אני לאחרונה התחלתי להכנס לעולם האפייה אז עשיתי כאימון קל מתכון לעוגיות קלות בסיסיות ביותר... אולי מישהו יכול להגיד לי איפה טעיתי.
להלן המצרכים:
קמח
ביצה
כפית סוכר
מעט אבקת אפייה... ערבבתי את זה... ראיתי שזה יבש מדי אז הוספתי ממש מעט מים... המשכתי לערבב .. היתה עיסה אבל לא ממש עיסה אבל עיסה נשפכת כזו (מקווה שמבינים אותי כאן) אז ניסיתי לשים את זה לנוח במשך חצי שעה בערך... אני נגישת אליו ואין כל כל שינוי... הבצק נהייה דביק ביותר אז שמתי קמח עוד ועוד עד שלדעתי שמתי יותר מדי... בסוף יצא בצק שאפשר ללוש אותו כמו שצריך .... עשיתי כדורים כאלה ואז מעכתי טיפה, הנחתי בתבנית , חיממתי 189 מראש , הכנסתי התבנית... המתנתי 10 דקות בערך ואז אני פותחת והן אומנם אכילות אבל הן די קשות!!!
איפה הטעויות שלי???
לילה טוב ותודה
להלן המצרכים:
קמח
ביצה
כפית סוכר
מעט אבקת אפייה... ערבבתי את זה... ראיתי שזה יבש מדי אז הוספתי ממש מעט מים... המשכתי לערבב .. היתה עיסה אבל לא ממש עיסה אבל עיסה נשפכת כזו (מקווה שמבינים אותי כאן) אז ניסיתי לשים את זה לנוח במשך חצי שעה בערך... אני נגישת אליו ואין כל כל שינוי... הבצק נהייה דביק ביותר אז שמתי קמח עוד ועוד עד שלדעתי שמתי יותר מדי... בסוף יצא בצק שאפשר ללוש אותו כמו שצריך .... עשיתי כדורים כאלה ואז מעכתי טיפה, הנחתי בתבנית , חיממתי 189 מראש , הכנסתי התבנית... המתנתי 10 דקות בערך ואז אני פותחת והן אומנם אכילות אבל הן די קשות!!!
איפה הטעויות שלי???
לילה טוב ותודה