לא רשמת כמויות של החומרים, כך שקשה מאוד לדעת.
בואי נאמר ככה כדי שהעוגיות יצאו טוב כדאי שתנסי כך:
כוס קמח מעורבב עם חצי שקית אבקת אפיה,
רבע כוס סוכר,
ביצה (מעורבבת),
25 גרם מחמאה או חמאה רכה מאוד.
אחרי כל הוספת חומר ערבבי היטב. אח"כ לישה עדינה שתאחד את כל החומרים. אם נדבק אז צריך ועדיף לקמח את הידיים ואז ללוש.
תנור בחום של 160-170 מעלות זה מספיק לעוגיות.
המלצה שלי תוסיפי שוקולד צ'יפס או שוקלד מריר מגורד, יתן לעוגיה מראה יפה.
בואי נאמר ככה כדי שהעוגיות יצאו טוב כדאי שתנסי כך:
כוס קמח מעורבב עם חצי שקית אבקת אפיה,
רבע כוס סוכר,
ביצה (מעורבבת),
25 גרם מחמאה או חמאה רכה מאוד.
אחרי כל הוספת חומר ערבבי היטב. אח"כ לישה עדינה שתאחד את כל החומרים. אם נדבק אז צריך ועדיף לקמח את הידיים ואז ללוש.
תנור בחום של 160-170 מעלות זה מספיק לעוגיות.
המלצה שלי תוסיפי שוקולד צ'יפס או שוקלד מריר מגורד, יתן לעוגיה מראה יפה.
נערך ע"י מנטה 09/12/2015 17:11
העיקר הבריאות !