זה מדהים לראות איך אדל איבדה את הזהות שלה מול מירב
מתנהגת כמוה
מדברת כמוה-(אלוהיי וכו...)
פשוט לא נעים לצפות בה
לעניין מריה אם היא תגיע לגמר
זה רק בגלל שהיא תמונה יפה ועושה טיזינג למצלמה
היא מבינה שסקס מוכר
אז בעצם למה לא....
היא חובשת את הכובע של ״התמימה״ וכו...
״לא קונה את זה״
היא מאוד מניפולטיבית
וגם אם מסתכלים למימיקה שלה בפנים
יש בה רוע
אלי איבד את הזהות שלו מול אביבית
הוא תמך בה רק בגלל שהיא היחידה בבית שהגנה על האלימות והבריונות שלו ובסוף הרבה בגללה הוא ברח כמו שפן .
היא הפילה אותו. היא גרמה לו לעשות את המלחמות שלה כדי שהיא תגיע לגמר מבלי להתלכלך .
אדל תמכה במירב עוד מהכניסה הראשונה שלה .
אז דיי לשקר ועוות את המציאות
כששאל אותה האח הגדול, מי מבחינתה זכאי לקבל חסינות ולהגיע ישירות לגמר-התשובה שלה היתה. "מה זאת אומרת? ברור שמירב ..." מחר בודאות היא יוצאת ואולי תפנים כמה היתה אופורטיוניסטית והימרה על הסוס הלא נכון. ואם אכן העבודה שלי היא בריאליטי, אז זה היה האחרון אחרון ולא חביב בהחלט!!!!
שי מיקה בחורה חמודה נבונה.מה בדיוק היא עושה עם חייה? אנימימי
25/08/2018 09:57
21
תוהה איך זה שבחורות צעירות כמוה לא מבינות שצריך ללמוד,לרכוש מקצוע למשל. איזה חיים אלה לעבור מהשקה אחת לשניה? זו עבודה? מה יהיה בעוד כמה שנים? תשימו לב שבאתר מאקו כל יום-יומיים כותבים עליה משהו. בדרך כלל אודות הלבוש שלה. כמה אפשר לטחון ולתת במה על כלום?
בתחילת העונה תמי אמרה בחיוך שזאת הולכת העונה הכי רגועה ושקטה שיש בלי אלימות וצרחות
זה היה נכון עד שאביבית ואלי נכנסו לבית וביחד עם ישראל בחסות ההפקה עשו טרור בבית
מזל שהיתה את מירב הכוכבת הראשית של התכנית שהביא את הצחוקים לבית וגם ניצחה את הרוע .
מירב לא שומרת טינה
אמרה לאלי ישראל ואביבית שהכל בסדר ומדברת איתם
כל הכבוד לה למרות שלא מגיע להם את טוב ליבה .
אביבית בחיים לא היתה עושה פדיקור למירב
אבל מירב הוכיחה שיש לה לב .
לשלום,איזה לב????הרועה נשפך ממירב,שלא נדבר על הצביעותרותי
24/08/2018 22:00
41
ברור שאביבית לא הייתה עושה לה פדוקור,מי כן???זה מראה על טוב לב??סוף ,סוף היא הבינה שלא יעזור לה כלום,החליטה לרדת מהעץ,היא מרגישה ורואה את האהבה שאביבית מקבלת מבחוץמירב בחורה פשוטה עם שפה זולה ודלה מאד,אי אפשר ללמוד ממנה שום דבר,לא מכירה את המילים,תודה,בבקשה,רק תביא לי,תעשה לי,תתן לי,מעביר לי וכולי.
אדל ניסתה לשחק אסטרטגית, נכנסה ומייד התחברה למירב שחשבה שהיא חזקה. הפכה להיות הצל שלה! עם התחנפות בלתי פוסקת, "יפה שלי"...(נו,זה עניין של טעם..חחח) כשהבינה שאביבית אותה זנחה זוכה לאהדה מבית ומחוץ ניסתה ומנסה להתחברר לאביבית מחדש. הימרה על הסוס הלא נכון! הערב - אדל הביתה! ואיך אומרים? יאללה ביי....
מירב קבלה פרגונים מהמודחים יותר מכל דייר.
היא הדיירת החזקה והמעניינת בבית ולכן הגיוני שיהיו לה מתנגדים
ואדל עדיין יושבת עם מירב כל היום
היא נאמנה לחברות שלה .
היא לא צבועה כמו אביבית שמזגזגת חופשי .
אין לה יותר את אלי וישראל שהיתה מלקקת להם עם התחנפות בלתי פוסקת,
אז עכשיו היא משחקת אותה חברה של אדל ומירב
אפילו ביקשה ממירב לעשות לה פדיקור
אין גבול לחוצפה .