שוכבת לידו בלילה הבחור עם תחתונים כל היום מזמוזים ונגחעות גם מתחת לשמיכה. חבר שלה בדוק זורק אותה. לא מספיק להיות חכמה ומלומדת רודם כל מסתכלים על ההתנהגות של הבן אדם
מדוע נדבקים לשטויות כאלה.
אלה אנשים צעירים שעושים מה בראש שלהם והכל בסדר.
את מי מעניין מה זה עושה עם זו בלילה.
העניין בדרך החשיבה והתנהלות החברתית וכו'
אני לא ראיתי דבר יוצא דופן בבית מבחינת סקס
גם לא מעניין אותי אם יש למגי חבר או למריה ואפילו לא אכפת לי לגבי הנשואות זו הבעיה שלהן וכמו שאמרתי לא מצאתי בעניין זה טעם לפגם אצל איש מן הדיירים.
היא סתם מנסה למתן את דעותיה כדי לא להשמע קיצוניתאין
31/05/2018 18:21
25
לה ולאחרים בפורום לא איכפת מה קורה אצלן בבית. הן באות בקטע של "תראו איזו אשה חזקה אני, אעשה מה שבא לי ולא משנה לי מי יפגע בדרך ואיזו דוגמה אהווה לצופים בבית, העיקר שאשיג מה שאני רוצה." מוסריות בשבילן ובשביל מגי היא חולשה לכן לא רק שלא איכפת להן אם הבן אדם מוסרי, הן מעדיפות שלא יהיה.
מה שאמרתי שמה שראיתי בבית לא היה צורם אצל הרווקות וכן הנשואות.
הנשואות בוגרות לקחת החלטות איך הן מתנהלות ואנחנו לא יודיעים מה קורה בביתן ולכן אני לא שופטת אותן.
זה בינן לבין בעליהן.
כן שופטת בדרך שמגי וגם מריה התנהגו לתמי כשהתקרבה לישראל.
היו צריכות להניח ל"רומן" עד שיפסק
מגי שעגבה על ישראל השפיעה על מריה ולא הניחה וזו התנהגות חברתית פסולה בעיני וזאת מגי.
דוגמא אחרת הוא ישראל שלא מעונין באף אחת מהן אלא בכמה שיותר גרופיות מאחר וזה משרת את מטרותיו.
חברתית הוא כן והבהיר את העניין מחד ומאידך הוא זאב בודד, אגוצנטרי ומהלכיו משרתים את ישראל נקודה.
לירז ניסתה עם סמואל כל עוד הוא היה מעורב עם אינה וזה חברתית לטעמי לא ראוי.
עצם גיפופים לא מפריע לי כל עוד נעשה בהסכמה ובגבול הסביר והפרטי.
בשבילך זה שטויות בשביל אלה שמכבדים את מוסד הנישואים זה לאאין
31/05/2018 02:30
52
את כנראה יותר ליברלית מאלו שחושבים אחרת וזכותך. לדעתי ולדעת אחרים בפורום להתמזמז עם בחור שבוע אחרי שהכרת אותו מול עשרות אלפי צופים בלי להעביר מסר שזה לא מקובל זה בעיתי, במיוחד כשיש בן זוג בבית. אם אלו היו חייהם הפרטיים זו היתה כביכול "בעיה שלהם" (ושל בן הזוג, הילדים אם יש, וכו') אבל זה לא.
תפתחו את העניים והאוזניים צופים ודיירי הבית
הבחורה הזאת משקרת ,עושה מניפולציות על כולם,מתחמנת מסכסכת דורכת על כולם. לא אמינה ולא נאמנה אפילו לא לבן זוגה בחוץ. זאת בחורה עם ערכים?