אייל כנס

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 14:00 כפר עזה, סעד
התראה חדשה היום 10:44 מטווח ניר עם, מפלסים
התראה חדשה אתמול 01:13 פטיש

• לינור במשימת השוקולד דנה
  • 07/07/2014 09:00
  • צפיות252
למי שראה את לינור במשימת השוקולד - יושבות נופר, עינב ודנית והעיניים שלהן יוצאות מחוריהן מרוב קנאה על לינור שקיבלה את משימת השוקולד. לא עומדות בזה שלינור נראית כל כך יפה גם כשהיא מרוחה בשוקולד (לדעתי היא דומה לאנג׳לינה גולי). לינור עם רוח ספורטיבית עושה את המשימה עם הרבה חן. רק הבנות, עינב, דנית וגם טל מקנאות בה ומתלחששות, כמה צביעות . לינור מראה שוב ושוב שהיא עם ביטחון בשמיים ויש לה על מה. שמה את כל הבנות שם בכיס הקטן גם מבחינת האישיות וגם מבחינת המראה. יודעת שהיא לא אהודה בקרב בנות הבית אבל מראה עמידות ועמוד שדרה. שאפו !!!! טל טורחת להסביר שהמשימה מותאמת לדייר ! המבין יבין... כמה קנאה !

• תגובה מהירה
  • o
  • שימותו הקנאים,דנה כל מילה שלך אמת לאמיתה יעל
  • 07/07/2014 09:09
  • צפיות138
  • תגובה מהירה
  • לינור ממש יפה ומרשימה. עשתה את המשימה ברוח ספורטיבית.. פלפלת
  • 07/07/2014 09:21
  • צפיות173
אמיתית והכי דמתה לאנג'לינה גולי עם "חליפת" השוקולד כמו הדמות של אנג'לינה בטומב-ריידר, ממש.

• תגובה מהירה
  • מה שחבל שאין מי שהולך אחרי לינור... פלפלת
  • 07/07/2014 11:14
  • צפיות106
היא לא מצליחה להוביל אנשים אחריה.. בשלב מסויים את מרטין ואת מיקי ועכשיו גם זה לא. הם התרחקו ממנה. היא התרחקה מהם בשבוע האחרון בגלל שנצמדה לבני. מרטין קולטת שיש כוח לקבוצה של עינב ונופר ומתקרבת אליהם. לינור הרי הסתכסכה עם צחי וחבריו.
בסופו של דבר היא די בודדה שם.

• תגובה מהירה
  • פלפלת, דנה
  • 07/07/2014 12:23
  • צפיות93
מזל שמי שקובע עכשיו זה הקהל בבית ((ולא דיירי בית האח הגדול) . את יודעת, להיות אנדרדוג זה לא תמיד רע....... אם את מבינה.... מבחינתי היא מקסימה, ורוב הנשים שם זו לא מציאה כל כך גדולה..... לפחות אלה שקרובות אליה בגיל.

• תגובה מהירה
  • מקווה פלפלת שתהיה להם הארה ויאהבו אותה יעל
  • 07/07/2014 14:10
  • צפיות116
כי היא עולה על כולנה

• תגובה מהירה
  • מאחלת ללינור את כל ההצלחה, היא הוגנת, היא שמחה, היא אינטלגנטית וטובה.. פלפלת
  • 07/07/2014 15:41
  • צפיות110
וכתבתן כאן שהיא מלאת שמחת חיים ובטחון עצמי, פשוט בן אדם חיובי וזה נראה לי באמת תיאור קולע שלה.
יכול להיות שבאמת להיות אנדרדוג זה לא רע ובכל זאת היא לא בצד היא בסה"כ נמצאת עם כולם על הספסל הכחול, בפינת האוכל, בסלון.
אני מקווה שהאהדה כלפיה עולה על ההאהדה למשל לנופר כי לפי מספר המעריצים בפייסבוק נדמה לי שיש להם מספר דומה מאוד של מעריצים לעמוד הפייסבוק שפתחו להם בעקבות התוכנית ונופר רק שבוע בתוכנית.
בהצלחה ללינור (:

• תגובה מהירה
  • o
  • אחרי הדחות נוספות-מניחה שיהיה שינוי ללכת אחריה.... לשרון-
  • 08/07/2014 00:23
  • צפיות97
  • תגובה מהירה
  • הם לא יאהבו את לינור.מקווה שהאח כן...... ליבי
  • 07/07/2014 16:14
  • צפיות89
האח לא משאיר את הבחירה לקהל.הוא קובע והוא מחליט מי יזכה.מקווה שהוא אוהב אותה ויתן לה את המליון.אבל אין לדעת.לכן אנחנו מידיי פעם מופתעים. למשל אני לא מאמינה שמנחם קיבל יותר אסמסים מבני.

• תגובה מהירה
  • o
  • פשוט קלעתם בול-אנא שעמדתכם תהיה גם במקו לשרון-
  • 07/07/2014 23:40
  • צפיות101
  • תגובה מהירה
  • פלפלת את צודקת,לינור לא מובילה אחריה אנשים ליבי
  • 08/07/2014 00:22
  • צפיות85
לדעתי כי יש לה מנטליות אחרת מרוב הדיירים.היא כנראה גם "הורידה" את עצמה כדי לא לאיים עליהם. הפחד שיחשבו עליה כמתנשאת מנע ממנה להתבלט ולאגד אחריה אנשים.

• תגובה מהירה
  • דנה את טיפשה כמו לינור גילי מיילי
  • 07/07/2014 15:57
  • צפיות110
משימה מגעילה לבחורה חלולה מטומטמת שלא יכולה לחבר שני משפטים ברצף אין לה שכל..בכלל אבל....מתי שמעתם אותה בשיחת עומק פשוט רדודה ואינפנטילית בכוח נדחפת לכל שיחה ...משעממת בטרוף....צחוק דבילי עם העיניים ככה למעלה בפוזה מפגרת....כמו דנית הטיפשה והסתומה...איזה מן ליהוק זה מתוך 100000 איש זה מה שמצאו....לפחות הבינו שנכשלו והביאו תותחיות בדמות בובליל ונופר ומנחם להעלות קצת את הרמה.....וכמה רוע יש באלדד כמה רוע אלוהים באדם אחד אפילו את החבר הכי טוב שלו מיקי...זרק לאש להדחות רצופות מעניין מה תגידו על זה

• תגובה מהירה
  • לינור באמת שחצנית ויש בה שוויצריות מגעילה כזו 132436
  • 07/07/2014 16:22
  • צפיות109
קצת צניעות לא יזיק לה, אפילו שהיא יפה ועפה על עצמה, אבל דווקא מי שצנוע ולא חושב שהוא אליל , מקבל יותר כבוד, עכשיו אני מבינה שדורון צדק, במשימת האלים, שהיא היתה אלה, בגלל זה הוא אמר שהיא הולכת כמו מלכת העולם, איפה הענווה שלה קצת!! דווקא שאר הבנות טבעיות והיא דיי מזוייפת!!!

• תגובה מהירה
  • o
  • דולי,אז דורון צדק כשאמר שאלדד מרכז הרוע? ליבי
  • 07/07/2014 16:27
  • צפיות94
  • תגובה מהירה
  • ליבי, לא, דורון לא צדק על הכל 132436
  • 07/07/2014 16:37
  • צפיות106
דווקא התחלתי לחבב את אלדד, למרות שהוא קצת מיסתורי, או שהוא שחקן ממש מצויין ויודע אסטרטגית איך להתנהג או שהוא ממש אמיתי וכנה ולא אכפת לו לעמוד על העקרונות שלו ולהסתכסך עם אנשים , אבל לפחות הוא לא לקקן וחנפן כמו צחי שמפחד כל כך מהדחה שיעשה הכל שיאהבו אותו עד שזה מגעיל כבר.

• תגובה מהירה
  • דולי, אני חולקת עלייך בקשר לדורון.... ליבי
  • 07/07/2014 16:46
  • צפיות109
אני אמרתי המון פעמים שדורון צודק [למרות שהוא לא היה הפייבוריט שלי] הוא לא ידע להעביר מסר ולכן לא הקשיבו לו.אבל אם מצליחים לסנן כמה מילים נשארת הדיעה שלו והוא 99% מהפעמים צדק.הוא אמר שקארין ואלדד הם מרכז הרוע ומבחינתי הוא לא טעה.הייתה לו טביעת עיין טובה על אנשים.

• תגובה מהירה
  • ממש לא ליבי,למרכז הרוע תחברי אנשים אחרים יעל
  • 07/07/2014 19:42
  • צפיות90
מהבית,כי פשוט על קארין ואלדד זה לא מתאים,תחפשי שם עץ אחר לטפס עליו

• תגובה מהירה
  • דולי מצטערת לאכזב אותך.אלדד שחקן גדול. ליבי
  • 07/07/2014 16:54
  • צפיות105
אלדד בכלל לא טיפש.להיפך הוא חכם וערמומי.לא סתם צחי ואליאב פוחדים ממנו.הם ערמומיים מספיק כדי לגלות ערמומי אחר.ההבדל ביניהם שהוא יודע לכסות את זה הרבה יותר טוב מהם.

• תגובה מהירה
  • ליבי אבל מה שאפשר להגיד לזכותו של אלדד 132436
  • 07/07/2014 17:03
  • צפיות75
שבניגוד לצחי ואליאב שמפחדים על התחת שלהם, אלדד לפחות לא מפחד לומר את דעתו גם אם יועמד כל שבוע להדחה, זה מה שעושה אותו אמיתי לדעתי.

• תגובה מהירה
  • אלדד לא אמיתי , אלדד חוצפן..... ליבי
  • 07/07/2014 17:12
  • צפיות107
הוא לא יודע לפעמים לסתום את הפה.הוא מודע לתכונה הזאת ואמר שהוא רוצה לשלוט בזה כי זה גורם לו לצרות.הוא אוהב להתפלסף ולהרגיז זה בטבע הג'ינג'י שלו.לא חייבים להיות בוטים כדי להיות אמיתיים.יש אנשים נחמדים ואמיתיים שלא פוגעים באחרים.חוץ מזה "האמת שלו לא בהכרח האמת של מישהו אחר.

• תגובה מהירה
  • o
  • המילה שהכי מאפיינת את אלדד היא חוכמולוג!!! ליבי
  • 07/07/2014 17:14
  • צפיות99
  • תגובה מהירה
  • o
  • נכון-מה קרה שטל ואלדד פתאום התקרבו אחד לשנייה לשרון-
  • 07/07/2014 23:41
  • צפיות86
  • תגובה מהירה
  • ליבי התבלבלת,מרכז הרוע והצביעות הם צחי ואליאב יעל
  • 07/07/2014 19:45
  • צפיות72
ועוד כמה,הלכת לאיבוד בדרך,מקווה שתתאפסי ותעלי על הדרך הנכונה

• תגובה מהירה
  • בהתחלה גם חשבתי כמוך אבל שמתי לב שזה לא הצגה.. פלפלת
  • 07/07/2014 17:15
  • צפיות104
כל התגובות שלה תואמות, גם כשמפתיעים אותה ממש וגם כשהפוקוס לא עליה ישירות אז עדיין התגובות שלה דומות.
זו פשוט השפת גוף שלה.
היא רקדה בעבר עם להקה, היא הציגה נחשים, היא נוהגת ללכת לרקוד סלסלה הרבה, היא ביום יום כל הזמן בפגישות שיווקיות ומכירות ומעבר לזה זה השפת גוף שלה, רואים אליה מבלי לדעת עליה דבר שיש לה חוש למוזיקה ולריקודים. היא הולכת כאילו היא רוקדת או מופיעה על מזרן לאתלטיקה קלה. זה פשוט חלק ממנה מהמות שלה, זה לא הצגה.

• תגובה מהירה
  • o
  • התגובה לדולי. פלפלת
  • 07/07/2014 17:16
  • צפיות83
  • תגובה מהירה
  • o
  • כן ? לא ידעתי, חשבתי שזו הצגה שלה 132436
  • 07/07/2014 18:34
  • צפיות82
  • תגובה מהירה
  • o
  • דולי ואייל צמד חמד,תיהנו ממי שעושה לכם טוב בבית יעל
  • 07/07/2014 19:40
  • צפיות97
  • תגובה מהירה
  • אייל התוכנית לא נכשלה בגלל לינור. ליבי
  • 07/07/2014 16:25
  • צפיות116
אל תשייך את הכשלון רק ללינור.יש את צחי,אליאב,דנית,מרטין,מיקי,אלדד,טל,אחי,אורטל,נופר ועינב וכולם משעממים.מנחם בן היחיד שגבוה מעליהם ברמה,אבל אין לו סיכוי לזכות.העונה הליהוק היה הנמוך מכל העונות ויש לשפוט את לינור יחסית לשאר.

• תגובה מהירה
  • מנחם לפעמים לא יודע לסתום כשצריך יעל
  • 07/07/2014 19:52
  • צפיות99
ועם מי שאני מדברת לא סובלים אותו,וזה חוג רחב מאד,צריך להיות חכם ולדעת שצריך לעשות סטופ ולא לדהור בצרחות הלאה,אני מתחילה לחשוב שלא פלא שהבת שלו התאבדה עם אבא כזה

• תגובה מהירה
  • o
  • לינור הכי מקסימה בבית-בחורה חכמה עם עומק מחשבה לשרון-
  • 07/07/2014 23:45
  • צפיות125
  • תגובה מהירה
  • o
  • נראה שאין בכלל מה להתייחס לאייל-מקורב לצחי לשרון-
  • 08/07/2014 00:01
  • צפיות93
  • תגובה מהירה
  • אנחנו מתיחסים לכולם בגבול הטעם הטוב, יעל
  • 08/07/2014 00:21
  • צפיות72
זה כמו שיכתבו לא להתיחס לליבי מקורבת לזה ולזה ושונאת את אלדד

• תגובה מהירה
  • אייל הטיפש פה זה אתה דנה
  • 07/07/2014 16:45
  • צפיות120
אם אתה מתחבר לאנשים כמו נופר, עינב וזו רמה מבחינתך אז זה אומר הרבה עליך והרמה שלך. אם אתה קורא לנופר תותחית אז אתה באמת בבעיה. אנשים כמוך לא מסוגלים לזהות משהו טוב כשנתקלים בו (לינור). אתה צודק היא לא לרמה שלך, אלא הרבה מעליך, אבל אתה כל כך טיפש שגם את זה אתה לא מסוגל להבין.

• תגובה מהירה
  • לדנה גל
  • 07/07/2014 19:06
  • צפיות73
ההוא מעריץ של דורון צחי כמו שאמרת נופר, עינב.בטוח שהוא מי המשפחת הערסים התת רמה.ומה שלינור שככה עוד 30 שנה הוא לא ילמד

• תגובה מהירה
  • לדנה,תאמר לי מי חברך ואומר לך מי אתה,כמה יעל
  • 07/07/2014 19:55
  • צפיות129
נכון וצודק שזה ,את רואה למי מתחברים מי האנשים ואין מה לעשות

• תגובה מהירה
  • אייל כנס גל
  • 07/07/2014 18:59
  • צפיות88
לדעתך לינור טיפשה ואין מה לידבר איתה. ולפי התגובות שלך אתה מעריצ של דורון. אז אתה יודע איך אומרים תגיד לי מי החבר שלך..... נירא לי שלדנית ולך יהיה מאד לדברכי נהיא ממש בחורה חכמה בדיוק כמוך.כי עם אחת כמו לינור עם תישב לידבר אתה לא תבין על מה היא מדברת ולפי התגובות שלך עד אכשו אפשר ליראות שהרבה שכל אין לך או שאתה מדבר מי קנאות.ועד אכשו עוד לא ראיתי שהם דנים על איזה נושא מעניין חוץ מזבובים והשטויות של הפסיכופטית אורטל ותנך והשטוית של מנחם והשרים הדפוקים שאדון צחי הבבון שר ויסלחו לי הקופים שאני משווה אותו איתם

• תגובה מהירה
  • אייל אתה סכסכן,אתה פורץ לדלת לא נכונה בכלל יעל
  • 07/07/2014 19:39
  • צפיות101
זה מרגיש שזה מרוע בלבד,תיהנה

• תגובה מהירה
  • o
  • העניין שלא רק הבנות מקנאות בה-גם חבורתו של אליאב לשרון-
  • 07/07/2014 23:38
  • צפיות104
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים