דיבור ישיר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • דיבור ישיר שרון
  • 21/06/2014 12:50
  • צפיות343
מי שצופה בדיבור ישיר בערוץ 2 שמשודרת לפני חצות,בטח רואה את אי האוביקטיביות בתוכנית.המנחה הוא גואל פינטו חברי הפנאל דנה רון,אלדד יניב,תמר וראו איזה פלא אורטל בן דיין.אתמול דיברו על אלדד ודורון וראו זה פלא מלבד דנה רון כולם בלי יוצא מן הכלל דברו סרה על אלדד ואת דורון שיבחו.כשדנה רון מנסה להגן על אלדד קוטעים אותה.שום מילה רעה לא נאמרה על דורון רק שבח והילל לזמר הדגול,לא על היותו איגואיסט,קנאי,גס רוח ותת רמה,אבל על אלדד פתחו פה שאלוהים ישמור.אני שואלת אם לקחו את אורטל בן דיין שכידוע לנו הייתה יריבות עמוקה בינה לבין אלדד,והייתה קירבה בינה לבין דורון למה לא לקחו את קארין מנגד.דרך אגב הפנאל הדפוק הזה מלבד דנה רון כבר הכתיר את דורון לזוכה,אתם מבינים שההפקה מכתיבה להם מה לומר.אני לא מאמינה שגואל פינטו או אלדד יניב ותמר סובלים את הנהגותו של דורון הדוחה וגס הרוחץ

• תגובה מהירה
  • אלדד לא טלית שכולה תכלת. ליבי
  • 21/06/2014 13:01
  • צפיות101
הוא יודע להרגיז.הוא מתערב בויכוחים לא שלו כדי לעצבן את דורון.אם הוא לא היה עושה את זה הייתי חושבת שהוא מתודבת יותר אבל הוא לא שה תמים.הוא בעצמו מעיד על עצמו שהוא עצבני וחמום מוח.

• תגובה מהירה
  • תגובה לליבי שרון
  • 21/06/2014 13:52
  • צפיות84
לא כתבתי שאלדד שה תמים רק צר לי שאורטל שידועה כאוייבת אלדד,ברור שהיא תלכלך עליו בכל תוכנית,רק צר לי שלא מביאים קונטרה לאורטל.הדיון הוא חד צדדי,אני מקווה שאת מסכימה איתי.

• תגובה מהירה
  • אין צדק ואין הוגן בתוכנית הזאת. ליבי
  • 21/06/2014 14:57
  • צפיות92
האח רוצה אקשן ולא דברים שמתנהלים על מי מנוחות.גם התוכנית "דיבור ישיר" היא מטעמו ובהנחיית פליט ריאליטי שלו.הם לא מרגישים שהם חייבים משהו לצופים כל עוד יש להם פראיירים שממנים אותם.כך זה ימשך לעד.הבעייה שהפראיירים לא מתים הם רק מתחלפים.

• תגובה מהירה
  • לאפרת ניצני
  • 28/06/2014 00:05
  • צפיות66
היי אפרת , אורטל היא הקונטרה לאורטל , בהתבכינות וקיפוח היא לא מצליחה להתרומם, אולי ...בסטרפטיז היא תצליח.

• תגובה מהירה
  • רמת אנשי הפנל ניצני
  • 28/06/2014 00:02
  • צפיות61
תענוג להקשיב לשיחה קולחת ב"ניצוחו" של גואל. אנטילגנציה מחודדת לאלדד ותמר משמאל ולד"ר לספרות מימין . דנה זה רק עניין של תסרוקת יפה . במשך התוכניות האלה אני צופה באח הגדול ואני נוכח שהפנל לא מפספס ...
שפו לכם...

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה