סימה בכר היא אמא ויש לה גם בעל , אבל .....
היא גם חצופה גדולה, ממורמרת ועלובה מאוד.
ולהבדיל אלפי הבדלות:
אופרה ווינפרי- מוכתרת שוב ושוב בתור האישה הכי חזקה בעולם. יש לה מגזין משלה, רשת טלוויזיה משלה, וכמה מיליארדים בבנק. היא דוגמה ומופת להעצמה נשית, אבל דבר אחד אין לאופרה ווינפרי: ילדים.
סימה! מי את בכלל, שתעזי לומר משפט אכזרי ונחרץ שכזה? את יכולה להעצים נשים?
עליך להסתתר בחור ממנו באת, לא סתם לשתוק, אלא לסתום!
לפני כן תתנצלי בפני כל אלה שאין להם ילדים, מבחירה או שלא.
אופרה- אישה ללא ילדים, היא דוגמה ומופת להעצמה נשית.
מיס מיאמי ריצה תכנית טלוויזיה!?!?!?!?!?
אבוי לנו - ריקה מתוכן - ראיתי אותה בטלווזיה - מנסה לדבר בעדינות - רק לא מבינה שאת פרצופה האמיתי כבר ראינו - בלשון החברה שלך - גזגזי!
אגב "העצמה נשית", מה הקטע
של כל הנשים הסתומות האלה שמוסיפות
לשם משפחה שלהן את שמות המשפחה
של כל האקסים שלהן, כאילו מדובר בעיטורי
גבורה המעידים על מעמדן החברתי הרם.
הביקורת שלי מתייחסת לקשר בין העדר ילדים ליכולת להעצים נשיםמשגיח כשרות
06/08/2018 02:35
90
הדוגמה של אופרה מוכיחה ללא ספק, שאפשר להיות דמות משמעותית בהעצמה נשית-
גם אם אין לך ילדים.
הניסיון הכושל של סימה לבטל את המסוגלות של אביבית בעניין זה- מוכח כטיעון שווא.
סימה מנסה למצוא נקודות תורפה באביבית- ולגרום לה לשתוק.
קודים חברתיים הם עניין אחר- לא רלוונטיים לעניין הקשר בין יכולת העצמה לאמהות.
אני מכירה תמונות של מריה לפני כמה שנים שראיתי בפייסבוק היא מאוד יפה בשביל מה הניתוחים המיותרים מכמה קטעים שראיתי כי לא ראיתי את העונה היא עציץ יפה ולא מעבר בקושי שמים לב
שהיא קיימת בכלל ולא ברור איך היא נשארה.
סימה מה העצמה מה רוצה??הגברים כבר מיזמן מסורסים פה אל תישתקי תמשיכי לצעוק אני לא השתוק שוב ושוב ניראה לי שבאמת חוית טראומה שגרמה לך לישתוק תספרי מה על מה ולמה...חא שלא מקשרים...אם על המשפט הזה בונה מהר מאוד ישעמם ...כדאי גם חטפל בטראומה שגרמה לך להגיד לא אשתוק לא השתוק חא השת. הקטע שבתור אחת שסבלה ועשו לה עוול. יודעת לפגוע בנשיים יופי יופי
ולגבי הפקודה שלך לאנשים לסתום את הפה ("לא סתם לשתוק, אלא לסתום!"):
אני רואה בסרטון את אופרה מתייחסת ל-Me Too. ובכן, היא צריכה לשתוק. לא סתם לשתוק, אלא לסתום. היא תמכה במועמדות של הילארי קלינטון לנשיאות, למרות שזו ניהלה מסעות הכפשה נגד הנשים שהאשימו את בעלה, ביל, במעשים מגונים ובאונס.
אני צופה בסרטון, וכמו רוב האנשים בו, גם אני מחייך. צוחק, ליתר דיוק. ליתר דיוק, מתגלגל מצחוק. לא מתוך שמחה, אלא מתוך לעג לכל הצבועים שם. חבר'ה מהוליווד, שכיום כבר ידוע לנו קמצוץ מההטרדות שהולכות שם, ש"כולם" כמובן ידעו עליהן, ושאפילו כיום מתייחסים אליהן בסלחנות יחסית לעומת ההטרדות מהצד ה"לא נכון" של המפה הפוליטית. משעשע לצפות בגבר ב-1:38, שנראה מחייך ומוחא כפיים, מנסה להיראות כאילו הוא נגוע באש החזון, אך בפועל נראה כאילו הוא עושה זאת על פי פקודה. הוא משחק דיי טוב. מגיע לו לקבל איזה אוסקרון קטן. אם לא על כושר המשחק, על כושר הליקוק.
אני מאחל להם, ולאופרה ווינפרי, שבאמת יפעלו למען זכויות נשים.
את לא קנה מידה אני כותבת בעדינות הגברת מיאמי ביץ וסליחה הדגש על ביץ 3 שעות התעוללה באביבית שאף בן אנוש יכול להכיל
לגבי אופרה העוצמה שהיא נאמה ללא קשר לשיח הטרדות מיניות שזאת סוגיה בפני עצמה לדיון באה גברת ביץ ברמה 0 ומטיחה בסגנון שפל ביותר בעצמה כאשר איכותה ורמת התרבות שלה הירודים ביותר אופרה בעלת תובנות וסגנון מתעלה לגבי ההטרדות אין ספק יש הרבה לקחים ודרכנו ארוכה בכל מקרה להוקיע מקור הרע למען חברה הגונה ואהבת לרעך גם אם הוא לא כמוך בכללי
באותו אופן לגבי גברים: זכר שאינו נשוי, ושאין לו ילדים שאותם הוא מפרנס ומגדל, איננו 100% גבר. אני נופל בקטגוריה הזו ואני לא סופר את עצמי כגבר. לכן יש דברים שמבחינתי אין לי בהם זכויות דיבור.
נשיות כוללת בתוכה גם אמהות. כמו שגברות כוללת בתוכה אבהות. ושניהם כוללים כלכלה/פרנסה.
אם אתה לא חווה משהו, לא "קנית" אותו. לא גדלת. לדבר על העצמה כשאתה קטן זה לשחק בקקי.
וכך זה בכל נושא, לא רק ב"העצמות". האם למשל נראה לך ראוי שחרדים יתערבו בהחלטות על גובה המשכורות לחיילים קרביים?
יש לי ארבע ילדים משני נישואים ולדבר על אנשים שהחליטו לא להביא ילדים או כרגע לא יכולים זה גועל נפש אני לדוגמא לא יכולה לעזוב את הילדים שלי ליומיים ניראה לכם לשלוש חודשים אז די פהטיף מוסר כל אחד יחיה כפי שהוא רוצה והכול מושלם כל אחד והבחירות שלו חלס פהישתמש בילדים כשכפץ תיתקדמווווווו
לגבי העצמה אין הבדל ביו מין האנוש נקודת פתיחה התיחסות ודרך ארץ ובמקרה הספציפי הזה נחצו הגבולות לא נראה לי לדון בנושא שאין לי בוא תובנה להביע דעה אך כאשר אדם פוגע באדם אחר גם אם אנני מבינה בנושא אעמוד בצורה תקיפה ביותר מה עוד שוב בנושא ספציפי זה בלבד
הגברת באה עם אגנדה כיכול אשה למול אישה ועשתה עפר ואפר על זה אני קובלת היכן ההעצמה
של הנשים דברי התנהגי גם אם לאדם יש דעות שונות יש צורה
מותר לחוות דעה ושאלתך חרדים אם הם משרתים בקרבי מבחינית שחוו דעה כל דבר לגופו
"לגבי אופרה העוצמה שהיא נאמה ללא קשר לשיח הטרדות מיניות"
היא כן נאמה בהקשר הטרדות מיניות. זה בא על רקע פרשת הארווי וינשטיין.
" [..] בעלת תובנות וסגנון מתעלה. לגבי ההטרדות אין ספק יש הרבה לקחים ודרכנו ארוכה בכל מקרה להוקיע מקור הרע"
את עוסקת בתרצנות. דרכנו יכולה להיות קצרה מאוד. פשוט מוקיעים את מקור הרוע, כפי שכתבת, ונגמר הסיפור. הסיבה ש"דרכנו ארוכה" היא משום שיש אנשים כמו אופרה, "בעלת התובנות והסגנון המתעלה". אנשים שמעלימים עין. שנותנים תירוצים למה לא להוקיע את הרוע. אנשים ששמים את הפוליטיקה מעל הצדק. אנשים שמאריכים את הדרך בזדון.
(אני יכול להאריך בנקודה זו. למעשה כבר עשיתי זאת, אבל גנזתי את ההודעה. היא ארוכה ואפחד לא יקרא. מה גם שהדיון הוא off-topic וליעד כבר מחקה הודעה אחרת שלי היום. היא במצב רוח קרבי נראה לי.)
הוקעת הרוע לא פרטתי דרכים מאחר ואנני מבינה באיך עושים ומה
ישנם רשויות שעסקות בזה מה שכן אני יכולה לדבר לכתוב להעלות נושא ככל שיתאפר לי הפגנות מה שאני מקווה שככל שנציף את השלילה ונרחיק את הרע בין אם זה דיבור התנהגות וסגנון בזוי נהיה חברה עד כמה שאפר טובה מנטרה הכל מתחיל בבית
מדוע אתם מבזבזים אנרגיה על העצמה הנשית שהיא כבר היסטוריה!!!
היא הדבר הכי מגעיל שהיה בעשור האחרון באח הגדול - להזכירך מיס מיאמי ... גם לחתולים ברחוב יש ילדים - ביום שכל הרוע שלך יצא על לירז ואביבית ראינו בדיוק מי את - כ ל ו ם - 0 - את לא דוגמא - נכנסת לאח הגדול כדי שכל המדינה תראה את הרוע שיש בך נקודה!
כל הכבוד!!! היא מתנהגת כאילו ללדת ילדים זה לטוס לירח!!!! כמעט לכל הנשים יש ילדים... למעט אלו שמחליטות שלא, וזו החלטה שלהן, וכאלו שהאל ישמור, שלא יכולות... כמה אפשר לפמפם על זה???? כבשה את הירח...