זיגי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • זיגי רועי
  • 08/03/2017 15:55
  • צפיות182
ליעד מה המשימה השבוע?

• תגובה מהירה
  • נראה לי שזיגי מנסה לסכסך בין אביחי ומעיין! אלינור
  • 08/03/2017 18:07
  • צפיות72
אבל הוא לא מצליח!
יש לי תחושה שיביאו את החברות של מעיין לבית האח נראה מה היא תעשה! מעניין מה יביאו לאביחי מה אתם אומרים? משהו שקשור לעיוורון שלו?

• תגובה מהירה
  • אביחי ומעיין זוג מהסרטים שלום
  • 08/03/2017 18:20
  • צפיות80
לא זוג ולא נעליים, מעיין לא יכולה לסבול אותו ואביחי לא יכול לסבול אותה, "ההתקרבות" התחילה רק כשג'ודי נכנסה לבית, זה אומר הרבה על ה"זוגיות" שלהם.. כשמעיין עושה סצנות קנאה כדאי שתסתכלו טוב טוב על המבט של אביחי, הוא מקבל חלחלה מזה, הוא מתבייש בה, זה פשוט מאוחר מדי כדי לפרק את החבילה מבחינת הצופים אבל איך שייצאו מהבית, הוא לא יהיה איתה דקה כמו שהיא לא תהיה איתו דקה, הכל אצלה מונע מאובססיביות שמישהי נכנסה לקחת לה אותו, זה ככ מביך.. הם ייפרדו יום אחרי שייצאו וכל מי שחשב שהם זוג המאה ומוציא טונות כספים על סמסים בשבילם הולך להרגיש ממש מרומה.. שיהיה לכם בהצלחה..

• תגובה מהירה
  • עכשיו אביחי אמר שזיגי הזכיר את דנית ואליאב. אלינור
  • 08/03/2017 18:28
  • צפיות67
אביחי ומעיין אני בטוחה בזה לא יהיו זוג מחוץ לאח הגדול!!
עכשיו זיגי עקץ את מעיין והזכיר את הדיירים מעונות קודמות את דנית ואליאב החברים שלה שכנראה אמרו לה איך להתנהג כדי להגיע לגמר!
אביחי שמע ונראה לי שהבין אבל מעיין לא נתנה לו את האפשרות להאמין לזה וסתרה אותו בכך שאמרה שהוא הזכיר עוד דיירים! עכשיו אני מאמינה שהיא רוכבת עליו עד הגמר!!

• תגובה מהירה
  • חבל על אביחי הוא צריך להיות זוכה העונה ומעיין מפריעה לו! אלינור
  • 08/03/2017 18:30
  • צפיות68
הוא צריך לזרוק אותה ולהיות עם ג'ודי זה יהיה יותר אמין! הצביעו רק לאביחי!!!

• תגובה מהירה
  • פניה להפקת האח הגדול בעניין שרון גל שלום
  • 08/03/2017 18:33
  • צפיות99
האיש טוען שהוא ציוני אך יחד עם זאת הוא גזען גאה,להזכיר לציבור כאשר הוגדרה באום הציונות כגזענות קמה צעקה גדולה בארץ כיצד אפשר להשוות את הציונות לגזענות,ואז הופיע שרון גל וטען שהוא ציוני אך יחד עם זאת הוא גם גזען גאה,איך מתיישב הדבר ככזה.(ואז נשלח גם מסוק לבסס האמירה) או שהאיש אינו מודע להכרזותיו או שהינו דמגוג . השתלחותו בצעירה ממנו שני היא מעבר להגיון כינויו אותה כסוציומטית ומגעילה עוכרת ישראל אינם אלה נאצות שמעידות על רמתו,ועל אף שהכריזה שהצביעה בבחירות למערך,בעוד שדן הכריז שהצביע למרץ עדיין הוא תוקף אותה,האם אלו האנשים שאנו צריכים לשמוע את משנתם,האם אופיו של האיש אינו מעיד על היותו חסר שיקול דעת. לפיכך מן הראוי שההפקה ובראשה יורם ז'ק יבקש ששרון יסביר לנו את המושגים לפיהם הוא חי ,האם הציוני הוא גם גזען גאה?

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה