חס וחלילה. ערס קטן באיצטלה של ילד מחונך. אוכל חינם שלא שרת בצבא אבל יש לו גם יש לו כוח לגלוש ברחבי העולם ( אפשר לשרת בצבא גם בתפקיד משרדי אם ישנה בעיה בריאותית , או לעשות שירות לאומי ) אה... וגם כוח לבנות - יש לו , אז אין לו פתאום כאבי בטן וריאות . חתיכת רמאי מזגזג וצבוע .
בפורום , ואבי כתב פוסט די ארוך על דור דמרי ואת כל הפרטים עליו - צריך ללכת קצת אחורה ולקרוא יש לו מה שנקרא 'מחלה ים תיכונית' וזה לא כזה נורא , בטח ובטח שאפשר לשרת בצבא ואם לא - אז להתנדב, אבל יש כל כך הרבה פרצות בחוק היום שכל כך הרבה משתמטים. באמת מדובר בשוויץ ולא בישראל - אוטוטו יש שלום ואני יכולה ללכת לטייל מסביב לעולם בגיל 17-18 במקום ללכת לצבא. למה אני צריכה לשרת ? ושכמותי ? למה אני צריכה להתחיל את החיים שנתיים מאוחר יותר ממשתמטים ? גם אני רוצה לטייל בגיל מוקדם יותר, ולסיים את הדוקטורט שלי שנתיים מוקדם יותר...
שנהיה כולנו בריאים , אמן ! תגיד לי - במשך ארבעה חודשים בבית אתה צפית בדור. ראית אותו חולה פעם אחת ?? מוזר. אני לא. רק ראיתי אותו זולל , מרכל, רץ במשימת ה'סופר' ,עובר אימוני כושר עם ליאון ואיתי, שוחה וצולל בבריכה, ומחזר אחרי אור. כנראה שלבית ה'אח הגדול' יש השפעה מאגית על אנשים והם מבריאים שם לפתע פתאום וכהרף עין.
לדור יש לפי מה שהבנתי מחלה שנקראת FMF - "פיבר מדיטרניין״ זוהי מחלה שבה חולים הרבה מיוצאי צפון אפריקה. המחלה מלווה בכאבי בטן וחום שיכול להימשך כמה ימים ועוברת לבד כלעומת שבאה (מכירה את זה באופן אישי) לגבי שרותו הצבאי בוודאי שוחרר על רקע זה ולגבי עיסוקו גלישת גלים זכותו לעסוק במה שמתאים לו חבל שאת לא רואה את כל היתרונות והמעלות בהן ניחן והן רבות
את יודעת איזה כושר גופני צריך בשביל לגלוש ולצלול ?? נדרש כוח ומאמץ פיזי רב , סיבולת גבוהה של לב-ריאה ועוד. אולי הוא יוכל להסביר כיצד הוא גולש בקאריביים במשך שעות ? כיצד הוא עובר אימוני כושר מפרכים ? כיצד הוא עובר שעות טיסה ארוכות ? אה... ובל נשכח את ה'מאמץ' הקטן בשעת סקס ... לכל אלו יש לו כוח ואז אין לו כאבי בטן וחום ? אם אפשר לעשות הפסקה כשלא מרגישים טוב- גם בצבא אפשר להפסיק בעת העבודה המשרדית ובטח ובטח שישחררו אותו הבייתה כשלא מרגיש טוב, שהרי ממילא הם מודעים למצבו הבריאותי. בבקשה לא לתרץ את השתמטותו ! שקרן נלעג.
קשה שלא לאהוב את הטיפוס הילדותי והשובב, התום בוי שקופץ ומקפץ, ושיש בו הרבה רגישות ואי אפשר להגיד על לבנה שהיא אטומה או לא קשובה, ומצד שני יש בה את הצד ״ הלא נקי״ זה שמתאם הדחות ולא פעם אחת, זה שלקח חלק גם באנטי גילי בלי באמת לתת סיכוי, הצד שגם נגרר אחרי ביז׳ו והלהיט את האווירה לחינם. אמרתי כבר לבנה רואה רק את לבנה.
מצאתי בה ,לדבריך,ילדותיות ,ולא תום בוי מקפץ,ראיתי בה אדם מבוגר מגושם ,מעושה, שרוצה לעשות שמח ולא מצליח כל כך בכל קוריוז שלה הכניסה הגזמה שהרסה הכל,לא אוהבת את הקול המשתנה שלה לפי בקשתה ורצונה להבהרת דבריה ,לא נעימה לי .כן רגישה כי החיים שלה הובילוה לזה,אם נעשה בלנס המינוס גובר על הפלוס שלה,דעתי בלבד.
בעיניי שיפרה היא הזוכה של כל העונות.הסטייל והרמה הזאת לא תחזור לעולם,אנשים טובים לא יסכימו להכנס לאח.מי שמתלהב להיכנס זה העמך מינוס.נשארנו עם רפי שכל משממים ומשועממים.