מהרגע שטהוניה השויצה שרק היא במטבח... חחחח

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 08:04 טבריה, מבואות החרמון, הגליל העליון
התראה חדשה היום 08:01 תל חי, מטולה, קריית שמונה, הגליל העליון, מבואות החרמון, מרום הגליל
התראה חדשה היום 07:46 מעלה אדומים, מגילות, גוש עציון, מטה בנימין
התראה חדשה היום 07:44 נוספת מרכז

• מהרגע שטהוניה השויצה שרק היא במטבח... חחחח יסמין
  • 11/07/2013 12:47
  • צפיות167
כולם במטבח חוץ ממנה. החזירו א הכלבה למקום הראוי לה. אור מבשלת נפלא. דורין מבשלת נפלא. ירדן מבשלת נפלא. מי צריך את האוכל של הכלבה השחורה בכלל. איה מחמאות נותנים חלאור וירדן על הבישולים. יאלללה גם לבשל את לא יודעת לכי תנקי את הבית שימוש של האח הגדול אולי תצליחי. כמות התיעוב שאני חשה אלייך גובל בתדהמה אישית שלי. מעולם לא תיעבתי בן אדם כמו שאותך. את ממורמרת. מתוסכלת. מתוסבכת. רכלנית. זוממת הדחות . כלבה. רעה. מכוערת גם בנפש. וכשתרגישי בודדה קצת... תשבי ותבכי כמה את מסכנה והאח הגדול ישים לך מוסיק רקע שיתאים לך. העניין שאפילו אסמס אחד לא קיבלת מעולם. זה האח שיקר שכאילו קיבלת. מעולם לא שנאתי אדם. אותך אני מתעבת והלוואי ויגרשו אותך בבעיטה חזרה לסודן. אנחנו לא צריכים זונות שחורות בארץ.

• תגובה מהירה
  • כשריכלה עכשיו טהוניה ספרה שיר
  • 11/07/2013 13:52
  • צפיות135
לירדן שיום לפני אחת ההדחות צעקו לה טהוניה הביתה הלוואי שזה יעשה כבר!!!

• תגובה מהירה
  • o
  • את לא תדעי מאיפה זה בא עו עשר דקות באים לקחת אותך pppp
  • 11/07/2013 14:57
  • צפיות143
  • תגובה מהירה
  • גילי בחוץ בגלל ההפקה הבזויה ולא בגלל הקהל ירדן
  • 11/07/2013 15:27
  • צפיות131
וההבדל שגילי אהוב בחוץ, וטהוניה הבבון שחור מהגעילה שההפקה מריצה אותה אז תנוחו שחורים כמו טהוניה מגעילים. וחחחח לעצמכם בזוים כמו ההפקה. וגילי כל הקהל אוהב אותו, והבבון השחור שתצא בחוץ תעוף מהארץ מהבושה שכולם מקללים אותה בכל האתרים אז חחחחחחחחחחחחחח לבבון השחור חחחח

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה