סקר הדחה: מי הדייר/ת שאותו תרצו להמשיך ולראות בבית האח הגדול?

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • סקר הדחה: מי הדייר/ת שאותו תרצו להמשיך ולראות בבית האח הגדול?
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 16,762
    ותק: 10 שנים ו-5 חודשים
  • 21/07/2018 10:52
  • צפיות316

2022
  • תגובה מהירה
  • אביבית הפכה אתה אח הגדול לבית בושת בושה נערות צופות בפרחה רמי
  • 21/07/2018 15:51
  • צפיות53
אביבית הפכה אתה אח הגדול לבית בושת בושה נערות צופות בפרחה

• תגובה מהירה
  • גם אני הרגשתי בזה בלבוש ובהכול סוג של בושה . שמנסה להעביר מנתרה דפוקה שלא עובדת אבי
  • 21/07/2018 15:55
  • צפיות45
כי אפילו אביבית לא היתחתנה
וילדים עוד מעת גם את זה היא לא תצליח להביא
כי עשתה מיונים לגברים

• תגובה מהירה
  • o
  • הפרחות היו שם, גם לפני שאביבית נכנסה משגיח כשרות
  • 21/07/2018 16:53
  • צפיות32
  • תגובה מהירה
  • חוץ מאביבית שמיסתובבת בלי חזייה עם שמלה כמו גלבייה של ערבים מי עוד מיסתובבת ?? אבי
  • 21/07/2018 18:04
  • צפיות43
אף אחת כי אביבית בסירטונים שלה מעודדת את האישה ליהיות שיפחת מין
אחרת הגבר יזרוק אותך
לא פלא שהיא עד עכשיו רווקה

• תגובה מהירה
  • הסיכום שלי ללילה הנהדר הזה: (סימה וונדר וומן) שלום
  • 21/07/2018 19:22
  • צפיות27
מה נאמר שכבר לא נאמר? נאמר כבר הכול.
אני אישית לא אקח צד של מישהו מהבית כי באמת שלא התחברתי לאף אחד, אך אני כן אקח צעד
במריבות שלהם אחד עם האחר, לאדם שאני רואה שצודק.
אתמול סימה הייתה כוכבת, היא הייתה השכונתי, הצועקת, הלא מתפדחת, היא קטלה שם אחד אחד
בצורה מרהיבה. צריך להאזין ולהקשיב למילים שיצאו מהפה שלה כלפי הדיירים, זה היה אפקט הWOW.
היא ירה את המילים בצורה חדה, מדוייקת, רהוטה, נבונה ובעיקר אמיתית.
אתחיל עם אדון אליאב - הוא חטף צרור אחר צרור. הוא, אתם ואני יודעים שהוא העמיד כל שבוע כל דייר שלא בא לו
בטוב, הוא צבוע ברמות אחרות, מנגד זו גם זכותו, רק אל תהיה צדיק ותאמר שאתה חבר של כולם.
סימה לא רק הוכיחה והשתיקה אותו, הוא תוך כדי שיחה הבין את הטעות שלו, ובגלל זה סימה אמרה בסופו של יום, שאליאב
אמר לה שהיא צודקת ושהוא לא מתערב פה יותר.
ואז הגיעה מלחמת הוונדר וומן - השאיר אותי בפה פעור. אביבית חטפה שם מילים כל כך מדוייקות וכל כך חדות, היא התפוצצה
וגיז'דרה על החיים שלה שהיא פתחה את הפה שלה. אני אשאל אתכם חבריי הפורום - האם אתם הייתם מסוגלים לסבול את זה
שמישהו נובר לכם בעבר שלכם, שוכר חוקר פרטי/גוגל וואטבר תבחרו, ומאיים להוציא את זה כלפי כולם?
זה היה ההתנהגות המבישה ביותר אי פעם של האח הגדול, תת רמה כזה אף פעם לא ראיתי. רק מראה שסימה עליונה על אביבית
בכל פרמטר, אביבית כל כך פחדה ממנה שאשקרה שלחה אנשים למצוא עליה מידע, זה הזוי.
ואז כולם מתפלאים הכיצד ייתכן שסימה צרחה והתנהגה בצורה הזאת - איך לא? כל אחד אחר היה מתנהג כך. תתארו לכם, ששרוליק
היה מגיע אנונימי ולא היה מספר את הסיפור שלו, ומישהו שמגיע אחרי חודשיים גילה עליו פרטים ומתחיל להטיח בו שהוא שקרן, ושהוא
יודע את הסוד שלו - זה נורא.
סימה עשתה לה בית ספר וגמרה את אביבית טיפין טיפין שלא רק ברחה ממנה בכל פעם אלא גם התחבאה היטב מאחורי הגברים.
בכל פעם שסימה הוכיחה לה טענה, אביבית שתקה וחזרה ל"סיפורי העבר" במקום לענות, רק מראה כמה סימה ניצחה בקרב ובמלחמה.
אגב חלק טענו כאן שהאח יקח צד לאביבית ויערוך לטובתה, זכרו מה אני רושם כאן, הוא יערוך אותנטי או לטובת סימה. האח לעולם
לא יסכים שיחקרו על מישהו כדי להטיח בו האשמות, הוא לא טיפש.
ועכשיו אגיע למירב - ואוווו איזה יופי אה? תתארו לכן חברה כזאת, בין אם היא צודקת או לא, בין אם היא שכונתית, ערסית מה שתרצו,
היא קמה והגנה על סימה כמו לביאה, על החברות ביניהן, על העומק שנוצר שם, היא הטיחה בכולם איך יכול להיות שכולם התהפכו
עליה? שסימה יעלה על הדם לשמיים ככה? וכולם השתתקו כמו דג. אכלו כאפה של החיים, ואז בוםםם נפלה על שרוליק.
האמת חבל לי עליו, הוא שוב נבלע בתוך מערבולת שלא קשורה אליו והוא לקח צד לאהובתו מן העבר כמו שהיה לוקח עם מגי.
למה אתה מתערב? מה מירב וסימה עשו לך? למה לקחת צד.
לסיום, גם מירב וגם סימה סוף סוף הודו וצעקו שהם יהיו בגמר ולא אכפת להן איך, הן רוצות את זה, הן כמהות לזה. לעומת אחרים
שמשחקים אותה, הן באו להילחם על מה שנאבקו עליו במשך חודשיים עם שאר הדיירים.
הן קלטו את האסטרטגיה ואת הנשק של אביבית, הן קטלו אותה, והעמידו במקום את אלה שרוצים לקחת להן את זה.
כל כך אהבתי את זה, זה בא מהלב, אתמול הן הוציאו את הכול לקהל בין אם יאהבו לבין אם לא

• תגובה מהירה
  • o
  • צודק סהר
  • 21/07/2018 19:41
  • צפיות17
  • תגובה מהירה
  • o
  • מסכים אם הכול. רק שישראל לא יצא עם אביבית מעולם הצנרת חשפה זה היה תעלול של אדל אבי
  • 21/07/2018 20:13
  • צפיות17
  • תגובה מהירה
  • o
  • סימה ומירב לוזר וומן נראה שתבלבלת בכתיבה סימה צריכה להיות בביתה שם לשחק ישראלית
  • 21/07/2018 20:22
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • סימה מירי
  • 21/07/2018 21:25
  • צפיות12
אתה צודק. ניתוח מדויק

• תגובה מהירה
  • אביבית עושה בגלוי סימה בסתר אם זה בית בושת מדוע המשפחות משאירות שם את יקירהן ישראלית
  • 21/07/2018 20:30
  • צפיות21
האח הגדול זה לא משרד חינוך כל אחד ראשי לעשות עם עצמו מה שבא לו בתנאי שהוא לא פוגע באחר לא מעליב משפי אביבית והגברים זה ענינים הפרטי ולא ראיתי שסימה בדיוק הרבנית קוק הכל מזוייף

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה