למרות שבאמנות מותר לו לכתוב מה שהוא רוצה כדי להעביר את הרעיון

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 14:00 כפר עזה, סעד
התראה חדשה היום 10:44 מטווח ניר עם, מפלסים
התראה חדשה אתמול 01:13 פטיש

• רועי רון
  • 02/08/2018 02:57
  • צפיות55
אז בזמן שרועי קורנבלום ישן טוב ואכל ערגליות תות וובפלות לימון בשטחי כינוס ובבסיס, היו אחרים שבאמת נכחו, באמת דיברו עם המג"ד בלחימה וסוחבים עד היום על נפשם את הדי המבצע ואירועיו", סיכם אלמוג בפוסט בו תויגו גם חיילים נוספים מהפלוגה. בעקבות בקשת משפחת קורנבלום, הפוסט הוסר מהרשת ואלמוג פרסם גם פוסט התנצלות בו כתב, בין השאר: "לאחר שיחה כואבת עם אחותו של רועי, החלטנו להוריד את הפוסט כי אין בכוונתנו לפגוע באופן אישי בדעותיו, דרכו או אמונתו של אדם... חשוב לנו להעביר שהדברים שנכתבו היו מתוך כאב ודיון מעמיק על העובדות ועל הדרך שבה הם נאמרים ולא אישית כלפי רועי".

"אצלנו, בקצינים שלחמו והיו שם - ודיברנו גם עם חיילים שלנו, חברים שלו, כביכול - זה לא קרה. זה מאוד מתסכל לשמוע מישהו שלא היה שם כותב ומדבר על זה בצורה כל כך נלהבת. אותנו זה מאוד הרגיז שבא מישהו ואומר 'אני יריתי, אני עשיתי, רצחתי'".

• תגובה מהירה
  • למרות שבאמנות מותר לו לכתוב מה שהוא רוצה כדי להעביר את הרעיון אחת העם
  • 02/08/2018 03:04
  • צפיות13
במקרה הזה זה צורם לי כי בכל התוכנית הזו לא ראיתי שהוא מתוודה שהוא לא היה שם ושזה נכתב לצורך העברת הרעיון. וזה מה שמפריע לי. הוא משחק עד הסוף
ולכן אני מאוד מבינה את החבר'ה האלה שכתבו את זה.
אי לכך ובהתאם לזאת (בין השאר) מאוד מתאים לרועי הכינוי החייל האמיץ שווייק.

• תגובה מהירה
  • אחת העם רון
  • 02/08/2018 03:22
  • צפיות13
באמנות כל אחד יכול לכתוב ולשכתב מה שבא לו
אבל זה לא מה שהוא עשה
הוא הפיץ שקרים שכביכול היה לוחם שם
ותקראי את התגובות של הלוחמים שהיו שם ותביני הכל

"הרבה חברים שלי התלהמו ואמרו שצריך לגרום להדחה (של רועי), אבל אמרתי להם 'חבר'ה תרגעו, זה שיר'... זה בסך הכל בן אדם שישב בבית וכתב שיר, זה לא משנה אם הוא היה שם או לא היה שם. מה שהפריע לנו זה השקרים שמוצגים בשיר הזה. מה שהדליק אצלנו את הנורה האדומה זה הסיפור החופשי מדי שלו על הפקודות שניתנות לרצוח וליהנות מהטבח, וביקורת, שבעינינו היא לא לגיטימית, על זה שילד בן 18 טוען פגז ושיורים בלי אבחנה. זה משהו שלא עובר אצלנו בשתיקה, זה לא אנחנו... בטח לא הפלוגה שלנו. לא ירינו בילד, לא ירינו באישה. ירינו על דברים מאוד-מאוד מסוימים... הכל מאוד-מאוד מתוכנן ומדויק, ולא כמו שהוא תיאר".

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה