תיקון* מעשנת כמו קטר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 04:16 צרופה
התראה חדשה היום 04:13 גבעת שמואל, נתניה, רעננה, הוד השרון, הרצליה, כפר סבא, תל אביב יפו, גבעתיים, ראש העין, טירה
התראה חדשה היום 04:05 אילת, חבל אילות
התראה חדשה היום 01:27 שומרה

• תמיד ביום שישי טהוניה אומרת שנשארו לה 5 סיגריות יסמין
  • 06/07/2013 20:06
  • צפיות178
ובמוצאי שבת פתאום נולדה לה עוד קופסא. בגלל זה היא נכנסת לחדר האח הגדול. הוא מספק לה סיגריות בשושו. לא משנה כמה היא תגיד שאין לה סיגיריות.... תמיד יש לה!!!

• תגובה מהירה
  • ליסמין שרית
  • 06/07/2013 20:53
  • צפיות158
אני כותבת את זה כל הזמן,שכולם בוכים שאין סיגריות ,וקולה לא נשמע,יש לה מאגרים,אחרת רק תנסי לדמיין מה היה הולך פה לו לא היה לה,לא רוצה לחשוב על זה אפילו

• תגובה מהירה
  • יסמין גם אני שמתי לב לזה רבקה
  • 06/07/2013 22:00
  • צפיות177
היא מעשנת כמו קטן ותמיד צריכה לקחת או מביז'ו או מהטבק של דור , אף פעם לא מספיק לה, הפעם ביז'ו אמר שהוא לא מחלק כי הזמין רק 2 קופסאות, וגם אני שמתי לב לרוגע ולשלווה שלה וכל פעם יוצאת לגינה עם סיגריה....מי מספק לה באופן של פרוטקציה כזו????? זה גם דבר שצריך להעלות בכל הרשתות והפורומים...למען ידעו ויראו שאין צדק...גועל נפש וטמטום אמתי השנה של האח הגדול..

• תגובה מהירה
  • o
  • תיקון* מעשנת כמו קטר רבקה
  • 06/07/2013 22:17
  • צפיות179
  • תגובה מהירה
  • כיפוף חוקים. כיפוף חוקים. כיפוף חוקים לא שיוויוני. אני
  • 06/07/2013 22:32
  • צפיות207
האח הגדול כ"כ מאוס. מאוס מבחינת השקר העצמי והציבורי. אחר כך קוראים לישראלים חצופים.
זה שיטת המצליח.
מי שלא מבקש לא יקבל.
מי שמבקש אולי יקבל. תמיד יהיה מי שיכופף את החוקים, עם טובות הנאה בדרך כלל.
זה הטבע של בני האדם כנראה. אך יש מדינות כמו בארה"ב שמי שמחפש קיצורי דרך בדר"כ נבלם ע"י המערכת הציבורית. יש מדינות שבהם מכבדים חוקים מפחד מהשילטון.
במקום שיש דמוקרטיה אז מנסים ומנסים ויש כאלה שמצליחים להשיג את מבוקשם. טעוניה מנסה ומנסה ומצליחה כרגע, מה המחיר שהיא תשלם בסוף את זה נראה בהמשך...
אם הכל מכור אז זה לא תלוי בנו, נשארנו רק עם עוגמת נפש גדולה, תחושת קיפוח, רמאות וביזיון.
אם זה לא מכור, אז רק לצופים יש את יכולת ההשפעה..

• תגובה מהירה
  • o
  • רק שטעוניה לא מבקשת היא צועקת וצורחת ודורשת ומקללת אני
  • 06/07/2013 23:04
  • צפיות148
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה