אפשר את זה ביותר בולט

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • אפשר את זה ביותר בולט מוטי
  • 16/07/2018 21:18
  • צפיות93
היו בפרק 3 מסרים ומענין שהפרק נקרא המסר של ישראל
המסר של ישראל היה לפני המסר של תומר אז למה לשנות
את הסדר, ועוד משהו לא במסר של תומר ולא בשל רועי
האח הביא להם שמפניה,
רק עיוור לא יראה את הכיוון בתוכנית המכורה הזאת,
בגלל זה גם שההצבעות בחינם אני לא מצביע כי אין להצבעות
של הקהל משקל, אההה ועוד משהו קטן למה סימה בכתה במסר של
ישראל אולי בגלל שאביבית בכתה ואז צריך את הזמן מסך,

• תגובה מהירה
  • o
  • נכון סימה ומירב בתחרות עים אביבית על זמן מסך לסיכום ;;;
  • 16/07/2018 21:23
  • צפיות26
  • תגובה מהירה
  • יותר ממשחק מכור מזה אין לילו
  • 16/07/2018 21:25
  • צפיות30
ואדון אוגלבו ישראל לא סתם רוצה ללמוד משחק. זה מה שהוא עושה כבר חודשיים משחק!! לא מרחמת עליו כי אין על מה יד אנשים שעברו ועוברים דברים קשים. לא מאמינה לו לכלום. רק ההפקה מאמינה לו ומקדמת אותו

• תגובה מהירה
  • איך אנשים יכולים לסובב ולראות דברים שונים - חשבתם אולי כי הסיבה דנה א.
  • 16/07/2018 22:12
  • צפיות27
שהאח בחר להביא שמפניה דווקא אחרי המסר של עשראל, זה רק כדי לרכך את המעמד הקשה שהוא צריך לעבור מול כל הבית ומול כל המדינה? לתומר ורועי יש משפחות שעומדות מאחוריהם ותומכות בהם ומחזקות אותם. וישראל מקבל מסר מצולם מחברים הקרובים שלו שהרימו אותו, תמכו בו ועזרו לו להתיישר, לא מפליא שהאח הגדול הביא את השמפניה מייד אחרי המסר של ישראל, על מנת לרכך ולהקליל את המעמד עבור ישראל, שלא זוכה לראות בן משפחה. לא נחזור על הסיבות לנתק מהמשפחה, דנו בזאת מספיק! אבל הכאב החד קיים אצל ישראל במלוא עוצמתו, שנים של הישרדות הביאו אותו למצב שקשה לו להפגין רגש ובוודאי בפומבי. הוא לא רוצה שירחמו עליו ומתנהג בקשיחות. נראה לי ששמענו רק קצה חוט מעברו של ישראל. יכול להיות שחווה אלימות בבית על רקע חינוך נוקשה על מנת שיישאר בעולם החרדי עד לרגע שהחליט שדיי וברח לעולם החילוני. נראה לי שהשהייה בבית האח הגדול תביא אותו למצוא את האיזון בחיים שאחרי האח הגדול. ליבי, ליבי איתו! כואב לראות אדם תלוש מהבסיס הכי חשוב בחיים מהמשפחה שלו!!

• תגובה מהירה
  • תרשי לי לגחך הגר
  • 16/07/2018 23:38
  • צפיות19
זה שבנית לעצמך סיפור של ילד שאולי היכו אותו ושעבר חיים קשים זה רק ההזיות שלך. אולי כי את דלוקה עליו.?אולי את כמו רוב הנשים שמסתנוורות ממנו (על מה?)
ישראל בחר לעזוב את המשפחה ואת בני ברק כי לא התאים לו אורח החיים. הוא עזב מרצונו החופשי על מנת לחיות חיים שונים. גם אחיו חזר בשאלה והם בקשר טוב.
הוא מתבייש בחיים הקודמים שלו ובמשך 11 שנה לא טרח לספר לאך אחד שהיה חרדי. אז הבושה היא עליו וכל ההתמסכנות שלו מעוררת בחילה. יש עוד מאות חרדים שחזרו בשאלה וחיים את החיים החילוניים שיותר מצאימים להם
הוא לא בודד ולא מסכן הוא רק מתמסכן ויודע שיש לו כח על נשים ומסובב אתכן יפה יפה

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה