יהייה מעניין! האם היסודות של שני הזוגות בבית יזדעזעו?רחלי
14/02/2017 23:11
519
יש מצב
אביחי היה בשוק כשראה מי נכנסה
מעיין פניה הלבינו
אורנהל'ה מעניין כיצד תגיב כשאנטסיה תחבור לדן.ואגב אני מקווה שתצליח ללמד את חיים לדבר מהגרון..
שרון בא בשביל שם ואני מקווה שיהיו שיחות מעניינות.
עומר קצת מבוגר אולי לשני אבל לפחות תקבל תשומת לב
עדן אף אחד לא הגיע בשבילה..כנל אנדל שחיכה לבואם של החדשים
ילה אקשן
אולם מיום ליום אני נוכחת לדעת שהבחורה מניפולטיבית ואובססיבית, ובהרבה מקרים שמתי לי שהיא שקרנית, היא היתה עם דן שעה וחצי ומאז לא מרפה. דיי מספיק עם זה שאורנה גנבה לך אותו, הוא מלכתחילה לא היה שלך! אפילו מעיין אמרה לה "איך הצלחת לפתח מערכת יחסים אחרי שבוע"?
שחקנית למצלמות אפילו מדברי אמא שלה נאמר שהא היתה פשוט נשענה על דן שבועיים ולא יודעת להרפות והיא תלמד אך היא רצתה את המשחק הזה בוכה אצל האח שירחמו עליה אמנם בחורה חכמה אבל בעיני בחורה שלא משרתת בצבא אסור לה לנצח נקודה בנוסףהיא לא חסר לה כלום היא תל אביבית תכונה לפי הלבוש שלה מותגים ברור שהוריה לא הזניחו אותה והכל שקרי וזה שעשו עליה חרם שקרי מאוד לא חסר להם אוכל והכל מצוץ מהאצבע וחוץ מזה
ברור כשמש שיש לה עזרה ויש לה יחצן שההורים משלמים שהיא תיהיה ראשונה
וחוץ מזה פוקר הוא משחק מאוד מאוד פופולרי, אנשים נפגשים מדי שבוע לשחק (סטודנטים, מרצים, טייסים וכו') יש אפילו אליפות עולם בפוקר והשנה אליפות ישראל. חוץ מזה מי בדיוק יעסיק בחור עיוור? אז זה ממש לא עניינכם למה הוא צריך את הכסף! ולשני יש אבא עשיר שיכול לקנות לה דירה, אז זה פוסל אותה? בקיצור תהיו עניינים.
עם חבורת אנשים.
זה משחק באינטרנט עם כל העןלם, יש גם משחקי ברי'ג.
יש תורנירים ואליפויות, ויש זכיות.
אביחי ירוויח דירה, שתהיה לו חלקת אלוהים משלו , כאשר יתבגר במצבו שהולך ומחמיר.
ולא יהיה נטל על משפחתו.
אז בבקשה. נא להתייחס בהתאם.
זה לא יעזור. הם מונעים מרוע ומירשעות. מפריע להם שאביחי פופולארי ושיש לו סיכוי טוב לזכות אז בדרך של הכפשות וקללות הם חושבים שישיגו את המטרה. מחריד לדעת שיש אנשים כאלה עלי אדמות. חבל שאי אפשר להסתכל להם בעיניים ולשאול האם אף אחד מהם לא שיחק או משחק פוקר, לא שולח לוטו/טוטו/ווינר וכד׳, גם אלה הימורים, לא?! אז יאללה - שיתקדמו👈
אני כבר מחכה לראות ויכוחים ,התנצחויות, בין שם לשרון,שרון הוא תותח ומאוד דעתן
אני מצפה גם מג'ודי שהיא פלפלית לעימות חזיתי לחיוב בינה לבים אביחי
אני מאוד מחכה לראות חיזורים של אנטסיה מול דן ואת התגובות של אורנה
הכניסו קבוצה מגובשת שכל אחד יודע מה לעשות אז נחכה ונראה
לגבי כותרת ושירשור..בכל הפורומים תמיד נושא מתפזר בלי כוונה
מור, דן הביע עמדתו בעניין השרות הצבאי ושלמותה של ארץ ישראלחני
16/02/2017 17:10
101
הוא היה קרבי בצבא ואף גאה בכך (בדיוק ההיפך משם שרואה בחיילי צה״ל רוצחים). דן פטריוט אמיתי ואוהב את המדינה שלנו, גאה בה ושר לרוב שירים ארץ-ישראלים, שחלקם מאוד מאוד ישנים. לפי זה גם ניכר שגדל בבית כזה. מלח הארץ! ולכן לא נראה שיתמוך בשם שהוא האנטיתזה של דן!
הוא יודע כל מה שאומרים עליו וזה לא לזכותו.
ההגיון אומר שהוא בחר להכנס לאח הגדול
משתי סיבות
הסיבה החשובה: : לכסות את הגרעונות הכספיים שלו
ויש לשער שפיתו אותו במשכורת גבוהה יותר מזו שאחרים מקבלים.
והסיבה היותר חשובה
להוכיח שהוא לא מתנהג כמו שמספרים עליו .
הכל מובא במגאזין של מאקו.