איך מכינים כרובית מטוגנת?

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • איך מכינים כרובית מטוגנת? תמונה מצורפת
    מנטה
    מנטה
    מספר הודעות: 202
    ותק: 10 שנים ו-5 חודשים
  • 20/04/2014 11:16
  • צפיות9,197
כרובית מטוגנת טעימה וקלה להכנה, הטירחה שבניקוי הכרובית מצריכה מעט זמן, אבל התוצאה טעימה ביותר .
אך לנקות כרובית מחרקים ?
בעת הקנייה כדאי לבחור כרובית קטנה כזאת ששהתה כמה שפחות זמן בחוץ.
מסירים את העלים המיותרים ומחלקים את הכרובית לחלקים לא קטנים מידי.
מכניסים לקערת מים חמים (לא רותחים) ומוסיפים מלח. על כל כוס מים חצי כפית מלח.
יש שמוסיפים חומץ אך כדאי להימנע מאחר והחומץ מותיר עקבות ריח אם לא שוטפים היטב.
משרים לפחות רבע שעה, מוצאים ושוטפים היטב. משרים שוב בקערת מים נקיים ובודקים כל תפרחת באור
כדאי לוודא שאין חרקים. מסירים את הנקודות החומות / שחורות אם יש מראש התפרחת.

אופן ההכנה של הכרובית:
מרתיחים את הכרובית בסיר בערך 10 דקות או עד שהכרובית מתרככת מעט. מוציאים למסננת.
טובלים כל תפרחת בתערובת ביצה ותבלינים כמו פפריקה אדומה מתוק/חריף, פלפל שחור, כורכום.
לאחר מכן טובלים בתערובת קמח ופירורי לחם או קמח מצה.
ומכניסים לטיגון שבמהלכו מסובבים את הכרובית על מנת שכל הצדדים יטוגנו היטב.
מוציאים ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
מגישים חם עם מעט מלח או לימון.


איך מכינים כרובית מטוגנת?
איך מכינים כרובית מטוגנת?
העיקר הבריאות !
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה