מתכון קל לכדורי שוקולד מתוקים, בהחלט מומלץ להכין עם הילדים.
5 כוסות ביסקוויטים מפוררים- אפשר פתיבר, עוגיות פסח, כל ביסקוויט שהוא ללא ציפוי או מילוי.
1 חבילת שוקולד מריר
4 כפות שוקולית
חצי כוס סוכר ( למי שרוצה יותר מתוק אפשר עוד)
חצי חמאה או מחמאה.
חצי כוס חלב (משתנה מעט לפי סוג הביסקוויט)
לציפוי: קוקוס, סוכריות צבעוניות, אגוז או שקד גרוס.
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו את השוקולד, הסוכר, והחמאה מערבבים היטב עד לקבלת תערובת נוזלית אחידה.
מערבבים היטב עם אבקת השוקולית.
יוצקים על פרורי הביסקוויט מערבבים ויוצקים חלב מערבבים היטבעד לקבלת תערובת אחידה.
ניתן ללוש מעט עם הידיים על מנת לקבל תערובת אחידה ושוקולדית. מניחים במקרר לרבע שעה.
יוצרים כדורים מצפים בקוקוס או סוכריות ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
העיקר הבריאות !