טהוניה הכל היום עולב וכל היום בולסת מגעילה אחת

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום

• טהוניה הכל היום עולב וכל היום בולסת מגעילה אחת ירדן
  • 26/07/2013 14:01
  • צפיות149
3 חודשים היא בולסת על חשבון האח הגדול, ובחוץ מחכה החבר המבוגר שלה שתצא ותמשיך לאכול על חשבונו ורק בוכה עולב עולב ובולסת ועלתה במשקל ילהה עופי כל הצופים נמאס להם ממך.

• תגובה מהירה
  • את יודעת ירדן בחיים לא חשבתי שרית
  • 26/07/2013 16:29
  • צפיות141
שמישהו יגעיל אותי בצורתו כל כך,והפעם זה קרה לי עם טהו,איכסה רעה דוחה ומגעילה פה-פח זבל עם סירחון,רק ניבולי פה וקללות,נורא ואיום

• תגובה מהירה
  • שרית והפורום אסתריקה
  • 26/07/2013 18:38
  • צפיות116
למה השינאה הזאת? ראית היום את המסר שלבנה קיבלה מהבית ?אין מי שלא הזיל דימעה, אפילו טהוניה .כולם העריכו מאוד את מה שטהוניה עשתה כשנכנסה לאח הגדול בכעס וויתרה למען לבנה .ובסופו של דבר המסר ללבנה מהבית היה כל כך מרגש שאף דייר לא נשאר אדיש.והם הגיעו למסקנה שאף אחד לא יודע מה מסתתר מאחורי כל אדם.מאיין לך לדעת מה עברה טהוניה ומה השפיע על התנהגותה .קל מאוד לעמוד מהצד ולקלל או להדביק כל מיני כינויים מכוערים שמזעזעים יותר מהמילים הנאמרות בבית האח בתנאים לא נעימים ומלחיצים .טהוניה עם כל פליטות הפה שלה לא ממש מתכוונת למה שהיא מוציאה מפיה ,כל זה מהעבר שלה ,מילדותה הקשה.אנחנו יכולים למתן את התנהגותנו ותגובותינו ולפרגן למי שניראה לנו הדייר המתאים ביותר מבלי לקלל ולגדף את האחר,בואו נהייה אנושיים ונשמש דוגמא לסובבים אותנו ובעיקר לילדינו

• תגובה מהירה
  • לאורחת פורחת שרית
  • 26/07/2013 19:04
  • צפיות124
תתפלאי גם אני הזלתי דימעה כי אני רגישה,הדמעות תנין של טהו פשוט לא קנו אותי ולא שינו את דעתי עליה,כי דעתי כבר נחרצה,לאור התנהגותה מתחילת התכנית,אז דמעות לא משנות את דעתי ולא מסובבות לי את הראש,אני איתנה בדעתי,אגב כולם התרגשו ורצו שלבנה תקבל את המסר,לא להתרגש ממחוות טהו,לכל דבר יש סיבה

• תגובה מהירה
  • טהוניה קבלה תדרוך מהאח לבכות המגעילה הזאת ירדן
  • 26/07/2013 19:08
  • צפיות122
אנחנו שונאים את טמטומיה הטרוריסטית שכל היום צועקת ומקללת זין ועוד ועוד קללות וכולם שם פוחדים ממנה והיא מגעילה את כולם איכסה שתחנק אמן.

• תגובה מהירה
  • לירדן לא מסכימה לכמה מילים שרית
  • 26/07/2013 19:13
  • צפיות110
שכתבת אבל בכללי איתך,היא כבר עוברת כל גבול

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה