העניין הוא שאין שום קשר בין דיעותי לעיוורון או לכל נכות כזו או אחרת, צר לי לשמוע שגם לך לא בדיוק אין צרות, כמו שנאמר, זה מה יש :-(
אני מאוד משתדל להתייחס לגופו של עניין ובמקרה זה משחק האח הגדול,
נכון אולי מגיעה לאביחי דירה מהמדינה, נכון שיותר קשה לו להשתכר מאחרים אם בכלל וגם נכון שהקצבה לא בדיוק משהו בלשון המעטה, אצל רוב האנשים אפשר למצוא חוסר כלשהו נפשי, כספי פיזי וכו', גם לא כל מי שיש לו, באמת יש לו מה שהיה רוצה.
אבל מה לעשות אני לא ממש מחבב את אביחי בגלל השפה שלו, בגלל השוויצריות שלו, בגלל הגסות שבו, ההתנהגות לאמו שאפילו הביכה אותי, מה שעומד בניגוד גמור להצהרתו כאדם דתי, דתי אמיתי לא מתנהג כך, גם מי שאינו דתי אינו נוהג כך.
וזה רק חלק ממה שאני רואה באביחי, אני מסתכל על אביחי ולא על אביחי העיוור, בדיוק כמו שאני רוצה שיתייחסו אלי ולא על צרותי, אני מניח שלמרות הקשיים גם את היית רוצה בכך.
לצערנו יש כאלו שהחיים קשים בעבורם וש כאלו שהחיים קלים מידי בעבורם, כסף גם הוא אינו מזור לכל.
צדק בעולמנו? מזמן הפסקתי לחפש, העיקר להיות אופטימי וליהנות ממה שיש ולא ממה שאין, חצי הכוס המלאה, זה המוטו.
ובאמת שאין לי כל דבר נגדך באופן אישי.
ובעניין הפורום , אין כאן עניין להפנות טענות לאף אחד מהמשתתפים בפורום זה באופן אישי (בניגוד לחלק מהפורומים האחרים), כל אחד יכול להביע את דעתו ומחשבתו באופן חופשי ובשפה מכובדת עד כמה שניתן וזאת מבלי לקבל גשם של קללות, גידופים וקיטונות, אחד חושב כך ושני אחרת, כך צריך להיות.
והשורה האחרונה, העיקר למצות את מה שיש ושכולנו נהיה בריאים .
לא אוהד של זה או אחר (שקר שקוף),
יש כאלו שקצת פחות ויש אחת מ_תוקה שיותר,
העיקר שתיבחר הטובה ביותר.