איך מכינים חרוסת - איך להכין חרוסת?

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
  • איך מכינים חרוסת - איך להכין חרוסת? תמונה מצורפת
    מנטה
    מנטה
    מספר הודעות: 202
    ותק: 10 שנים ו-5 חודשים
  • 11/04/2014 23:18
  • צפיות967
בכל עדה ובכל בית לחרוסת של פסח טעם יחודי משלה, צבע משלה ומרקם שונה.
בחרנו להכין הפעם חרוסת בניחוח אביבי וכשר לפסח:
המצרכים:
חצי חבילת תמרים טחונים - ללא גלעינים
כ- 100 גרם אגוזי מלך טחונים
כ- 100 גרם שקדים טחונים
חצי כוס מיץ קלמנטינה או תפוז
חצי כוס יין אדום יבש או מיץ תירוש
תפוח עץ מגורד או פלח מלון מגורד
מעט קינמון

להכניס את החומרים למעבד מזון לעבד מעט מאוד. לערבב היטב, לפני ההגשה לפזר מעל שקדים טחונים גס.
בתאבון.

בתמונה: חרוסת כשרה לפסח המכילה - תמרים, אגוזי מלך טחונים עבה, שקדים טחונים עבה, פלח של מלון מגורד דק
מיץ קלמנטינה ויין מרלו אדום יבש.


איך מכינים חרוסת - איך להכין חרוסת?
העיקר הבריאות !
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה