וואו איך שהופתעתי לראות אותה מגיעה לאח הגדול. היא לומדת איתי במכללת אונו.הטוקבקים כאן ממש עויינים כשאתם אפילו לא מכירים אותה. למדנו למבחן בסטטיסטיקה עם חברים נוספים, חברה...היא לא טיפשה והייתי אפילו אומר גאונה כל החומר בזיכרון שלה ובשליפה מהירה. והקטע שהדהים אותי הכי הרבה שהיא אמרה באתי בשבילכם כדי ללמוד אתכם ואחר כך אלך הביתה ללמוד לבד כי רק כך אני מצליחה ללמוד...הלואי והייתם באמת באמת מכירים אותה. בהצלחה לדנית וכולנו מחזיקים לך אצבעות.
את מציפה עם תמונות של דנית, מצד שני מודה שהיא אלכוהוליסטית.את יודעת שהיא ריקנית וחלולה,את הרי יודעת שהיא קלת דעת,את יודעת שהיא שרלילה, שהיא פדלאה, המסקנה היחידה שעולה לי זה שאת כנראה נהנית לעצבן.אני מרחמת עלייך.
אין קשר בין גאוניות להתנהגות קוגנטיבית נורמלית.היא לא עושה החלטות חכמות,היא קלת דעת, מתנהגת בצורה מופקרת והיא עצלנית ופרזיטית.אדם יכול להיות גאון ולהיות מגעיל ודוחה.
יכול להיות שממוצע ציוניה גבוה ,סאו ווט, בהתנהלותה במקום היא סמרטוטית ,קלת דעת, חסרת כבוד עצמי מינימלי, משתרכת אחריו כמו זנב,חומקת למיטתו בלי כל כבוד או מערכת יחסים ורצון מצידו,ככל שהוא זורק אותה היא רצה בשידור חי ומתרפסת.חכמת לימודים באקדמיה התנהלות זו עיניין שונה.
איזה פצצה,היא משהו בין אוגר לעכברה אז להרגיע מהפצצת הפורום בתמונות של יענו " בר רפאלי,,.,/ ,הבנו את הפרנציפ ,לא התרשמנו,אל תעשי לה יותר נזק ממה שהיא עושה לעצמה.