זאת אומרת שאם במרק יש תבלינים כמו קוסברה פטרוזיליה וכו׳ וירקות אז הטעם של העוף יהיה בסדר גמור כשהעוף במרק.
אם את רוצה להוציא את העוף ולהגיש בנפרד חייב שיפור כי העוף נראה ״חיוור״ וחסר טעם.
איך לשפר את טעם העוף? לטבל בתבלינים אפשר להוסיף גם ירקות כמו תפו״א עגבניה גזר וכו׳ מה שאתם אוהבים, לשים בתבנית להכניס לתנור לחצי שעה עד ארבעים דקות, ותצא לך מנה בשרית בפני עצמה.
טיפים למרק עוף:
יש תבלין שנקרא חוואג׳ למרק והוא מוסיף המון טעם במרקים ובתבשילים עם נוזלים.
במרק מרתיחים את העוף ומשתמשים בנוזל לא צריך אבקת מרק בכלל,
תשתמשו בתבלינים וירקות זה ממש מספיק.
יש לטגן את הירקות עם מעט שמן לפני שתוסיפו את הנוזל זה מחזק את הטעם
והצבע .
אם את רוצה להוציא את העוף ולהגיש בנפרד חייב שיפור כי העוף נראה ״חיוור״ וחסר טעם.
איך לשפר את טעם העוף? לטבל בתבלינים אפשר להוסיף גם ירקות כמו תפו״א עגבניה גזר וכו׳ מה שאתם אוהבים, לשים בתבנית להכניס לתנור לחצי שעה עד ארבעים דקות, ותצא לך מנה בשרית בפני עצמה.
טיפים למרק עוף:
יש תבלין שנקרא חוואג׳ למרק והוא מוסיף המון טעם במרקים ובתבשילים עם נוזלים.
במרק מרתיחים את העוף ומשתמשים בנוזל לא צריך אבקת מרק בכלל,
תשתמשו בתבלינים וירקות זה ממש מספיק.
יש לטגן את הירקות עם מעט שמן לפני שתוסיפו את הנוזל זה מחזק את הטעם
והצבע .
העיקר הבריאות !