רועי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • רועי מירה
  • 05/08/2018 05:04
  • צפיות181
מה קרה לו? מריה אהובת ליבו נשארה והוא לא שמח. היה ממש עצוב והמום. יש למישהו הסבר או השערה?

• תגובה מהירה
  • o
  • לא ברור הענין הזה יעל
  • 05/08/2018 08:26
  • צפיות36
  • תגובה מהירה
  • בתכלס מריה מקשה עליו למרות שהוא אוהב אותה חגית
  • 05/08/2018 09:13
  • צפיות39
וגם יכל להיות שהוא היה בשוק ובמתח. רועי היה עם מריה לאורך כל הדרך, היה עבורה הכל, נתן הרבה יותר מימה שקיבל, היא גרמה לו צער ואשליה, מתוודה ברגשות ולא הולכת עם זה עד הסוף, לפחות מגי הייתה ישרה עם עצמה. הוא גם מבין שהם בסוף ורוצה להתרגל להיות בלעדיה. לדעתי בלי מריה היינו רואים רועי מקסים ושמח. אמנם גילינו בו כשרונות כמו הומור, הקשבה, תמימות, וטוב לב, גילינו בו גם עמידה במשברים שעברו עליו בגלל מריה ולא לשכח שהוא עדיין ילד, כל הכבוד לילד הזה.

• תגובה מהירה
  • סתם בכיין קובו
  • 05/08/2018 09:32
  • צפיות31
הוא בוכה מכל דבר
לדעתי זה מעיד דווקא על חוסר היכולת שלו להתמודד.. הכי קל זה לבכות ולהגיד שקשה
ובנוגע למריה.. לדעתי היה צריך להשתלט על עצמו- יש לה בן זוג זה מאד שפל לחזר 24/07 אחרי בחורה ולעשות לה שיחות שוטפות מוח כשאתה יודע שיש לה זוגיות של 7 שנים בחוץ
הסיבה היחעדה שהיא בכלל התייחסה אליו זה בגלל שהוא היה החבר היחידי שלה בבית

זה לא כמו במקרה של ישראל ומגי- כי מגי עשתה את הצעדים המשמעותיים לישראל

• תגובה מהירה
  • אשרי המאמין חגית
  • 05/08/2018 09:47
  • צפיות24
האחריות לחבר שלה, היא קודם כל עליה. איך אפשר להאשים את רועי. במיוחד שהוא כיבד ושמר גבולות, כולם שם בשביל כולם, חיים בקומונה, לזה הם באו. מרייה שיחקה משחק, או שהיא לא אמיתית עם עצמה. לא יכל להיות שהיא מתוודה שהיא התאהבה ברועי וממשיכה עם הקשר. מבחינתי או שהיא פוגעת בעצמה ולא הולכת עם האמת שלה, או שהיא שחקנית. לא מכירה את בועז אבל לדעתי הוא גם צריך לעשות חישוב מסלול מחדש, אם זה מה שהוא מחפש בבת זוג ולא לחפש תירוצים ואשמים להתנהגות שלה, נכון שקל לו יותר ככה לחשוב, אבל באמת בשבילו כדאי שיפקח את העיניים, אולי מגיע לו משהו יותר טוב, זה מה שהייתי אומרת לבן שלי אם זה מה שהייתי רואה על המסך.

• תגובה מהירה
  • רועי מירה
  • 05/08/2018 10:37
  • צפיות34
מה שהוא עושה כל החודשים האלה נקרא לחץ מנטלי(פחות פיזי). הוא שוטף לה את המוח כל לילה וחופר על הרגשות שלו. למריה מגיעה מדליה שעוד לא נכנעה לו לגמרי. הוא מתנהג כמו אחד שלא מקבל ״לא״. התנהגות ילדותית מאד. תנו לי את הממתק שלי. זה מראה גם שהוא בחור אובססיבי. שחרר אותה למען השם

• תגובה מהירה
  • זה לא פייר לכתוב "הוא מתנהג כמו אחד שלא מקבל 'לא' ", כי היא מעולם לא אמרה לו "לא".
    יונתן _
    יונתן _
    מספר הודעות: 545
    ותק: 5 שנים ו-3 חודשים
  • 05/08/2018 11:38
  • צפיות24
הערות נוספות:

- בהתחשב באיך שמריה מנפנפת את אמה בשידור, לא נראה שיש לה בעיה המונעת ממנה לזרוק את רועי -- אם היא באמת רוצה.

- היחסים ביניהם אינם סימטריים. הוא מאוהב. היא לא מאוהבת. לכן הוא החלש והיא החזקה.

נערך ע"י יונתן _ 05/08/2018 11:47
  • תגובה מהירה
  • נכון, רק שאני לא בטוחה שהיא לא מאוהבת חגית
  • 05/08/2018 12:44
  • צפיות23
אין מצב שבחורה נורמלית תבלה שעות עם מישהו שאין לה רגשות כלפיו ובהחלט מריה יודעת להגיד לא, אם לא טוב לה. היא הצהירה לא פעם שהיא נמצאת איפה שטוב לה. גם לא בטוח שהיא הייתה זוכרת את בועז אם כל הדיירים לא היו מזכירים לה כל דקה את הסטטוס שלה. מה שכן, היא יודעת להיות קרה (תכונת אופי) כשהיא רוצה, גם עם ישראל שהייתה לה כימייה איתו, היא ידעה להיות מאופקת וקרה כשהוא העדיף את מגי. זאת אומרת שהכל אצלה מחושב ובשליטה.

• תגובה מהירה
  • הוא לא גבר אמיתי קובו
  • 05/08/2018 21:42
  • צפיות27
גבר אמיתי היה תופס מרחק

זה נחש.. אני בטוח שאם אשתך הייתה בפנים והוא היה טוכל לה את הראש ככה.. היית מגיב אחרת

בן אדם ללא כבוד ובכיין כמה בכייייייי...

• תגובה מהירה
  • מירה/רועי חנה
  • 05/08/2018 12:47
  • צפיות39
רועי לא היה עצוב על מרייה שנשארה
אלא על סימה שעזבה.

• תגובה מהירה
  • o
  • שיכריז על יום תענית סימה או תשעה באב מה ימצא לנכון ישראלית
  • 05/08/2018 14:29
  • צפיות25