לסימני קריאה,תודה על דאגתך

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 02:01 תל אביב יפו, אור יהודה, בני ברק, גבעת שמואל, גבעתיים, הרצליה, יהוד מונוסון, חוף השרון, חבל
התראה חדשה היום 01:33 ערד, תמר
התראה חדשה היום 01:31 דימונה, נווה מדבר, בני שמעון, אשכול
התראה חדשה היום 01:04 חוף בצת

• נאום סיכום של עו''ד רונאל פישר !!!!!!
  • 22/08/2013 20:02
  • צפיות233
''הייתי רוצה להגיד לכם כמה מילים לסיכום. אני נשבע , סהדי במרומים,עשיתי כמיטב יכולתי להביס אתכם. ונכשלתי שבע פעמים ברציפות. זה לא קרה לי מימי.הבחירה בין להרשיע בין לזכות אדם היא בחירה לא פשוטה. הנושאים שעסקנו בהם היו נושאים כבדים מאד שספק אם יש להם תשובה אחת שהיא נכונה.ואתם בחרתם פעם אחר פעם אחר פעם לראות את הצד הטוב באדם.את התיקון שבו את השיקום שבו,את הכאב שלו,את הסבל שבו.ולא חלילה את הצדדים הרעים.אין ספק שהדבר הזה לימד כן על חברות מאוד גדולה,על אומץ לב גדול.אסכם בכך שאני אומר לכם שלפני זמן מה ניתנה לי ההזדמנות להופיע כעד בבית המשפט העליון באנגליה..בסיום המשפט ראיתי דבר מאלף,שהותיר בי רושם עז.במקום שעורכי הדין ייקודו קידה לבית המשפט,קם השופט וקד קידה אל עורכי הדין ואל הקהל.אני רוצה לאמץ את זה,אני רוצה לומר לכם תודה רבה שאירחתם אותי ואני קד לכם קידה.''שודר ביום שלישי 20.8.13 בערב.ערוץ 2.

• תגובה מהירה
  • מועצת גדולי האח הגדול !!!!!!
  • 22/08/2013 18:31
  • צפיות203
כל מילה זהב.עברתם על כולם,חקרתם על כולם,לא שכחתם להכפיש אף אחד .כל הכבוד.מה תעשו כשתיגמר התוכנית ? מומלץ לכם מעכשיו לעקוב אחרי הבילויים המשותפים של דורין וגילי חבל להפסיד.

• תגובה מהירה
  • אל תדאג לנו ליבי
  • 23/08/2013 13:48
  • צפיות170
אנחנו לא נתאבל אלא נמשיך בחיינו.....

• תגובה מהירה
  • מה אוכל אותך ליבי
  • 23/08/2013 14:04
  • צפיות182
אדון סימני קריאה? גם כשאנשים מבלים זה ממרמר אותך.שיבלו ויצחקו וישמחו כל החיים שלהם.אני מציעה גם לך לעשות את זה,זה יעשה לך טוב.....

• תגובה מהירה
  • ליבי,את גדולה,כל הכבוד שרית
  • 23/08/2013 17:36
  • צפיות153
איזה שטויות וכמה לסימני הקריאה,לא נגמר לו/ה,אנחנו נסתדר שלא ידאגו לנו

• תגובה מהירה
  • לשרית, ליבי
  • 23/08/2013 18:26
  • צפיות149
אדון סימני שאלה מפחד מהצל של עצמו לכן הוא לא מזדהה בשמו.מרגישים שהוא מתאמץ לייחצן את טהוניה ואין לו משהוא חיובי וענייני לומר עליה.אני לא מקנאה בו.......

• תגובה מהירה
  • o
  • ליבי קיבלת אישור משרית אשרייך. !!!!!!
  • 23/08/2013 19:10
  • צפיות168
  • תגובה מהירה
  • ליבי את ושכמותך מספקים לי את הבידור !!!!!!
  • 23/08/2013 19:37
  • צפיות162
הכי טוב שיכול להיות אחרי שגילי עזב.

• תגובה מהירה
  • לסימני קריאה ליבי
  • 23/08/2013 19:53
  • צפיות122
אני שמחה לשעשע אותך...מאחלת לך הרבה שמחה ושלווה ושתמיד יהיו מסביבך אנשים טובים ונעימים.

• תגובה מהירה
  • ליבי תודה על הברכות !!!!!!
  • 23/08/2013 20:43
  • צפיות136
מאחלת גם לך חיים טובים ומאושרים.העיקר שתזכי להגשים את עצמך בזכות עצמך לטובתך העליונה ולטובת הבריאה כולה.היי ברוכה.

• תגובה מהירה
  • לסימני קריאה ליבי
  • 23/08/2013 21:30
  • צפיות110
אני שמחה ששינית גישה.האנרגיות החיוביות טובות לאדם וגם לבריאה.....

• תגובה מהירה
  • ליבי אני שומרת על הגישה שלי !!!!!!
  • 23/08/2013 21:35
  • צפיות126
מאחלת לך רק טוב.לזכותך יאמר שהבחנת באנרגיות החיוביות שלי.לכן אני לא נגררת למצוא חן בעיני מי שאין לו אנרגיות חיוביות.

• תגובה מהירה
  • לפיכך את לא אמורה להגיב לכל אחד אחד שיודע
  • 23/08/2013 21:45
  • צפיות142
שכותב כנגד דעתך הנחרצת להגן על מי שאינו ראוי להגנה, מכיוון שהאנרגיות שלהם שליליות לאמירתך ובנוסף אין הם זקוקים להגנה הם את שלהם עשו העונה לצערי בעזרת הפקה התומכת בשלילי

• תגובה מהירה
  • אחד שיודע -ממש חיכיתי שסוף !!!!!!
  • 23/08/2013 23:46
  • צפיות152
סוף מישהו יתיחס אלי ויגיד לי מה לעשות.
כולי ציפייה להוראות הבאות.

• תגובה מהירה
  • o
  • הסבלנות משתלמת, והמשך יבוא אחד שיודע
  • 23/08/2013 23:49
  • צפיות179
  • תגובה מהירה
  • ליבי לשמחתי הרבה יש לי בילויים !!!!!!
  • 23/08/2013 23:40
  • צפיות153
משל עצמי וגם שמחות לא חסר. גם חשוב לשמח אחרים.
אין לי שום כעס על מי שלא מבדר אותי להיפך כולי הבנה לגבי אלה שנכנסו לאח הגדול כדי לקדם את עצמם ולא כדי לבדר אותי.
אין לי כעס על ההפקה החכמה שעושה רווחים על חשבון אחרים.אנשי ההפקה מצליחים להפעיל תעשייה של רווחים למרות שהיא מתפרשת כלוקה במרמה.

• תגובה מהירה
  • לסימני קריאה,תודה על דאגתך שרית
  • 23/08/2013 17:35
  • צפיות176
הרבה,נסתדר בלעדיך כמו שהסתדרנו עד כה,תהפןך/תהפכי לסימני שאלה רבים ולא מענינים

• תגובה מהירה
  • שרית תודה על ההוראות !!!!!!
  • 23/08/2013 23:43
  • צפיות129
כמו כולם חיכיתי שתגידי לי מה לעשות.

• תגובה מהירה
  • פורום יקר מה תגובתכם ? !!!!!!
  • 22/08/2013 20:12
  • צפיות154
על דברי עו''ד רונאל פישר המלומד ? האם גם מזה ברצונכם להימנע מלהגיב ? רק בגלל שאני הבאתי את הנאום הנשגב לפורום הזה.

• תגובה מהירה
  • מהיר בעיקר חשובה לי דעתך !!!!!!
  • 22/08/2013 20:37
  • צפיות150
כעו''ד דין על דבריו של עו''ד פישר.

• תגובה מהירה
  • נאום סיכום של עו''ד רונאל פישר - !!!!!!
  • 22/08/2013 20:54
  • צפיות213
''הייתי רוצה להגיד לכם כמה מילים לסיכום. אני נשבע , סהדי במרומים,עשיתי כמיטב יכולתי להביס אתכם. ונכשלתי שבע פעמים ברציפות. זה לא קרה לי מימי.הבחירה בין להרשיע בין לזכות אדם היא בחירה לא פשוטה. הנושאים שעסקנו בהם היו נושאים כבדים מאד שספק אם יש להם תשובה אחת שהיא נכונה.ואתם בחרתם פעם אחר פעם אחר פעם לראות את הצד הטוב באדם.את התיקון שבו את השיקום שבו,את הכאב שלו,את הסבל שבו.ולא חלילה את הצדדים הרעים.אין ספק שהדבר הזה לימד כן על חברות מאוד גדולה,על אומץ לב גדול.אסכם בכך שאני אומר לכם שלפני זמן מה ניתנה לי ההזדמנות להופיע כעד בבית המשפט העליון באנגליה..בסיום המשפט ראיתי דבר מאלף,שהותיר בי רושם עז.במקום שעורכי הדין ייקודו קידה לבית המשפט,קם השופט וקד קידה אל עורכי הדין ואל הקהל.אני רוצה לאמץ את זה,אני רוצה לומר לכם תודה רבה שאירחתם אותי ואני קד לכם קידה.''שודר ביום שלישי 20.8.13 בערב.ערוץ 2.

• תגובה מהירה
  • o
  • על מה ולמה משתנה הסדר של הכתובים !!!!!!
  • 22/08/2013 20:51
  • צפיות155
  • תגובה מהירה
  • מהיר מיוחד בשבילך !!!!!!
  • 22/08/2013 21:18
  • צפיות144
נאום סיכום של עו''ד רונאל פישר''הייתי רוצה להגיד לכם כמה מילים לסיכום. אני נשבע , סהדי במרומים,עשיתי כמיטב יכולתי להביס אתכם. ונכשלתי שבע פעמים ברציפות. זה לא קרה לי מימי.הבחירה בין להרשיע בין לזכות אדם היא בחירה לא פשוטה. הנושאים שעסקנו בהם היו נושאים כבדים מאד שספק אם יש להם תשובה אחת שהיא נכונה.ואתם בחרתם פעם אחר פעם אחר פעם לראות את הצד הטוב באדם.את התיקון שבו את השיקום שבו,את הכאב שלו,את הסבל שבו.ולא חלילה את הצדדים הרעים.אין ספק שהדבר הזה לימד כן על חברות מאוד גדולה,על אומץ לב גדול.אסכם בכך שאני אומר לכם שלפני זמן מה ניתנה לי ההזדמנות להופיע כעד בבית המשפט העליון באנגליה..בסיום המשפט ראיתי דבר מאלף,שהותיר בי רושם עז.במקום שעורכי הדין ייקודו קידה לבית המשפט,קם השופט וקד קידה אל עורכי הדין ואל הקהל.אני רוצה לאמץ את זה,אני רוצה לומר לכם תודה רבה שאירחתם אותי ואני קד לכם קידה.''

• תגובה מהירה
  • רונאל פישר חמוד דניאלה
  • 22/08/2013 21:56
  • צפיות180
ובחור חכם. נדמה לי שיש לו עוד שני אחים , אחד מהם הוא השחקן אמנון פישר . יש להם בעיות רגשיות נפשיות לא פשוטות במשפחה. אח אחד מגמגם ( למרות שהדבר לא פוגע במבריקיותו) אך מעיד על עצמו שאין לו חברים , השני - אמנון, היה מאושפז זמן ממושך בשל מאניה-דיפרסיה או הפרעה נפשית אחרת בדומה לזה ולגבי השלישי אני לא בדיוק יודעת אבל אפשר לבדוק את זה. כך או כך איזו עברית יש לרונאל , שלא נשמעת כיום במקומותינו , אולי רק בבתי משפט. 'סהדי במרומים'... וואו! בית המשפט העליון באנגליה זה מודל מבחינתי ושופט שקד לקהל ולעורכי הדין ?? אין , אין מילים. אני יכולה להבין מדוע רונאל כל כך התרשם. הלואי שהשופטים אצלנו ( לא כולם כמובן) יקחו מהם דוגמא , פלצנים נפוחים ומלאי חשיבות עצמית, הצורה בה הם מרשים לעצמם לדבר אל אנשים היא לעיתים מבחילה.

• תגובה מהירה
  • דניאלה נדבקת במחלה של הםורום !!!!!!
  • 23/08/2013 19:45
  • צפיות143
וכבר את מחפשת להכפיש את עו''ד פישר.גם בפורום הזה מתקיים בית משפט של ''פלצנים נפוחים ומלאי חשיבות עצמית, והצורה בה הם מרשים לעצמם לדבר על אנשים היא לעיתים מבחילה''.סוף ציטוט מדברייך.

• תגובה מהירה
  • סימני קריאה -כדאי שתקראי דניאלה
  • 23/08/2013 20:29
  • צפיות136
שוב מה שכתבתי. ניכר בעליל שלא הבנת מה כתבתי...

• תגובה מהירה
  • דניאלה כולי התנצלות !!!!!!
  • 23/08/2013 21:21
  • צפיות154
שלא ירדתי לסוף דעתך.אנא הקלי עלי והסבירי לי מה הייתי צריכה להבין.
איני יודעת מה את לומדת בחו''ל.חשוב שאת שומרת על קשר לארץ ובעיקר מעורה במה שקורה בתשקורת.אני מקווה שתארגני מצביעים עבור טהונייה.היא סמל ודוגמא לכל מי שסובל במדינה שלנו מגזענות ואפלייה.המילון יתן בידה תשובה
לכל הגזענים שמחפשים את מי להשפיל כדי להגביה את עצמם.

• תגובה מהירה
  • סימני קריאה - התכוונתי דניאלה
  • 23/08/2013 21:34
  • צפיות148
שעו"ד פישר באמת חמוד , כאדם. כשכתבתי על ה'שופטים הפלצניים' התכוונתי לשופטים בארץ, בבתי המשפט - שהם מלאי חשיבות עצמית ומדברים לא יפה לאנשים משום שהם מנצלים לרעה את סמכותם ומעמדם. אני מגנה גזענות כל שהיא , באשר היא - ובעיקר בארצנו. כולנו יהודים וזה מבחיל אותי לקרוא שכל הזמן מתייחסים אליה כבבון וכקוף . אם היא הייתה לבנה - לא היו שמים תמונה של קוף שמדמה אותה , וזה מגעיל. יחד עם זאת, היא מנצלת לרעה את כוחה ואת היותה בת טיפוחיו של האח הגדול ומתנהגת בחוסר נימוס מ-ש-ו-ו-ע !!! חבל, בחורה יפה , בהחלט פיקחית , מעורה בכל מה שקורה בחברה , יש לה מלא חברים בתקשורת ומחוצה לה . היא יכולה לנצל את מעמדה לקידום העדה האתיופית אבל היא כל כך 'החצינה' את ה'שכונה' בתוכנית שזה בעוכריה. לדעתי יש ללטש אותה והרבה. ממש לעשות לה 'אילוף הסוררת' ואז היא תפיק מעצמה הרבה יותר .

• תגובה מהירה
  • ומשהו נוסף - כבר נאמר דניאלה
  • 23/08/2013 21:40
  • צפיות166
'כל המגביה עצמו - ה' משפילו וכל המשפיל עצמו - ה' מגביהו' . מידת הענווה . כולנו לוקים בה מפעם לפעם אך אחדים עושים זאת יותר מכולם...

• תגובה מהירה
  • דניאלה כולי הסכמה !!!!!!
  • 23/08/2013 21:47
  • צפיות129
אכן עובדות המציאות מוכיחות את עצמן.

• תגובה מהירה
  • ל!!!! מה דניאלה חידשה לך?המילים שיר
  • 23/08/2013 22:48
  • צפיות136
הן "אותה גברת בשינוי אדרת" מה שדניאלה אמרה אמרו פה כולם על טהוניה לגבי שהיא "חכמה" שנויה במחלוקת אם היתה חכמה לא היתה מנתבת כך דרכה בבית האח כמו כן אם היא שואלת אם לבנון היא עיר או ארץ? אומר דרשני! מעורה בחברה?אולי בשירים ובסלב במה עוד?

• תגובה מהירה
  • ממש לא נכון, שיר דניאלה
  • 23/08/2013 22:58
  • צפיות125
ואת יודעת את זה ! כולם אמרו כאן את אותו הדבר ??? הרוב אמרו שאין בה ולו דבר אחד חיובי. קראו לה שחורה , בבון , קוף, טמטומיה , כושית - ועוד. וזה צורם, לא השתמשנו במילים כאלו כלפי שאר הדיירים . אז מה זה אומר ?? אני יודעת שגם את נגד גזענות , שיר. אבל פני הדור כפני ... היא מעורה בחברה - כן , בתעשיית האופנה , המדיה אך גם בדברים אחרים. היא עדיין לא משכילה ויש לה חוכמת רחוב , אבל אם תרצה -היא גם תשב ללמוד. מישהו , כך אני מקווה בשבילה , יקח אותה תחת חסותו וילמד אותה הליכות ונימוסים בהם היא לוקה . כולם מזדעקים שהיא מנצלת כל הזמן את צבע עורה , אבל מישהו היה פעם בנעליים שלה ? מישהו היה פעם השחור היחידי בין שמונה עשר דיירים ? מישהו יודע איך זה מרגיש ???

• תגובה מהירה
  • דניאלה,השימוש בצבע העור לא שיר
  • 24/08/2013 09:07
  • צפיות133
רלוונטי והשימוש בו פה לא במקום ,מאחר וצברה אצלנו הרבה נקודות שליליות ולפעמים הצפיה בה ובהשתלחותה היתה מחליאה הרשו לעצמם באיי הפורום להחזיר לה השתלחות.כל רצונה היה להביא מסר מעדתה שהם לא שונים מאחרים ,לו רק התנהגה בהתאם יכלה להעביר מסר חיובי אבל עשתה ההיפך הגמור ואין שייכות להיותה אתיופית יחידה בבית,היחידים שנגעו בצבע עורה היו המיילים שמזמן עזבו את בית האח,השאר קבלו אותה כשווה בין שווים היא עצמה התבדלה.היא טיפוס שלילי זאת הבנתי מספוריה איך היא מתנהגת בחוץ,פיה מפיק מרגליות לכל עבר,אותי כצופה לא מעניין שבעתיד תשב ללמוד ותלמד דרך ארץ ,אני כצופה בתוכנית מצפה לראות את המסר, השינוי,ההתנהגות שכל אחד שם רוצה להעביר,אם לא בית שמש ועדתה היתה עפה על ידי הצופים גם ההפקה חסה עליה או שפחדה להעיפה שמא יגידו שנקטה צעד גזעני,בעבר היתה דיירת מעיין חודדה שבגלל התנהגות הרבה פחות גרועה ההפקה העיפה,לסיכום דניאלה מספיק לנפנף שלא לצורך בגזענות למרות שמסכימה שבארץ עדיין קיימת גזענות מינורית שיש להוקיעה,אני אוהבת את העדה והייתי רוצה לתת להם חיבוק הם אנשים טובים מהשורש !

• תגובה מהירה
  • כן , שיר , אבל אני חוזרת - דניאלה
  • 24/08/2013 16:42
  • צפיות143
איך אפשר בשיא החוצפה לקרוא למישהו משלנו - כושית , שחורה , בבון ??? בישראל ??? כבר שכחנו את השואה ??? כבר שכחנו שלא כולם בארץ הקטנטונת הזו אריים בלונדיים וכחולי עיניים ?

• תגובה מהירה
  • מי שיצר וקשקש כל העונה על גזענות גיא
  • 25/08/2013 00:42
  • צפיות151
היתה טעונרע בעצמה.הגברת רובל קיש קשה את עצמה לדעת בעזרת ההפקה המוטה בעזרת איתי המצורף הפקה ועוד כמה פרטנרים שנרתמו למשימה הכי גרועה בתולדות העונות,יצרו את הבאאזז שרצו ,ואנחנו הצופים בלענו את הפיתיון.ולכן העונה הנוכחית הגרועה ,המכורה, המוטה,המתערבת הפקה,המרגיזה ביותר בכל תולדות.אנשים רומו ושנגזלו כספית חשו כעס ובצדק.וכל השאר כבר ממש לא חשוב.מי שאמור לעמוד למשפט ציבורי זו ההפקה הכי נוראית שהיתה אי פעם בכל תוכניות רשת קשת ושאר ירקות.

• תגובה מהירה
  • גיא אהבתי את הסגנון והשפה !!!!!!
  • 25/08/2013 01:33
  • צפיות131
הנמלצת.בעיקר אהבתי את הרעיון החכם להעמיד למשפט ציבורי את ההפקה.הגיע הזמן להגיש תביעה ייצוגית נגד ההפקה ולא רק לגבי העונה הזו.ובעיקר נגד הפרסומת לסיגריות שנעשתה בכל התוכניות וצפצוף על התביעה שהוגשה ע''י האגודה למלחמה בסרטן-בשם החוק.

• תגובה מהירה
  • דניאלה לא ידוע לי מאין לקחת את !!!!!!
  • 23/08/2013 22:15
  • צפיות182
המידע על ההפקה ועל טהונייה.לתשומת ליבך.בת טיפוחיה של ההפקה היא בפרוש לבנה.
לבנה זוהרים היחידה שהורשתה להביא את החנות שלה לבית האח הגדול.היחידה שאפשרו לה להשתמש בזוהרים שלה לפרסומת.
לא עבר יום שבו לא התמקדו המצלמות בפרסום שעשתה לבנה לעסק שלה.לזכותה של לבנה יאמר שהיא לא החמיצה שום הזדמנות לספר על העסק שלה,ואף להדגים את הזוהרים מול המצלמות.
הטקטיקה שלה והגיבוי של ההפקה בכל הנוגע אליה זיכו אותה בפרסומת אדירה שלא זכו לה האחרים.
כולי הערכה לטקטיקה של לבנה שניצלה את השהות בבית האח הגדול ואת חיבת ההפקה כדי לפרסם עצמה בעקביות בהתמדה ובחריצות רבה.את הרווח שלה היא כבר עשתה בפרסומת ששוה מליונים.
ולגבי טהונייה ממש אין לי אפשרות לקבוע לפי ההתנהגות שלה מה רצתה להשיג.אשמח לדעת מה דעתך המושכלת בענין.
בכל מקרה בגלל ההתעסקות בטהונייה ולמרות ההתחברות החכמה של לבנה אליה אף אחד לא שם לב
כמה ההפקה טיפחה ומטפחת את לבנה לאורך כל התוכנית.

• תגובה מהירה
  • ל!!!! אני ממש מסכימה איתך שגם שיר
  • 23/08/2013 22:51
  • צפיות158
לבנה טופחה על ידי ההפקה ולאוזניי הגיעו שמועות שאף סומנה כזוכה,ימים יגידו,אבל גם טהוניה בהחלט מטופחת כי היתה צריכה לעוף מזמן.

• תגובה מהירה
  • שיר לדעתי העונה ההפקה לקחה על עצמה אחד שיודע
  • 23/08/2013 23:25
  • צפיות148
להשיא את "המסכנים, הנדכאים, הפגועים", ולהעלות את קרנם בעיני הצופים ה"מרומים" שצופים בתוכנית פעמיים בשבוע יש לציין לאחר עריכה גאונית

• תגובה מהירה
  • אחד שיודע-נכון כנכון היום !!!!!!
  • 24/08/2013 00:02
  • צפיות146
עובדה שההפקה עזרה להעלות את גילי לזכות בתהילה כדבריך.

• תגובה מהירה
  • לאחד שיודע,לא הייתי מתייגת אותם שיר
  • 24/08/2013 09:12
  • צפיות147
כמוך אבל ,כן ,כל אחד והסיפור ,השריטה שלו,חתך חברתי בארצנו הקטנטונת .

• תגובה מהירה
  • בוקר טוב שיר פועל יוצא מהתנהגותם של חלק מהדיירים אחד שיודע
  • 24/08/2013 10:38
  • צפיות158
לא תייגתי אותם

• תגובה מהירה
  • שיר מדברייך מסתבר !!!!!!
  • 23/08/2013 23:58
  • צפיות144
שההפקה זייפה תוצאות ההצבעה.
גם אם נראה לי שמישהו מהדיירים שלדעתי התנהל בצביעות ובצדקנות מעושה היה צריך לעוף מזמן אין לי כל ספק לגבי אמיתות ההצבעות.

• תגובה מהירה
  • ל!!! הכל בגדר שמועות...אישית שיר
  • 24/08/2013 09:09
  • צפיות183
אני מנסה לא להיגרר לשמועות או ספקלציות

• תגובה מהירה
  • o
  • פשוט רואים את המציאות ונגעלים ממנה מה לא ברור אחד שיודע
  • 23/08/2013 23:39
  • צפיות154
  • תגובה מהירה
  • אתה מתעלם ממשהו ליבי
  • 23/08/2013 13:57
  • צפיות134
חשוב ומשמעותי.מי ששכר אותו זה ההפקה של האח הגדול ְְְְֹֹולא הדיירים.הוא אמר בדיוק את מה שמרשו אמר לו להגיד.....הכל לפי התסריט,תתפכח....

• תגובה מהירה
  • בדיוק ,ליבי,אני לא קונה שרית
  • 23/08/2013 17:47
  • צפיות142
את זה,הכל ערכו בדיוק נמרץ כמו שרצו שיהיה,כי עובדה שאנשים רואים דברים לא יפים בתכנית,אבל אני כבר לא מתפלאת על כלום,

• תגובה מהירה
  • o
  • ליבי מה היית עושה בלי החיזוקים של שרית ? !!!!!!
  • 23/08/2013 19:22
  • צפיות160
  • תגובה מהירה
  • לסימני קריאה ליבי
  • 23/08/2013 20:04
  • צפיות131
אתה תמיד בזה דאגן? גם אני מחבבת את שרית.יש עוד כמה נחמדים בפורום כמו למשל שיר.אם תהיה חיובי גם לך יפרגנו.....

• תגובה מהירה
  • ליבי במלים אחרות את !!!!!!
  • 23/08/2013 21:02
  • צפיות140
מציעה לי להצטרף לעמדה שלכם כדי לזכות באהדה.אין לי שום צורך בפירגון המגמתי שלכם.אני אמשיך להאחז בעמדתי למרות חוסר הפירגון.
העולם נברא כעולם של ניגודים כדי שתהיה לנו אפשרות בחירה.

• תגובה מהירה
  • ממש לא ליבי
  • 23/08/2013 21:40
  • צפיות139
אני אומרת שזכותך לחשוב מה שאת רוצה,אך אל תשללי דיעות של אחרים.ואם דיברתי על אנרגיות,אז את יכולה אולי להבין למה אני סולדת מטהוניה.הכעס והמרמור שלה מפזרים שליליות לאטמוספירה....

• תגובה מהירה
  • ליבי -תודה !!!!!!
  • 23/08/2013 23:31
  • צפיות129
שאת מרשה לי לחשוב מה שאני רוצה.אני לוקחת לעצמי גם את הזכות להביע אותה.
יש לי דעה משלי ואני לא מצפה לאישור מאף אחד.
חבל שאת לא פתוחה לשמוע דעה אחרת משלך.
כל מי שמצביע להשאיר את טהונייה בתוכנית בדרך למיליון מדבר בעד עצמו.
באשר לאנרגיות תחליטי,
את כועסת על האנרגיות שלה או של ההפקה ?.
את כועסת על האנרגיות של קהל המצביעים בעדה או על ההפקה שהוציאה את המיילים מהבית.
את כועסת על האנרגיות של מי שלא מסכים עם דעתך או על האנרגיות הלא משכנעות שלך ?
אני אישית בעד גישה דמוקרטית להסכים שלא להסכים.

• תגובה מהירה
  • o
  • וואוווו את טובה אין לי מילים אחד שיודע
  • 23/08/2013 23:45
  • צפיות175
  • תגובה מהירה
  • לסימני קריאה ליבי
  • 24/08/2013 23:56
  • צפיות123
אעגה לך בפעם האחרונה כי את פשוט מעוותת את דברי ונהנית להתווכח לשם הויכוח.אגיב מהסוף.נסכים שלא להסכים.אני לא כועסת על המעריצים של טהוניה.אני פתוחה לשמוע דיעות אחרות גם אם אני לא מזדהה איתן.גם אני לא מבקשת את אישורך להביע את דעותיי.זכותך להרגיש מה שבא לך.מה שאיחלתי לך לא היה בציניות. .

• תגובה מהירה
  • !!!! צודקת במאת האחוזים אחד שיודע
  • 23/08/2013 23:43
  • צפיות154
אך כשעשרה אנשים אומרים למישהו אתה טועה הוא צריך להתעורר ולבדוק את עצמו האם באמת טעה במקום לצאת כנגד העשרה

• תגובה מהירה
  • אחד שיודע -עד עכשיו נראה לי !!!!!!
  • 24/08/2013 00:07
  • צפיות152
שלא אני הטועה.

• תגובה מהירה
  • o
  • עריכה מגמתית שתי מילים בעלות משמעות עמוקה אחד שיודע
  • 24/08/2013 00:08
  • צפיות217
  • תגובה מהירה
  • ליבי כמה שאת חכמה היזהרי !!!!!!
  • 23/08/2013 19:40
  • צפיות151
מה שכתבת זו הוצאת דיבה על עו''ד רונאל פישר יהיה לך מזל אם לא ידע על זה.

• תגובה מהירה
  • לסימני קריאה ליבי
  • 23/08/2013 19:59
  • צפיות124
כבר כתבתי בעבר שרונאל פישר הוא העו"ד של אחותי.אני יודעת על מה אני מדברת.חוץ מזה שלא מסובך להבין שהוא יהיה בעד מי ששכר אותו.

• תגובה מהירה
  • o
  • איש חכם מאוד ומוערך לצערי שיחק לידי ההפקה אחד שיודע
  • 23/08/2013 21:13
  • צפיות181
  • תגובה מהירה
  • רונאל פישר גאון ליבי
  • 23/08/2013 21:46
  • צפיות170
הוא לא נפל בפח.הוא עשה את מלאכתו ותו לא.ראית שהוא החליף כובעים בקלות.רגע שימש כתובע ורגע כסניגור.אין לו עניין אישי כמעט לשום דבר.

• תגובה מהירה
  • כבודו במקומו מונח אין ספק אבל אחד שיודע
  • 23/08/2013 23:28
  • צפיות185
הרי הוא לא בא לבית האח רק "מאהבת מרדכי" וידוע שבתוכנית ההוראות ניתנות על ידי האח שנותן את הטון

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה