שהיא דומה לדיוויד בלאט
"אתה אמרת עליי שאני דומה לדיוויד בלאט?"
אביחי: כן, אבל זה היה בשבוע הראשון"
מעיין: "אה..." ומחבקת אותו..
אני פשוט לא מאמין שאנשים קונים את הסיפור הזה ביניהם.
בכל העונות לא היה שקר גדול מהרומן המזויף הזה, כאילו הביאו שחקנים אמיתיים שפשוט מהתלים בצופים וגורמים להם להאמין באהבה בלתי אפשרית בין היפה (האמת, היא ממש לא יפה בעיני) לעיוור שרלטן שכל היום מתקרבן ומתמסכן .
, הם חיים על תקציב מינימום. זה שהריב ירד לרמות נמוכות שוב בינה לבין דן ואורנה כבר לא מפתיע אף אחד.
מה גם שאנדל הוכיח שאם מישהו מתעקש והולך עם מה שהוא רוצה בתקציב כולם בסוף יתקפלו ויסכימו, היא פשוט הייתה צריכה לומר את דעתה כשהם עשו את התקציב.
אהבתי שעדן ניגשה אליה וחיזקה אותה כי היא באמת לא לבד שם וחבל לצייר מצב שהוא לא, עדן ואנדל יכולים לא להסכים עם שני, אבל בסוף הם חברים שלה יותר מאשר של השאר וברור לי שהם מעדיפים אותה ואת עומר על פני קבוצת ה-6.
שני בוויכוח עם אביחי ושרון הזכירה לי למה אהבתי אותה בהתחלה, איזה לשון חדה יש לה.
לא מפתיע אותי, אבל מביך לראות בנאדם שהיה חבר כנסת מתנהג בצורה ששרון מתנהג, זה על גבול הבדיחה. כשהוא נכנס ציפיתי למשהו אחר לגמרי ומה שאני רואה זה אדם חלש וחסר ביטחון שיעשה הכל כדי להישאר במשחק.
הלקקנות שלו לקבוצה הזחוחה עוברת כל גבול, ההיצמדות וההימרחות על חמימו מגעילה אותי ומביכה בשבילו, לוקח את חמימו שלא מבין דבר ופותח במונולוגים ומשתמש בו כבמה להעביר את דבריו לצופים, ניצול ציני ומבחיל, האיש יודע מה זה טלוויזיה וידע גם איך להיכנס לוויכוח אתמול ראו שהוא ממש חיפש את זה.
אחחחח...... איך בא לי שאורנה שרון דן או אביחי יעופו שבוע הבא