אני בשוק לא מאמינה ששיקרה לקהל בפנים מהר מהר הביתה אורנהצופה
13/03/2017 03:03
300
גועל נפש של בחורה עלק לא מצולמת עם גברים שקרנית נחשית מה עוד תשקרי כדי להתחסד אורנה "הדתיה" אולי תבכי קצת שמעלילים עלייך דברים יש הוכחות יא שקרנית אני בשוק!!!!! יותר גרועה מחילונית לפחות אל תתבישי ממה שאת עושה ואל תרדי על דן התמים המסכן שנפל ברשת של המכשפה הרעה והמסוכנת שתעשה הכל ותדרוך על כל מי שיעמוד בדרכה לגמר דן תברח כל עוד נפשך בך!!!!!!
לא מספיק זקנה גרושה+2 "דתיה" עוד עושה פוזות על דןצופה
13/03/2017 03:16
203
המסכן יאללה עופי לו מהפנים ממש ממש לא מתאימה לו.
לא סתם המשפחה והחברים של דן לא סובלים אותה בטח מכירים את הסחורה הפגומה שדן נתקל בה. בחוץ יהיה לזה סוף בטוחחחחח.
שככה יראו עוד נשים בארץ.היא מאוד אלגנטית ויפהנתנאל
13/03/2017 05:42
176
אני לא משתגע על אורנה חושב שויתרה הרבה אבל מפה ועד לכתוב שהיא זקנה מכוערת זו בדיחה עצובה עצובה אורנה ניראת ניפלא ויש ים נשים בשנות השלושים המאוחרות שלהן שהן יפייפיות גלית גוטמן לדוגמא גרושה עם ילדים בת 44 ומי שחי איתה הוא מולטי מיליונר שיכל ללכת על בחורות צעירות ללא ילדים והינה תראה את אילנית לוי היא יפייפיה ונשית וגרושה ועם ילדים ומעל גיל 35 גם היא זקנה בלה או אולי סחורה פגומה????סתם שינאת אדם ורוע מה שניכתב
צופה .קצת מביך עבורך לכתוב שטויות כאלה על נשים גם אם הם מעל 35 מגיע להם זוגיות והם לא פגומות אחרי שילדו ילדים ההפך הם פשוט מדהימות והוחכתי לך דוגמאות מעטות אז בייב לפתוח עיינים ולהתחיל ולהעריך את המין הנשי והחזק באשר הוא
שרון גל לא צריך להיות בתכנית ראליטי הוא צריך לצאת ולעזור למשפחת אזריה מקומו בחוץ!!
וכמו שאורנה אמרה לא מגיע לדיירים חדשים שבאו באמצע העונה להיות בגמר ובזה אני מצדיקה אותה הצביעו רק לאורנה חברת אממת של אביחי!!
ואני לא מתומכיה אבל יש כאן צביעות ומוסר כפול שני בת 26 ועומר 36 זה כן בסדר.
מה יש להיות בשוק יש עוד מלא תמונות כאלו אורנה היא חיית מסיבות זולה.
רגילה לעבור מגבר לגבר מספיק לשמוע מה שהיא מספרת על עצמה בשביל להבין באיזו פאקצה
מדובר ממש לא דתייה אלא מתנהגת כמו מלא חוזרות בשאלה.
דתיה ביום וXXXXXXXXX בלילה
מקובל שהגבר מבוגר מהאישה ואישה שיוצאת עם צעיר ממנהצופה
13/03/2017 10:47
76
ב-8-9 שנים צעיר ממנה נקרא ג'יגולו.
לא פוסלת שאשה גרושה צריכה לצאת עם גברים פשוט השקרים שלה והסטטוס שנכנסה איתו כאשה "דתיה" לאח הגדול הציפייה ממנה היתה אחרת מהנהגותה. היא משדרת אשה חילונית שמבלה בלילות כמו בחורה בת 20 גם מתגאה בזה ומתלהבת וכשנוח לה היא נהפכת ל"דתיה" ושומרת נגיעה ואין לה תמונות עם גברים (עלאק ראינו) אז די כבר עם השקרים וההיתחסדות.
מצטערת הריאלטי לא עושה טוב לאורנה כי היא מביאה על עצמה את כל הצרות את כל מה שהיא לא רוצה להראות אבל אין מה לעשות זו היא אורנה!!! גועל נפש!!!!!
ואחריה הם הבינו שהם באותו ראש, הם אולי היחידים בבית שלא היו להם חילוקי דעות או ויכוח אם אני זוכרת נכון. זה מהצפון והשני מהדרום לא היה סיכוי בחיים שהשניים האלה יפגשו. אביחי זמן קצר אחרי תחילת העונה כבר אמר שחיים הוא הזוכה, הוא לא שינה את דעתו למרות הזמן שחלף.
ליעד, אביחי אמיתי וכנה,אומר ומדבר את תחושותיו.רננה
13/03/2017 12:41
66
מחבבים את חיים.
אבל אביחי בלי הרבה סצינות, אם היה יודע את גודל החוזק שלו בחוץ
היה שמח יותר.
אביחי בשביל עשרות אלפים, הוא הזוכה. והלואי! כי אף אחד לא יודע את
מהלכיו של הקב"ה.
אנו השליחים. נקווה שאנו שליחים אמיתיים, עם אור ואהבה.
וכאשר וכך יהיה, ואביחי יזכה.
ניפצח בשיר.
"אשרינו מה טוב חלקנו, ומה נעים גורלנו."
אוהבת ליעד.
ראיתי שחמימו נשכב במיטה עם אביחי בצד של מעיין ואז העבירו את המצלמה לחצר. מעניין אם היא עברה למיטה שלהם! כי לפני כן היא נכנסה לאח לשאול אותו משהו... הניחושים שלי הם מי חשבת שמתאים לי בתור הבן זוג בבית או על הריב בין אורנה לדן וההתערבות שלה או על איך הזוגיות שלה ושל אביחי נתפסים ומה עם המשפחות שלהם? מה אתם אומרים?
אורנה מצד אחד שיקרה שאמרה אין לה תמונות עם גבריםאלון
13/03/2017 07:01
168
אבל מצד שני היה לה רגע של כנות שהיא אמרה לדן האפס שהיא חושבת שלשני מגיע יותר להיות בגמר מאשר לעומר כי היא וותיקה ועשתה יותר ממנו. דן הפחדן אמר לה שלעומר מגיע יותר (ללא שום הסבר רציני ) למעט שהוא פשוט מקנא בשני . הוא צריך להגיד לתודה שני שהוא עדיין במשחק כי בלעדיה הוא לא היה מקבל זמן מסך ואם היא היתה מעמידה אותו להדחה הוא היה עף הביתה.
חמישיית הגמר: שני אביחי שרון חמימו ומעיין .
האמת לא סובל את אורנה אבל אם להיות אמיתי "כיום" אין לי בעיה אם אורנה תהיה בגמר במקום כל אחד אחר למעט שני כי אפשר להגיד עליה הרבה דברים
אבל היא ספגה השפלות יותר מכל אחד אחר ( למעט שני) היא תמיד עומדת להדחה והיא גם זו שכל היום מבשלת מסדרת מנקה ואחראית בן היתר על התקציב אורנה עברה תהליך ענק מאחת שהיתה נראית שהיא הולכת הביתה כבר בשבוע השני שכולם עשו עליה עליהום ונידו אותה ( כמה אירוני שדווקא שני תמכה בה ) לאחת שביססה את המעמד שלה בבית מדמות לא רצויה לדמות חזקה.
לשני ולאורנה מגיע להיות בגמר כי הן באמת עברו הרבה יותר מדיי דברים העונה מכל אחד אחר לטוב ולרע.