אליאב הרמאי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • אליאב הרמאי גל
  • 29/06/2014 20:20
  • צפיות406
עד כמה איפר להיות זבל ולשחק עם ילדה שאין לה מוח בראש נירא אותו משחק ככה עם נופר עם היא לו תחתוך לו את הביצים חתיכת ערס שמשחק אותה ולנטינו והמטומתמת רוקדת לפי החליל שלו בסוף היא עוד תיתאבד בגללו, אליאב הוא קופי של אמיר שהיה באח הגדול בזמן של נופר לא פלא שהם חברים ולמדו באותה הכיתה

• תגובה מהירה
  • מסכנה שיר
  • 29/06/2014 21:02
  • צפיות181
מה הוא רוצה מדנית מסכנה והיא כמו אמה לא מבינה את עצמה

• תגובה מהירה
  • o
  • מה קרה עם אליאב ודנית
    מור מור
    מור מור
    שם: מור
    מספר הודעות: 9,694
    ותק: 10 שנים וחודשיים
  • 29/06/2014 21:37
  • צפיות347
  • תגובה מהירה
  • שיר יש לך טעות דנית משחקת אותה סי
  • 30/06/2014 14:57
  • צפיות200
בצורה מאד חכמה. היא משחקת אותה מסכנה חלשה בקושי עושה משהו מועיל בבית.מתפנקת בעיקר בקושי מתאמצת במשימות.מבכיינת מקטרת מסכסכת נגד מי שמאים על קיומה מושכת שעות מסך בעקביות בדרכה שלה. מלכתחילה ריכלה על מרטין שלא עשתה לה שום רע מרוחקת כמעט מרוב הדיירים בבית ועכשיו לאחר שאנה עזבה נשאר לה רק הקשר שלה עם אליאב שמחייבת אותו להמנע מקשר עם כל מי שגוזל ממנה את הזמן שלה עם אליאב בעיקר מי שלא חבר שלה.

• תגובה מהירה
  • דנית משחקת חכם? ליבי
  • 30/06/2014 16:38
  • צפיות152
שום חכם ושום בטיך.הבחורה פסיכופטית היא לא משחקת היא כזאת.

• תגובה מהירה
  • תלמד עברית תלמד עברית
  • 29/06/2014 21:10
  • צפיות211
בחייאת גל, לפני שאתה קורא למישהו ערס, תעשה טובה ותלמד עברית! אני מתאר לעצמי שנולדת בארץ ושפת האם שלך היא עברית. כמה שגיאות כתיב במשפט אחד!!! ואיפה סימני הפיסוק לעזאזל?!

נירא = נראה
עם = אם
והמטומתמת = והמטומטמת
תיתאבד = תתאבד

• תגובה מהירה
  • כמה ״אני אוהב״ חכמולוגים שמעירים על שפה ובכן קרא בעיון פולי
  • 29/06/2014 21:37
  • צפיות181
ישנם אנשים שמסיבות כאלו ואחרות השפה העברית אינה בפיהם על בוריה.
אז אנא ממך ובמטותא ממך את הערותיך בנושא שמור לעצמך.
אל תשים את עצמך כמלומד מאחר ואיש אינו יודע מי הגולש שכותב, זה יכול להיות תושב חו״ל שהעברית קשה לו,
זה יכול להיות אדם בעל לקויות שפה.
פה מקבלים כל אדם באשר הוא אדם גם את אלה שהשפה אינה שגורה בפיהם על בוריה ותהא הסיבה באשר תהא.

• תגובה מהירה
  • פולי גם אני תיקנתי את גל ליבי
  • 30/06/2014 13:54
  • צפיות131
הייתי מבליגה אם השפה הייתה נקייה אבל הוא מנבל את הפה ומעליב אנשים פה.אני לא אענה לו בשפה מגעילה כמוהו אבל אפגע בו בהערות על השפה הירודה שלו.שיפסיק לפגוע בכותבי הפורום.יש דיירים בבית ועליהם שיכתוב מה שבא לו.

• תגובה מהירה
  • פולי -תלמד עברית לצערנו הרב לא רק ביו דיירי הבית סי
  • 30/06/2014 15:05
  • צפיות115
יש כאלה שמחפשים לחגוג על חסרונות של אחרים.גם כאן באתר יש כאלה שמחפשים להתנשא על חשבון אחרים.כולי הערכה לרגישות והאנושיות שלך.יש בתגובתך לתלמד עברית מסר מאד מוסרי אנושי ומתחשב.לואי לואי וירבו כמוך בישראל.

• תגובה מהירה
  • סי, את ממש מלאך.....מזל שיש אותך בפורום...... ליבי
  • 30/06/2014 16:45
  • צפיות113
מותר לאנשים לענות למי שפוגע בהם.אף אחד לא העיר לגל על שגיאות הכתיב שלו עד שהוא ניבל את הפה על כותבים בפורום.מיותר לציין שהוא קורא לדיירים בשמות גנאי שכדאי שיצרמו לך באוזן אם את כזאת "אנושית ורגישה"......

• תגובה מהירה
  • את צודקת בהחלט.ראוי יותר להתמקד ולהעיר על שפה קלוקלת סי
  • 01/07/2014 00:41
  • צפיות191
מלוכלכת ופוגעת מאשר על לקות בכתיב.

• תגובה מהירה
  • אתמול ב19:30 הויכוח בין דנית לאליאב, פשוט הזוי פלפלת
  • 30/06/2014 09:45
  • צפיות312
אני חסרת מילים.
שניהם הזויים.
אבל דנית משפילה את עצמה ממש. לא מספיק שאליאב קצת שיחק איתה. היא ממש ממש נגררת אחריו גם כשהוא אדיש אליה, כבר לפחות חודש.
נמרחת עליו.
זה הזוי מה שקרה לה היום, ניסתה להפיל עליו תיק היום, מנקמה וקנאה. הכי הרבה היא פוגעת בעצמה.
אני בוודאי לא אוהבת שגברים מזלזלים בנשים, אבל זה עצוב שנשים משפילות את עצמן בצורה כזו במרדף אחרי גברים "שחקניים".
אישה צריכה לדעת מה היא שווה.

• תגובה מהירה
  • אליאב דיבר עם נופר בנסט בלילה יעל
  • 30/06/2014 10:01
  • צפיות198
ואמר לה שמהרגע שהיא נכנסה דנית בדאון,ילדה טיפשה שלא גדלה והתבגרה עדיין,אולי תצמח מזה ותתבגר קצת,ההתנהגות שלה שואפת לאפס

• תגובה מהירה
  • o
  • צודקת ב מיליון אחוז גל
  • 30/06/2014 14:31
  • צפיות130
  • תגובה מהירה
  • לדעתכם דנית פעלה בחוכמה בשיחה אתמול בשבע וחצי בערב? פלפלת
  • 30/06/2014 11:33
  • צפיות161
אתם חושבים שבעקבות השיחה הזו שהיא עשתה עם אליאב היא תשיג את מטרה, לקרב אליה חזרה את אליאב?

• תגובה מהירה
  • דנית לא הייתה צריכה לקפוץ למיטה עם אליאב ליבי
  • 30/06/2014 13:46
  • צפיות150
זה לא שאני מנקה את אליאב הערמומי ממזימות ותחמון,אבל היא גם אשמה במה שקורה לה.אליאב אף פעם לא ממש התמסר לה ושם לה המון ברקסים.אם היה לה כבוד עצמי מזמן הייתה צריכה להתרחק ממנו.התגובה שלה זה תוצאה של מפונקת שלקחו לה את הצעצוע.אין לה אישיות משל עצמה? היא טיפוס תלותי ועלוב.אני לא מרחמת עליה.גם השכיבה במיטה זה אקט של משיכת תשומת לב ותו לא.תראו את אורטל גושן היא עברה משהו רציני ביותר ולא התייאשה.דנית מגזימה, שתיכנס קצת לפרופורציה.

• תגובה מהירה
  • ליבי גל
  • 30/06/2014 13:57
  • צפיות124
היא ילדה מפונקת וטיפשה.פשוט עם אליאב היה גבר הוא לא היה מתעסק איתה ולפי מה שרואים בבית על אלא שכתוב להם בתעודת זהות גבר אז באמת חבל על הזמן כי אין להם טיפה כבוד עצמי חוץ מי אלדד

• תגובה מהירה
  • גל,מה קשור אלדד? ליבי
  • 30/06/2014 14:14
  • צפיות118
אליאב ניסה, לא נראה לו, אם מתוך הכרות אותה והתלותיות בו ואם מתוך הבנה שהקשר מכביד עליו ומפריע לו במשחק.כך או כך זה לא מזכה אותה בעיניי, כי היא הבינה כבר מ ז מ ן שהוא לא מעוניין ברומן איתה.כל הקשר הזה היה דיי חד צדדי.בקשר לזה שאליאב גבר זה לא רלוונטי,להיפך.הגבר בדרך כלל מתפתה מאישה.אישה יותר ברררנית.היא קפצה למיטתו מהר מידיי.

• תגובה מהירה
  • גל לדעתי כל מה שאמרת על אליאב דומה יותר להתנהלות של דור סי
  • 30/06/2014 14:49
  • צפיות162
מעונה קודמת.מבחינת המשחק של הנחמד והמחוזר שלכאורה משחק את התמים שלא אשם בשום דבר ומסתדר עם כולם.כמו שדור התחבר לאנשי המדון והתחנחן לנפגעים מהם כך אליאב מתחבר לאורטל בן דיין לטל לדורון ולאנשי שלומם נהנה מהקשר שלו עם דנית שגם היא משחקת אותה באסטרטגיה דומה של פגיעה נעלבת מתחנחנת מסכנה בעיקר שהיא מכריזה שאין לה שום קשר זוגי עם אליאב.למעשה היא מושכת שעות מסך בדרכה שלה בלי לעשות שום דבר מועיל ואמין.מה שמחזיק אותה בבית זה הלהיטות של הצופים להתבדר מקטעי השיחות שלה עם אליאב.

• תגובה מהירה
  • שיחה מענ ינת בין אליאב לבני.שבדיוק מדגימה את סי
  • 30/06/2014 15:35
  • צפיות159
האסטרטגיה של אליאב שמדבר דבר אחד ועושה דבר אחר. מצטדק ורק עסוק בצרכיו האישיים כמי שעושה רק טוב לא מסתכסך לא מסכסך לא רב עם אף אחד כולו טלית של תכלת.

• תגובה מהירה
  • אליאב דנית מלי
  • 01/07/2014 14:41
  • צפיות158
אליאב .תזכרו אני בטוחה שהוא הומו ולמה אני אומרת זאת הוא אוהב נשים שהם סביבו .הוא מפחד לצאת מהארון

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה