אורנה מתקוממת על זה שהיא כנראה תהיה מועמדת

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • אורנה מתקוממת על זה שהיא כנראה תהיה מועמדת דנה א.
  • 19/03/2017 07:47
  • צפיות185
להדחה גם הפעם - נמאס לה.... נראה לי בכלל שהאוויר יצא לאורנה, מאז המהלך של דן. פשוט קילקל לה את התוכניות...מצחיקה, זהו הפורמט, והכל נזיל... מדברת כאילו היא היחידה שאולי תועמד להדחה... בטוחה שלה לא מגיע ולמה היא צריכה את הסבל הזה... - ואת זה היא אמרה - - ״אני כוכבת.״ יש בי את הכוכבות״.... ולמי ששמע אתמול את השיחה על הספסל על תוכניות ריאליט, אורנה אומרת ״אני ראיתי את החוזה של הישרדות״. גם ״בדייט בחשכה״ היתה. לא יאומן, היא רצה מריאליטי לריאליטי פשוט מגוחך... אז מה היא מתלוננת על ה״סבל״ שעוברת. כמו שאומרים ״מי שמפחד מהחום, שלא יכנס למטבח״...

• תגובה מהירה
  • צודקת וכל מילה בסלע יפעת
  • 19/03/2017 08:15
  • צפיות71
שכחתם שכבר הודחה לפני חודש וחצי ועפה על עצמה שטענה שניראת צעירה לגילה חחחחחח כפרה שתהיה על כל הצעירות היפות הצנועות( ואינן שומרות נגיעה) לא נרקסיסטיות כמוה ולמרות כל המראות בבית האח אינה רואה את הדבשת , נכון זה שהיא גרושה ברור שמגיע לה לקבל ולאהוב אך בחייאת מיצאי בחור בגילך עם סטטוס דומה ונטולת גאווה ומי את בכלל? ריכלת רמסת כבוד נשים צעירות בעשור ממך ו"גנבת" את דן משני גם אם לא רצה אותה איך יכולת לרכב עליו כאשר היא מיתייסרת ולך בלי חמלה טירפדת והוספת שמן למדורה וראי הכל חזל לך כבומרנג וגרוע יותר כי חשפת את אופייך ומיניעייך לכל גבר מי את ובטוחה שתישארי גלמודה כל חייך ואולי ברמז דקיק אציין את הפסוק שברור לך כשמש ובשעת אמת לא אימצת אותו "אבות אמהות אכלו בוסר שיני בניהם תכהינה" הפנימי גם אם זה מאוחר.........

• תגובה מהירה
  • o
  • יפעת ודנה הצדק לגמרי איתכם.אין מה להוסיף יעל
  • 19/03/2017 08:52
  • צפיות42
  • תגובה מהירה
  • ארנה
    nili_lach
    nili_lach
    מספר הודעות: 54
    ותק: 6 שנים ו-7 חודשים
  • 19/03/2017 10:35
  • צפיות44
יושבת אישה בת 30+ ומספרת כמה שהיא יפה חחחח...היא לא רוע את עצמה ב ראי?

• תגובה מהירה
  • דנה שוב את לא ברורה -כולם אמורים להיות מועמדים יוסי
  • 19/03/2017 10:39
  • צפיות48
השלשה שיעופו ראשונים אמורים להיות עומר דן ואורנה .ולכן דן נפרד מאורנה על מנת שיהיה לו זמן לפתוח חזית מול כולם וכמובן שהתחיל עם שרון ואביחי.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה