גם אם מריה לא תזכה במליון היא כבר הזוכה של העונה וזאת מפני שהיא התפרסמה. מריה בחורה צעירה יפה עם גוף של דוגמנית, בחורה שלא אוהבת ריבים ודרמות תהפוך לדעתי לחביבת המפרסמים והיא גם תדע למנף את עצמה בזכות התוכנית. נכון שהיא שקטה ואולי לא יצרה אש ועניין סביבה אבל אם תתנהג בחוכמה היא תרוויח הרבה יותר ממיליון שקל וזאת בזכות הקמפיינים שהיא תעשה. אביבית מרגע שנכנסה לבית האח הגדול יצרה מתח ועניין. גם אני לא אהבתי אותה והיו לי דעות קדומות עליה אבל אביבית יודעת ליצור עניין יודעת להיות מאופקת בחורה אינטלגנטית ועובדה שהיא עדיין בכותרות. לדעתי מגיע לה לזכות ואם היא באמת נכנסה לתוכנית כדי לעורר עניין לאחר התרדמת שבה היתה שרויה העונה הנוכחית הרי שהצליחה בכך ובגדול היא גם היחידה שהצליחה להרגיע בחור אלים כמו אלי וניסתה להשכין שלום בבית.
מירב לדעתי מיצתה את עצמה ממזמן, אוצר המילים שלה מתאים לערסית מצויה ומילים כמו פיפי מתאימות לשירותים לא בפריים טי וי. אין לי שמץ של מושג למה החליטו לסחוב אותה עד לגמר. ישראל ואליאב בוחרים להתמסכן עם כל הכבוד לאליאב אף אחד לא הכריח אותו להישאר בתוכנית היו כבר כאלו שעזבו את התוכנית מכל מיני סיבות ואם הוא החליט שהוא נשאר שלא יבכה כמה שקשה לו הוא עושה את הבחירות של עצמו.
מי שהייתי רוצה שתנצח היא אביבית דווקא או בגלל שהיא לא מהותיקים של העונה שלא עשו כל דבר כדי לייצר עניין אלא בזכות עצמה שהצליחה ליצור מהפך בתוכנית וגם מהפך אצלי שבאופן אישי לא כל כך חיבבתי אותה לפני התוכנית והיא גרמה למהפך גם אצלי.