טל מלכה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • טל מלכה שלי
  • 01/07/2014 04:10
  • צפיות183
הכי אינטיליגנטית, הכי בן אדם שיש, היחידה בבית שלא רואה רק את התחת של עצמה,
אכפת לה מהסביבה,
ולכל "שונאיה" אתם לא עושים לה דווקא, אתם עושים דווקא לעצמכם,
כי בסופו של דבר אתם מזהמים את גופכם ומצפונכם, זה לא באמת פוגע בטל אתם יודעים
לא יזיק אם קצת תפעילו את השכל,

• תגובה מהירה
  • חיכיתי כבר לראות מתי יגיע טל המלכה ,ולא יעל
  • 01/07/2014 08:02
  • צפיות141
אכזבת אותי וזה הגיע,תלכי להיות הסגנית שלה וקחי אותה איתך ושתניח לנפשינו,כך יוטב לנו,תהנו אחת מהשניה

• תגובה מהירה
  • אני לא נגדכן שלי
  • 01/07/2014 16:22
  • צפיות99
למה אתן לוקחות את זה אישי באמת,
זה שיש דעות שונות זה דבר לגיטימי, אין צורך בשנאה ומלחמה כאן אנחנו מנהלים דיונים, באמת מבקשת מכן שנהיה סובלניות בלי כעס, כל אחד יכול להתחבר למישהו אחר זה לא אומר שזה צריך לגרום לנו לריב,
ראי דוג טל ואלדד על אף שאורטל ואלדד לא הסתדרו "בלשון המעטה" טל ואלדד מסתדרים יפה, השאירו את הכעס בצד, באמת שאין לי דבר נגדכן רק מנסה להסביר את שאני רואה, תודה :)

• תגובה מהירה
  • ממש לא כועסת ומבינה,אין לי לאף אחד כלום יעל
  • 01/07/2014 17:30
  • צפיות99
רק יכולה לכעוס על מישהו שם בפנים שמרתיח את דמי,זה הכל,וטל יודעת לעשות את זה מעולה,מגיע לה אות הצטינות

• תגובה מהירה
  • שמחה שאת לא כועסת שלי
  • 01/07/2014 17:42
  • צפיות117
עליי, ומסכימה איתך שטל אגרסיבית, אבל בלי קשר לטל, הנתונים שהיא מביאה, גורמים לך לקושי?
כי אני אומנם צמחונית אבל כבר לא יכולה לראות ביצים,
גם לי חבל שהיא קצת יותר מידיי תוקפנית ואולי זה עלול לפגוע במסר,
אבל האם את מסכימה איתי שהמסר חשוב?

• תגובה מהירה
  • כן,אבל לא כמו שהוא מובא ע"י טל יעל
  • 01/07/2014 19:38
  • צפיות90
אותה אני לא יכולה לשמוע ,עלתה לכולם על העצבים,ככה לא מעבירים מסר

• תגובה מהירה
  • תשובה חשובה עדי
  • 01/07/2014 21:27
  • צפיות80
ראשית טל מביאה נתונים סטטיסטיים שאיש לא בדק אם הם בכלל אמיתיים,ושנית סטטיסטיקות תמיד מוטות וחשודות באי דיוקים מכוונים,דבר נוסף זכרו,אם העולם יעבור לטבעונות מהסוג הזה תתחוללנה מלחמות עולם על שטחי גידול שלא יספיקו אפילו לרבע עולם,יהיה רעב נוראי,ומה עם מדינות שיש בהן בצורת וחיות מגידול צאן ובקר והתוצרים שלהם.ואם ימציאו פורמולות טבעוניות תאגידי ענק שוב יעשו רווחי הון שלהם טל כל כך מתנגדת,אז הכל קשקוש,העולם מתוכנת לצורך העיניין בחוכמה כדי שיהיו אוכלי בשר ,חלב ומוצריו, דגים,ביצים ולא אוי ואווי לנו לכולנו איזה כאוס יהיה,אז שטל ודומיה ירגעו ויתנו לעולם לנוח.שילחמו על רצח נשים,ילדים,התעללות בבני אדם ובילדים עבדות וזנות וניצול .

• תגובה מהירה
  • o
  • עדי,מסכימה איתך ,נשמע לי ממש הגיוני. ליבי
  • 01/07/2014 21:44
  • צפיות99
  • תגובה מהירה
  • o
  • חבל שיש אנשים שמתפתים לשטויות דמגוגיות לשם פרסום וגריפת כסף לעצמם עדי
  • 02/07/2014 13:17
  • צפיות105
  • תגובה מהירה
  • שלי הגיע הזמן שתפעילי את השכל שלך. ליבי
  • 01/07/2014 13:29
  • צפיות111
הסגריות שטל מעשנת גורמות סבל לה ולנו.מחלות רבות נגרמות לה ולנו מהעישון בשרשרת .מחלות כלי דם,מחלות לב.סרטן ריאות וזיהום אויר ועוד.המוסריות כלפי חיות לא יותר חשובה מהמין האנושי.אנחנו מעשנים פסיביים בגללה ושכמותה.

• תגובה מהירה
  • שמתי לב ששלי דומה לטל ליבי
  • 01/07/2014 14:44
  • צפיות92
נכנסת לפורום זורקת חיצים ובורחת.לא מעניין אותה דעות אחרות.היא יודעת הכל היא תמיד צודקת וכולם אפסים.אז גיברת שלי היקרה,את לא.המוח שלך סתום תנסי לשחרר אותו ולראות שיש גם אמת אחרת חוץ משלך.את בכלל לא גאון הדור.

• תגובה מהירה
  • ליבי שלי
  • 01/07/2014 16:14
  • צפיות86
אני לא נלחמת, באמת שלא ובטח לא בך אני בכלל לא מכירה אותך, אני כותבת כאן את דעתי, ומנסה להסביר את הראייה שלי, מוכנה בשמחה גם לשמוע את דעתך, באמת בכל הכנות, העניין הוא שטל לא מייצגת ונלחמת על דעותיה אלה אך ורק על זכות לחיים, ובאמת שאני לא במלחמה איתך אשמך לשיחה רגועה ונעימה, :)

• תגובה מהירה
  • o
  • תיקון - אשמח שלי
  • 01/07/2014 17:39
  • צפיות87
  • תגובה מהירה
  • שלי,אני שמחה שאת מוכנה לשמוע את דעתי. ליבי
  • 01/07/2014 21:41
  • צפיות74
אני לא שונאת חיות ונשבעת לך שתמיד היו לי כלבים וחתול בבית.כיום יש לי כלבה מ ק ס י מ ה בשם צ'וקי.אני לא חושבת שחיות מרגישות סבל באותה צורה כמו אדם כי אין להן מודעות מפותחת כמו למין האנושי.אני למשל בעד ניסויים באוגרים וחולדות כדי לנסות ולמצוא תרופות למחלות. אני מכבדת את הרגשתך לגבי חיות ומבקשת שתכבדי את הרגשתי.אין מקום להטפות מעליבות.

• תגובה מהירה
  • לא מטיפה שלי
  • 02/07/2014 04:51
  • צפיות79
אני לא מגדלת בע"ח בכלל, זה לא עניין של אהבת חיות, ואולי לחיות אין את אותה מודעות, אבל את מסכימה איתי שאם חותכים אותם או גודמים להם איברים אז כואב להם?

• תגובה מהירה
  • לשלי,אני שמחה בשבילך שאת רק רואה את טל יעל
  • 02/07/2014 08:07
  • צפיות119
החיובית,תשמרי על בריאותה קצת ותגידי לה שבמקום להטיף לנו על חיות שתפסיק לעשן קודם כל,ותנקה את גופה מרעלים,שומעים את הקול הצרוד והמעצבן שלה מהעישון

• תגובה מהירה
  • o
  • תלוי אם זה נעשה בהתעללות או לא. ליבי
  • 02/07/2014 14:39
  • צפיות96
  • תגובה מהירה
  • o
  • שלי החשיבה שלך בהירה והגיונית כרמי - בת ים
  • 01/07/2014 14:49
  • צפיות94
  • תגובה מהירה
  • אולי הדיירים מעמידים כל שבוע את טל כי הם מפחדים 132436
  • 01/07/2014 16:55
  • צפיות89
הדיירים מפחדים שבגלל החוזק של טל ומה שהיא מייצגת והיא דעתנית, הם מפחדים שהיא חזקה בחוץ ולכן מעמידים אותה כל שבוע, הם רוצים את הפוקוס לעצמם, שימו לב שצחי מעמיד אותה קבוע כי לוקחת לו את הפוקוס, מבלי להתכוון, וזה מאיים עליו. טל אולי מתלהמת אבל היא אמיתית, והכנות והאמיתיות - זה מה שחשוב בתכנית הזו. גם התחלתי לחבב את אלדד כי אין בו משחק, הוא גם אמיתי.

• תגובה מהירה
  • לדולי ,תשמעי את מנחם החבר שלה מה אמר יעל
  • 01/07/2014 17:32
  • צפיות97
עליה היום,כדאי לך

• תגובה מהירה
  • o
  • יעל את מתכוונת אחרי הריב שהיה בין מנחם לטל? 132436
  • 01/07/2014 19:16
  • צפיות104
  • תגובה מהירה
  • הם רבו היום לפני הצהריים ושוב מאוחר יותר יעל
  • 01/07/2014 19:45
  • צפיות101
וזה היה ויכוח מכוער מאד מצד טל שלא נתנה לו להשחיל מילה,יש לה עוד הרבה מה ללמד בהתנהגות לבני אדם,לפני ההתנהגות והחמלה לחיות

• תגובה מהירה
  • זה אותו מנחם בן שבכניסתו הכריז שטל שרון
  • 01/07/2014 21:40
  • צפיות86
הזוכה במיליון.עכשיו אני מבינה למה בצהריים כשחזרתי מעבודתי שמעתי את מנחם בן פונה לאליאב ואומר לו שעכשיו הוא בוחר בו לזכיה במיליון.7

• תגובה מהירה
  • דולי יש סיבה אחת שטל מועמדת להדחה ליבי
  • 01/07/2014 21:57
  • צפיות98
היא יצאה להם,כמו לנו,מכל החורים.הם לא רוצים להיות טבעוניים ורוצים לאכול בנחת את מה שבא להם.גם אם היא צודקת אין לה שום זכות מוסרית להטריד אדם ברגע כל כך חשוב שזה אכילה.הם לא ממש יכולים לענות לה הם כלואים שם ואין להם לאך לברוח ממנה והיא מנצלת את זה לטובתה,עד תום.הם לא בחרו לבוא להרצאות שלה על טבעונות. היא כופה את עצמה עליהם.וכמובן הדרך שהיא בחרה להציג את האג'נדה שלה דוחה
ולא מקובלת.היא עשתה הרבה נזק לרעיון בהבל פיה.

• תגובה מהירה
  • o
  • טל מתנשפת מרוב סגריות.די לזיהום אויר!!! ליבי
  • 01/07/2014 21:24
  • צפיות99
  • תגובה מהירה
  • o
  • זה אותו מנחם בן שבכניסתו הכר שרון
  • 01/07/2014 21:52
  • צפיות95
  • תגובה מהירה
  • טל הבינה שהאדם היחיד שיכולה לסמוך שרון
  • 01/07/2014 22:02
  • צפיות91
עליו זה אלדד.אתמול הוא לא נתן ללינור ועינב להיכנס בה כשחבריה שתקו.למרות שבתוך תוכה היא יודעת שהאדם היחיד שלא משנה את עורו הוא אלדד שמכבד את יושרה. והיא, משום מה עויינת לו.היום כבר ראיתי שיחה ביניהם,שאלה אותו על הגירוש ,על הקברים שפונו משם וחשתי שיש סימפטיה מצידה.כשתצא מהבית תבין עד כמה אלדד העריך אותה ומלבד פעם אחת לא העמיד אותה להדחה לעומת חבריה הבוגדים.

• תגובה מהירה
  • o
  • שטויות.אלדד התחיל להיות טבעונאי בגלל קארין ליבי
  • 01/07/2014 22:12
  • צפיות121
  • תגובה מהירה
  • o
  • למור,אין מה להשוות את אלדד לטל,שני עולמות שונים בתכלית יעל
  • 02/07/2014 08:09
  • צפיות98
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים