רועי לא מתעכל לי בכלל. הוא אפילו מעורר בי סלידה אמיתית. משהו בו לא אמין לי. גם כשהוא מספר סיפור אני מרגיש שהוא "מקשט" אותו בדברים כדי למצוא חן או לעניין יותר. הוא טיפוס קורבני ומתאמץ מדי. לא מחבב אותו בכלל וגם לא מצליחה לשנות את דעתי עליו. וזה אפילו לא קשור לסיפור עם מריה.
רני עוד זוכר לו איך הוא לכלך על אינה כבר ביום הראשון כדי לצאת גבר בעיני הדיירים
העמיד אותה להדחה כי פחד שתחשוף את האמת עליו.
איכס רכיכה עלוקה .
אני לא מבין איך כולם מרחמים על מריה המסכנה ומרימים לה ושופכים רק על רועי.
ולמה כולם כל כך בבאוחים שהיא ובועז הם אהבת אמת.
מריה ובועז הם אהבת נעורים. הם חברים שבע שנים ולא גרים ביחד, כשלוחצים אותה לפינה בקשר לרגשות שלה אליו היא מתחמקת. הוא המקום הנוח שלה. לעומת זאת, בכל השבע שנים האלה הוא לא הצליח לעזור לה להיפתח ולתקשר עם אנשים.
לעומת זאת רועי מטפח אותה, מרים לה, לפעמים יותר מדי, מבטל את עצמו בפניה וסובל את ההכפשות של כל הבית. ברור שגם הוא מנצל אותה לצרכים שלו כדי לקבל זמן מסך.
והיא? היא משחקת בו. זה נוח לה שהוא שם, תמיד איתה, תמיד מרים לה, מגן עליה, מתווך בינה לבין הבית. היא מסרבת לחתוך את העניין איתו, מחפשת את קרבתו, משחקת חם קר, ולא מחליטה מה היא רוצה. היא גוררת אותו בבוץ ועדיין כולם חושבים שהוא אחראי על כל הקשר.
ברור אחרי התכנית היא לא תסתכל עליו.
וסימה מעיזה להיכנס ולדחוף את האף ולהעביר ביקורת כאילו היא שופט לענייני משפחה.
היא וכל הבית מנסה להציל את "אהבת האמת" של מריה ובועז בלי להכיר את טיב הקשר בכלל. כולם בוחשים בכל זה כאילו מריה היא ילדה עם צרכים מיוחדים שאין לה יכולת להחליט על עצמה, ומלכלכים על רועי שהוא מפתה אותה, שהוא מתמרן אותה, שהוא לא מחליט, ולא מבינים מי המנוע פה.