מי שפרסם כתב שזה נאמר על אחד הדיירים מהבית השני אבל גילי אמר את אותו משפט לפני שהוא הודח (סולק) "יא לסבית יא מכוערת יא מסריחה" מענין מה ההפקה יעשו לפי דעתי כלום אולי ענת נפגעה בשם הקהילה לא ניראה כך מי שהוא אסטרטג צבוע לא נפגע בקלות
היא לא יכולה לשנות את זה שתפנים ותשלים עם עובדה זו. ה״רגשי ״ בכל פעם שמישהו אומר איזו מילה בנושא צבע או גוון עור מיותר לחלוטין, ומעיד על ילדותיות וחוסר השלמה . כך אלוהים ברא ואלו הגנים וזהו זה!
כאילו מה העניין פה ? לפעמים זה נראה כאילו הנתח העיקרי הפעם עוסק רק בזה ובקהילה הגאה, לרוב האנשים אין בעייה עם זה, איש הישר בעיניו יעשה ויאכל את מה שבישל. מאוד שונה העונה הזו פחות דגש על האינטגרציה והיחסים ויותר הדגשה על התפל והלא מעניין
יש לה אובר ביטחון עצמי המתבטא אמנם בהתנהגות זולה ופשוטה, אבל לא נחבאת אל הכלים, אם היית כזאת, אולי היה לה איזה סיכוי שהפורמוים ידברו בעדה ואולי גם היינו לא כואבים ונרגעים גם אפם היית מגיע לחמישיה, אבל היא רולה אמתית עם אובר ביטחון והגוון עור, זה רק תירוץ להשתמש בו כשרק צריך והיא לא טיפשה עד כדי כך לא לקחת את זה כשימוש ציני...
למה להוציא דברים מהכשרם ?אני לא בעד טהוניה . אבל לא נראה לי שטהוניה עברה פו על חוקים מסויימים ?הסירטון לא נשמע ברור כל כך אבל לפי מה ששמעתי טהוניה אמרה:הוא אומו ,(פסיק)הוא מכוער.היא לא אמרה :הוא הומו מכוער.ויש הבדל עצום בין שני הדברים,ולכן חבל סתם להכפיש.סירטון זה לגמרי לא מצביע על גיזענות.אולי לא הצגתם את הסרט הנכון,אבל בסירטון הזה אין שום גיזענות
.תקן אותי בבקשה אם אני טועה ונמק.
כל שימוש במונח לסבית או הומו כדי להגדיר פחדנות כיעור צביעות או סירחון וכו.. הן אמירות הומופוביות לטהוניה יש ברזומה לא מעט אמירות הומופוביות להפקה יש בעיה עם הומופובים אבל שהאמירות יוצאות מגברת טהוניה אין סיכוי קלוש שהם ישודרו בערוץ 2 טהוניה אמרה על הדיירים "כל הפחדנים ההומואים הקוקסינלים המסריחים " וזה מתועד אבל לא שודר ואגב היא אמרה את המשפט הזה כמה פעמים לסיכום אני לא באמת חושב שטהוניה הומופובית וגם גילי לא אני לא חושב שטהוניה גזענית וגם גילי לא גזען אבל ההפקה עושה איפה ואיפה ועל זה אני מתעצבן ועל בחורה כמו טהוניה יש משפט שאומר שאפשר להוציא את הפרחה מהשכונה אבל היא אפשר להוציא את השכונה מהפרחה