החורף מגיע ואיתו פירות הדר עסיסיים, הלימון שמלווה אותנו לאורך כל השנה קיבל הפעם טוויסט והפך לטעם המוביל בעוגה נהדרת קלה מאוד להכנה.
המצרכים בעוגה הם בסיסיים אין צורך בהכנה או קניות מראש, החומרים נמדדו בכוס חד פעמית שקופה פשוטה
ועל מנת לקבל את השילוב הנכון צריך לשים לב לכמויות, ההכנה בתבנית חד פעמית ארוכה.
והתוצאה עוגה בהירה יפה וטעימה שהיא גם עוגת פרווה שיכולה להיות קינוח מעולה וקל לאחר ארוחה בשרית, בהחלט עוגה מומלצת.
בתאבון
עוגת לימון:
http://learn-to-baking-cooking.blogspot.co.il/2014...