רועי: איך זה שאת לא מרגישה כמוני את התסכול הזה?
מריה: מה אתה חושב שאני לא?
לא הרבה נאמר כי לדבר עם מריה זה בערך כמו לדבר לקיר שמסתכל עליך. מרגע לרגע מרגיש כמו משחק רע. לא סתם היא בוחרת בתנוחה שלא רואים את העיניים.
רועי גם טמבל מלחיץ אותה שואל יותר מידי ולא מקבל תשובות וממשיךדני
08/06/2018 01:40
86
אם יפגע שלא יבכה הןא אשם. מנסה בכל הכוח להפריד בינה לבין החבר ולא מצליח שחרררר יא אהבל עכשיו אני מבין למה הוא היה ילד כאפות. הוא לא משחרר כל הזמן לוחץ.אצלנו זה אמיתי אני אוהב אותך כאילו עם החבר שלה זה משחק של 7 שנים.
מסרבת או מסכימה לחיזורים - משאירה אותו בסטטוס קוו. הוא ימשיך לחזר ולהראות פקק מול האומה, החבר יבוא מדי פעם לצעוק "אבלין, אל תעזבי אותי, אבלין," ומריה תלך לישון עם חיוך ותקום עם אנרגיה כל בוקר, כפי שעשתה היום.
לא נראה שהיא מאפשרת את זה, למעשה - הלחץ שהוא מפעיל עליה בדקות אלו גורם לה להתרחק ממנו - הוא יורה לעצמו ברגל.
לא יקבל את מריה ויצא גבר תחת - לא עושים דברים כאלו.
וכן, אני יודע שהוא בסה"כ ילד מאוהב וזה חזק ממנו - אבל הוא זה שמדיח את מריה.
רועי גבר אם בחורה כמו מריה מעוניינת בך, לא חבר ולא נעלאין
08/06/2018 01:41
128
היתה קופצת עליך מזמן, ללא צורך בכל השכנועים האלה. היא מוכרת את גופה בצילומים בשביל להשיג מבוקשה. את החבר לא תמכור בשביל להשיג מבוקשה? אתה פשוט לא מבוקשה, רועי.
מריה כנראה שהיא מתחרטת על שהתחילה את המשחק עם הנודניק הזהדני
08/06/2018 01:58
69
חשבה לתפוס מחזררומנטי אבל לא נודניק לוחץ אמרה לו שחרר בוא לא נדבר על זה יותר והוא ממשיך ללחוץ היא אמרה לא עכשיו בא לי לצחוק על כל הסיטואציה הזאת החמור לא מבין הוא נמר ראשי תבות נודניק. ממדרגה. ראשונה.
לליעד,זה השיטה שמריה נוקטת מההתחלה על מנת להישאריעל
08/06/2018 07:35
63
ולא להיות מודחת.אין בה כלום היא כמו טפט בלבד.נותנת לרועי לחיות באשליות כי היא ראתה את האח והכינה הרבה שיעורי בית והבינה שצריכים להיות עם מישהו אז מגיעים רחוק ראי עכשיו לירז וסמואל בבריכה אתמול לאבי דאבי זה לפני הדחה וזה הטקטיקה
אין לה לאן לברוח או אל מי בבית הסגור
עדיף להשאר עם רועי.
בסהכ הוא בעדה
המצב בבית לא קל לכלם.
הם לא בחרו את הדיירים וכל אחד בדרכו מנסה לשמר את שפיותו
בבית.
באשר למריה אין לי ספק שבינה לבן זוגה יש הבנות ונראה לי שאלה פועלים בצוות.
אני חושב שרועי לחוץ מדבר אחד שהבטיח להביא לאת נשיקהאבי
08/06/2018 02:00
75
וזה שקוף כי הוא לא מכבד את מריה אמרה לא בלי נגיעות וכל רגע מנסה לכפות את עצמו עליה
וזה כבר לא חיזור
זה מגעיל
הוא משמיע את הדעות ולוחץ לכיוון שלו שתידפוק את כל מה שיש לה בחוץ
היא אומרת לילה טוב הולכת הוא קורא לה בואי רוצה לדבר על זה עוד פעםדני
08/06/2018 02:11
61
המטרידן לא מפסיק היא אומרת לא אולי נסכם שאתה לא שואל שאלות יותר וככה כולם יהיו מאושרים המטרידן עונה אולי נקבל תשבות ברורות יותר יאלה אותי זה כבר מעצבן כל הלחץ והמטרידנות שלו אין לו טאקט
למצלמה כשהיא מצטלמת חשופה ולכן אם היא לא הייתה מעוניינת בסיטואציה הזו שאולי משרתת אותה הייתה קוטעת אותה בצורה ברורה. חבל מאוד שזה המשחק כי רועי לא יוצא פה טוב.
זה משפט שכאילו לקוח מרומן בו היפהפיה הנאהבת מתייסרת ואומרת לאהובה שעדיף שהיה שוכח אותה. אבל למעשה היא מצפה שהוא יודיע לה שהיא טועה, שכל חייו חיפש מישהי כמותה. היא למעשה רוצה שהוא ימרוד במשפחתו, ישא אותה על סוסו הלבן וביחד הן ירכבו אל טירתו ושם ייערך טקס החתונה.
משפט ברור זה כמו למשל "אני לא מעוניינת בקשר איתך". ולהגיד אותו בלי חינחונים ובלי מבטים משונים.
יקבלו ריטינג כי ההפקה מוציאה את הפעמים שמריה אומרת תישנא אותי או לא רוצאאבי
09/06/2018 15:14
27
ומשאירה רק את הקטעים שמדברים על חיזור
ואז ההפקה קוראת לישראל שידבר עם מאריה על הקשר שלה עם רועי עוד לחץ
בקיצור כל המהלך מההתחלה מגעיל גם אם בסוף הם אולי ישמרו על קשר
ואמרה לו אתמול נישמור על קשר בחוץ אבל בכתובית המטיילת זה לא יופיע כי זה יהרוס לאח את הבאז כאילו שעוד רגע הם מיתחתנים למרות שלא קרא כלום והכול מבוים בלחצים של הדודה האח והדיירים
ובנוסף יש לה גם את בועז בחוץ
לאבי איזה זוג אולי זוג נעלים מריה משחקת איתו כדי להתקדם במשחק בלי זה היא עציץדני
08/06/2018 02:45
39
לא מדברת יושבת כמו עציץ עכשיו לפחות מראים אותה מדברים וכותבים עליה זה מה שהיא רצתה משחק מתוכנן עם החבר שלה רק הוא בא עם מסוק וגם צעק היא עלתה שלב וטימטמה את המטרידן רועי
החוסר רגש של רועי עוד יגיע לכנסת האם זה תרבות חיובית לנוער ???אבי
08/06/2018 04:53
42
לדעתי לאלץ את מריה להיות בקשר כי בילבלתם אותה ריגשית זה מגעיל
זה כבר לא אח גדול
כי האח יושן בעמידה בימקום להזהיר את רועי שהוא חוצא קו אדום והוא יסלק אותו מהבית
ההפקה נותנת לזבל במה ועוד שעות על גבי שעות בושה
שהנוער ילמד מיזה
מאשימים את רועי לא בצדק
הוא רוצה תשובה ברורה מה רע בכך
שתגיד לו לא מעוניינת
מצד אחד. היא אומרת לו תישאר צמוד אלי יש חי רגשות אליך