכה בהם אחד אחד ,אל תלבין חברך בפני רבים".
מאחלת להם מכול הלב להיות המודחים הבאים.בכל עונה אתה בהור שאתה צופה ביצורים הכי דוחים שנצפו אי פעם ובכל פעם השיאים נשברים.דיאן בר ונתנאל הכי גרועים עד היום.מאחלת להם כל מה שאתם מאחלים להם.
יש נוער העתיד שצופה בזה .ואיזה דוגמה זה נותן להם:שמישתלם להיות ביריון רע לקלל ולהקים חרם על חלשים? ההפקה חייבת להוציא את נתנאל קודם כל כדי להראות שזה לא משהו שהוא בסדר ועובר לסדר היום