אביחי ומעיין

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 14:00 כפר עזה, סעד
התראה חדשה היום 10:44 מטווח ניר עם, מפלסים
התראה חדשה אתמול 01:13 פטיש

• o
  • בוקר יום שבת בבית האח הגדול - בוקר טוב
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 18,576
    ותק: 12 שנים ו-7 חודשים
  • 25/03/2017 11:51
  • צפיות136
2022
  • תגובה מהירה
  • o
  • צהריים טובים יפית
  • 25/03/2017 12:39
  • צפיות71
  • תגובה מהירה
  • צהריים טובים יעקב
  • 25/03/2017 12:46
  • צפיות76
כולם יפים כולם חמודים כולם צוחקים ,מה לא עושים בשביל הדירה בפרס הגדול

• תגובה מהירה
  • יעקב יפית
  • 25/03/2017 13:20
  • צפיות79
כולם אחלה.רק שני מתיפייפת דרסה.ריכלה.גנבה.תיפסה על חרם ונידוי.התמסכנה ומה אומר הסקר?שהיא תיקח תגמר

• תגובה מהירה
  • שני יפית
  • 25/03/2017 13:25
  • צפיות87
מצידי כל אחד אחר רק לא היא על מה ולמה?

• תגובה מהירה
  • מעיין לא אמיצה כמו דן אלון
  • 25/03/2017 13:27
  • צפיות91
כדי לומר שהיא לא שם... נתנה להביןI אתמול בשיחה עם אביחי שהאהבה שלה מונעת מריגושים.... הוא לא הבין איזה ריגושים אבל זה ברור לגמרי.... הקנאה או הבגידה לגביה זה ריגוש... גבר כמו אביחי שמתעלק עליה ולא מפסיק לנשק אותה נשיקות קולניות כמו של אבא שמפנק את הבת שלו.... לא מפסיק ללקק לה ולהביך אותה ומפליץ בלי סוף.... ״עוד פוק אחד ואני עוזבת אותך״ גבר שכזה בהחלט לא גורם לחלולה לריגושים.... אבל אין לה ברירה אלא להמשיך ולרכוב עליו עוד שבוע....
אני לא מבין איך אביחי המגעיל הזה מפליץ מול כל עם ישראל
ללא בושה!!! הוא בסך הכל מביע כלפי התומכים שלו (כי השאר לא שמים עליו...) מה הוא חושב עליהם והם הפתטים ממשיכים לתמוך בו... אני עוד יותר לא מבין את מעיין איך היא לא עולה על זה שהוא סתם נאד נפוח ואין בו שום כלום.... או שבעצם מה אני דורש מחלולה שתבין.... הרי היא רק רוצה להביא לאמא שלה דירה והיא מוכנה לבזות את עצמה כל הדרך אל הגמר.

• תגובה מהירה
  • מעיין יונית
  • 25/03/2017 14:26
  • צפיות71
מעיין נוכלת מה היא לא עושה כדי לרצות את אביחי ובכאילו שהיא אוהבת אותו,משמיצה את גו'די ולועגת לה ,כל זה נובע מקנאה ,מעיין את בורה לא תגיע לקצה אצבעות רגלה של גו'די.בחורה עם ראש על הכתפיים!!! כשגו'די נכנסה לבית האח מעיין פחדה ,ולא פחדה וקינאה מתוך אהבה ,אלא פחדה שלא יהייה לה את אביחי להישען עליו. לגמר!!חסרת ביטחון מגעילה!!! תוציאי מהפה שלך את השם גו'די! ותפסיקי להיות מרוצה מהטיפשות שלך!!! תתבגרי! יש שופט למעלה ורואה ושומע !המבין יבין!!!! אני במקום גו'די הייתי תובעת אותך שכינית אותה שרמוטה...

• תגובה מהירה
  • אביחי ומעיין יונית
  • 25/03/2017 14:56
  • צפיות52
זה ברור מאיליו ,שמעיין לא מעוניינת בקשר עם אביחי,אין צורך היה בכלל להאזין לשיחה של אתמול בכדי להבין או להסיק מסקנות ,כל הזוגיות הזו אסטרטגייה,ואם לא אביחי לצידה ,אז מזמן מעיין היתה מודחת,אין ביטחון ללא אביחי,עם כל המגרעות שיש בו ,בזכותו מעיין. הגיעה לאן שהגיעה היום!!! אביחי טיפש יכול היה להגיע גם בכוחות עצמו !!! כל זה בוודאות ,אני צופה בערוץ 26 משך כל העונה מתעוררת איתם והולכת לישון איתם .ולכן בעיני הקשר בינהם נבע מחוסר ביטחון מצידה ,ומצידו כנ"ל הכל הדדי !!! חוץ מאשר להיות זוג הם לא תרמו כלום לתוכנית ,רק בשבועיים לפני הגמר שומעים את קולם רם.לאורך כל התוכנית רכילויות ושיחות סרק בינהם ועים אורנה ודן ! לכן בגדול מי שעשה את התוכנית זה חמימו,שני וחלק מהדיירים שהודחו.!!! כמו שנאמר אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים!!! משחק מכוררר

• תגובה מהירה
  • הרב חרטא אביחי לא רוקד בשבת....
    ליבי
    ליבי
    מספר הודעות: 2,536
    ותק: 11 שנים ו-4 חודשים
  • 25/03/2017 16:12
  • צפיות70
הרב חרטא המחרטט,הכל יודע.לא רוקד בשבת אבל מתעלק וממזמז את מעיין בשבת בפני כל הצופים.לא חשוב לי מי יזכה רק לא הוא.

• תגובה מהירה
  • ליבי מה אסור להתחבק להתנשק בשבת? רננה
  • 25/03/2017 16:20
  • צפיות61
הלכה חדשה ביהדות?

• תגובה מהירה
  • אלון אצלך "הכל בגלל האהבה. רננה
  • 25/03/2017 16:15
  • צפיות53
תח ותירגע אין אהבה
יש שמחה יש ידידות
יש חברות ..
ודע לך שאביחי הוא קרן אור באח הגדול.
וקרן אור בודדה
יכולה להכניס

• תגובה מהירה
  • אלון קרן אור בודדה יכולה להניס את רננה
  • 25/03/2017 16:17
  • צפיות36
הצללים וגם אותך.
אביחי קרן אור בבית האח.
111111111111111111111

• תגובה מהירה
  • מעיין מרגישה את הסוף והקשר כמובן מתערער שירה
  • 25/03/2017 17:06
  • צפיות47
זה היה מאוד ברור לא? אבל לא חושבת שהיא אסטרטגית. בג'ונגל שהיה הקשר הגן עליה ואביחי, כמו אורנה כנראה הרגיש יותר מזה וזו הטרגדיה בעצם.

• תגובה מהירה
  • מי שראה את אביחי אחרי היציאה מהחדר הלבן מייד
    Joren
    Joren
    מספר הודעות: 428
    ותק: 8 שנים ו-10 חודשים
  • 25/03/2017 17:44
  • צפיות47
ראה שאביחי הבין מה יקרה למעיין ואורנה ביום ראשון.
אביחי נכנס ללחץ והתחיל לחשוב איך תיפול ההכרעה ביום ראשון , וקלט שאולי יאבד את מעיין אם היא תצא יום ראשון ,
כי בגללו היא לא יצאה מהחדר הלבן לארוחה.
כשתראו מה קורה ביום ראשון ואת התוצאה, רק אז תבינו איך אביחי היה אסטראטג מלוכלך כל העונה וגם על מעיין.
אורנה תמות אם לא תהיה בגמר, כי גם על זה דן לא סבל אותה. אורנה לא תראה בעיניים לקראת הסוף. רק הדירה והאגו עובד אצלה. אני חושבת שאורנה סובלת מזה שהגרוש שלה המשיך בחיים והצליח, היא מרגישה לוזרית ולכן רוצה להוכיח.
חמימו הכי אסטראטג שם.

• תגובה מהירה
  • סקרים יעקב
  • צפיות117
מה שאומרים הסקרים בדברים הרבה יותר חשובים בעולם שווים כקליפת השום ויש הרבה דוגמאות בעולם ובארץ.

• תגובה מהירה
  • שני יונית
  • 25/03/2017 14:10
  • צפיות83
שני עשתה את העונה!!! ומגיע לה את הנצחון!!! אחלה בחורה! שתצליח בכל מעשה ידה מעריצההההה ,

• תגובה מהירה
  • יונית יפית
  • 25/03/2017 14:15
  • צפיות71
ברור עשתה תעונה עם הבכי ההצמצות והרוע והצחוק של שלוותה זה מודל להערצה ולחיכוי?,

• תגובה מהירה
  • שני יונית
  • 25/03/2017 14:32
  • צפיות56
שני היתה הכי אמיתית מכולם !!! עובדה שמה שהיתה אומרת בחדר האח ,היתה אומרת בפני הדיירים !!! וזו היא !!!

• תגובה מהירה
  • o
  • התנתק האינטרנט באזור היה משהו מענין.??
    מור מור
    מור מור
    שם: מור
    מספר הודעות: 9,694
    ותק: 12 שנים ו-5 חודשים
  • צפיות55
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן